Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дали се уреждат мачове или не може да се каже с положителност само при едно условие. А то е последния кръг Локо София да бие в Пловдив и Левски да падне от Сливен чак тогава може да се каже че няма тъм-мън . А иначе погледнато Локото си даде третото място срещу това да играе следващия сезон за почти без пари на стадиона на Левски. Това беше тънката сметка на ръководството на двата отбора . :D
Коментар
-
коцев написа:Дали се уреждат мачове или не може да се каже с положителност само при едно условие. А то е последния кръг Локо София да бие в Пловдив и Левски да падне от Сливен чак тогава може да се каже че няма тъм-мън . А иначе погледнато Локото си даде третото място срещу това да играе следващия сезон за почти без пари на стадиона на Левски. Това беше тънката сметка на ръководството на двата отбора . :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:tomazo написа:И да знаете ,че в България не се уреждат мачове :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Избраният за най-добър треньор този сезон Илиан Илиев призна, че никога не би водил отбора на ЦСКА. Специалистът сподели, че такава възможност не съществува. Ми нали някой треа те покани, бе мен . То и аз мога най-отговорно да заявя, че не съществува вероятност да водя Барселона .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
fiatmaniak написа:vaskoni_1980 написа:tomazo написа:И да знаете ,че в България не се уреждат мачове :D
Коментар
-
коцев написа:Хей ,няма ли някой да напише : честита титла бай Иване ! :D Ама и аз следващата година когато вашите отбори станат шампиони няма да ва поздравя.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
коцев написа:Е това вече е друго нещо .Абе ние притежателите на Фиат Стило си личим . Айде следващата година ще дадем титлата в Пловдив та да се порадвате и вие.На нас ще ни омръзне .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар