Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Хей ,няма ли някой да напише : честита титла бай Иване ! :D Ама и аз следващата година когато вашите отбори станат шампиони няма да ва поздравя.
    Чети внимателно, др.Коцев! Аз смятам, че вече честитих заслужената титла на Литекс. Поне на мен това ми прилича на нещо като поздрав :
    snake написа:
    Абсолютно заслужена титла на Литекс! Още в началото на сезона нееднократно казвах, че имат най-балансиран състав и логиката сочи, че те ще бъдат новите шампиони. Разбира се за хората, търсещи конспирации във всичко, титлата е "купена", но моето мнение не е такова.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е така си е,но това го беше писал много отдавна . А аз сега чаках на пресно някой да каже: аферим бай Иване и с 50 човека публика пак станахте шампиони ,демек и без дванадесетия играч както обичат да се изразяват футболните звезди на грандовете. :D Сега настъпва май най лошия момент ако Гришата вземе Илиян Илиев за треньор а остави Червенков за помощник . Поне да беше си направил труда да види как боклуджиите и миналата година и тая година при готови шампиони харизаха титлата на други отбори само заради треньорски рокади .И тая година май пак нататък отиват нещата щом вземат Павел Дочев.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не е отдавна. Написах го точно когато и на теория станахте шампиони. А за треньорските рокади съм съгласен, с чести смени на треньорите не се постига нищо. За мен би било пълна дивотия да сменят Червенков с Илиян Илиев. И двамата са общо взето с недоказани качества, но визитката на Червенков е по-впечатляваща, а и направи отбора шампион. Колкото до ЦСКА, мисля, че Зафето не е точният човек, а няма и лиценз. Нека да го вземе, пък след време може наистина да е старши. Павел Дочев ми изглежда добър вариант в момента-млад треньор, работил само в Германия, макар и с отбори от долните дивизии.

Коментар

На шефовете на ЦСКА какво им пречи Пенев да си остане на книга старши треньор и покрай него Зафиров да се понаучи и готова работата .Тъкмо основното ядро от футболисти свикне с някой треньор и хоп докарат друг и той почне да прави друг състав и става манджа с грозде . Пресен пример румънеца . Английския Арсенал Венгер го води вече 10 години и не е ставал шампион но си го държат хората . Левски с Кокъла стана шампион и хоп махнаха го да сложат Вуцов и какво ? Прав е Ферарио Спасов като каза че ще води Литекс само когато в него играят играчи израсли под негово ръководство още като юноши. Така се гради отбор . :D

Коментар

ntodorov написа:
            коцев написа:
            В следващите години модата ще я диктува Литекс. :D Ето тая вечер младите ловчалийчета отнесоха дублиращия отбор на Локо Пловдив с 6:0 . Пък от новото първенство сите отбори направо да идват примерени със очакващата ги загуба . :D
            Коцев, честита титла, но си има ред. Събев хвърля пари за база сега ще хвърля за титли. Стига само Гришата да купува.
            Колега Коцев, това съм го писал доста отдавна. Да не забравяме, че Черноморец Бургас официално ви честити титлата преди десетина дена.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Благодаря за поздравленията . Днеска 11 май е празника на гр.Ловеч . Народ по площада колкото щеш, а на стадиона е трупната армия от камиони, багери, валяци и е почната основна реконструция ,за да има къде да посрещнем Челси и Барса като влезнем в групите .

Коментар

коцев написа:
                Благодаря за поздравленията . Днеска 11 май е празника на гр.Ловеч . Народ по площада колкото щеш, а на стадиона е трупната армия от камиони, багери, валяци и е почната основна реконструция ,за да има къде да посрещнем Челси и Барса като влезнем в групите .
                Колега, пожелавам ви да направите стадиона, като нашия в Бургас. Чувствам се европеец от мач на мач. Сега остава ти да ми пожелаеш вашите успехи и току виж хегемонията на Софийските отбори свършила.ПС: Колеги от София и привърженици на ЦСКА и Левски - шегичка, но с такива, като нас ще е по-интересно първенството догодина.
                A17DTС/S

Коментар

А най-интересно ще е ако и Левски и ЦСКА изчезнат

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

И аз се радвам че тая година Литекс стана шампион, за да се разнообрази малко поне първенството.Стига само с тия Левски и Цска( въпреки че съм луд фен на червените) видя се че не могат да направят нищо в Европа, да дадат шанс на другите да се пробват.
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Моето мнение за Литекс е че не са много добри колкото изглежда.Просто се въсползват от проблемите и състоянието на Левски и ЦСКА (споменавам само тях защото са най-големите отбори в България).Не ме разбирайте погрешно,не искам да се заяждам.Браво на Литекс.А и то се е видяло че в България няма първенство като хората,пък и сезона свърши почти,затова трябва да гледаме в Европа какво става и най-вече предстоящото световно първенство по футбол.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                        Моето мнение за Литекс е че не са много добри колкото изглежда.Просто се въсползват от проблемите и състоянието на Левски и ЦСКА (споменавам само тях защото са най-големите отбори в България).Не ме разбирайте погрешно,не искам да се заяждам.Браво на Литекс.А и то се е видяло че в България няма първенство като хората,пък и сезона свърши почти,затова трябва да гледаме в Европа какво става и най-вече предстоящото световно първенство по футбол.
                        Шампион е винаги по-силния. Ако щеш и в най-слабото първенство.
                        A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                          kal0yanch40 написа:
                          Шампион е винаги по-силния. Ако щеш и в най-слабото първенство.
                          Не го оспорвам .По-добрият побеждава.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Ето на какъв стадион ще гледа Литекс бай Иван. :D http://www.blitz.bg/sport/article/60571

Коментар

И Цска изигра последния си мач на Армията, започва строителството на нов стадион ,на който да се радвам на любимия си отбор. :D
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз това за строителството на новия стадион не мога да го повярвам. Те бавят заплати, не си плащат редовно сметките за ток, вода и телефони, а да инвестират в такъв грандиозен проект ?

Коментар

Working...
                                X