snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Видях статистиката на Бербатов за сезон 2009/2010г. в Манчестър Юнайтед и е направо трагична. За общо 29 мача ,от който 14 е бил резерва има САМО 12 гола,което е страшно малко за неговата позиция.Ще бъде истински късметлия, ако остана в Юнайтед.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
willow75bg написа:И каква стана тя?Нашия Убав тренер не направи смените си и нашите окуцяха накрая и ни набутаха два бързи.Иначе мисля,че долу горе стояхме добре с изключение на това,че имахме две или три положения за целия мач.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Humppa
Както казваше Любко "Върло сме тренирали, нищо сме не играли"Жалко че се отпуснаха накрая и паднаха. Трябваше им тази победа за самочуствие... Струва ми се обаче, че на втория гол можеше да се иска нарушение срещу малката перука - направо го стъпкаха...
Коментар
-
За българските футболисти е характерно, че допуснат ли един гол и спират да играят сякаш мача вече е свършил.А и да си признаем че те не са свикнали да изиграят пълни 90 минути.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:willow75bg написа:И каква стана тя?Нашия Убав тренер не направи смените си и нашите окуцяха накрая и ни набутаха два бързи.Иначе мисля,че долу горе стояхме добре с изключение на това,че имахме две или три положения за целия мач.
Коментар
-
Не,могат и много повече,но не е тоз тренера да ги мотивира.Вижте сега и Иван Стоянов се отказва от национала заради Мъри.Затова говорих по горе,що трябваше чак в 88 миин ли беше да го пусне?Не трябваше ли по рано,да поиграе,да влее свежест в състава,но не би?Ами другите смени кога ги направи,а?С две думи трябва си няко като Капело-голямо име.Вижте какво направи с Англия,сплоти отбора точно,когато бяха в най голямата дупка.
Коментар
-
Треньора според мен си е много добър,забележете само как играха хората сплутени като истински отбор,а не като преди всички играят за Бербатов и атаката става лесна за спиране.Че дето паднаха са виновни футболистите като видяха 4 минути до края на мача и се отпуснаха,а точно тогава трябва да са най-стегнати защото много често стават такива изненади.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Стоилов искаше да бие поне в един мач, затова не искаше да прави смени, въпреки че имаше право на 6. Аз доколкото знам, в контролите целта е да се изпробват различни играчи и тактики, а не да се пази гола преднина 1 час, като опъченците на Шипка и да се правят тактически смени за бавене на време накрая Конкретно за Иван Стоянов - голяма работа, един дришльо по-малко. С него, без него, все тая.
Коментар
-
...Не знам тези момчета как я мислят ? Футбола не върви на добре. На времето да играеш в Националния отбор е било въпрос на ЧЕСТ. Христо Бонев казваше, че при химна с националната фланелка винаги се е просълзявал, сега сълзят само за пари...Туй Стоянов - ще определя кога и кой ще го включва в игра. Сърдит бил. Я сектир. Да играй тогава в Алания до живот. Там поне ще му изгрява слънцето по-рано.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не оправдавам Стоянов,че напуска националния сърдит,но така като е тръгнало какво ще стане а?На тоя маи...та му,на оня също и после кой ще играе?Помните ли когато Стилян Петров се отказа заради Стойчков,тогава го оплюваха,а то какво било-камата с неговия остър език.Да имаме голям избор от играчи разбирам,но нещо не ги виждам къде са.Вальо Илиев да не би да не става ,а ми Зетя за какъв го вика,той Кишишев ще играе по добре от него.
Коментар
-
Айде стига с тия стари звезди, видя се че нищо не могат да направят за националния.Пробваха се на няколко световни и европейски ама не става, крайно време е да дадат път на младите.Кишишев може да е добър ама годинките му много натежаха вече , тръгне ли някой бързак по крилото ,Кишишев никога не може да го догони.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар