Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BolgAryan написа:
    По-скоро имаха късмет... от това което гледах, Черноморец ми харесаха доста повече като игра
    Напълно съм съгласен въпреки, че съм пристрастен и не искам да вземам отношение. За съжаление играта е на голове. Младоците от Бургас имат бъдеще и рано или късно ще наваксат пропуснатото...Апропо, това са довчерашните деца от школата на Нафтекс - сега Черноморец Поморие.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ето какво е сътворил един мой приятел!!!http://www.beroe.eu/topic/68Горд съм че съм бероец! Горд съм с града където съм роден и където живея! Горд съм с историята му и разбира се с Берое, моята детска религия, вече повече от 38 години. Стадионът...Храма под Аязмото..на митрополит Методи Кусевич... Горд съм че съм потомък на Сава Казмуков, моят прадядо, който е управлявал този град като градоначалник в началото на 20 век повече от 10 години.От 5 май 2010 година съм повече от горд, че освен шампионската 1986 година, мога да отбележа и годината на Купата. Наследих от дядо ми Васил и баща ми Златко любовта към непреходната "зелена" карма - то е нещо което или го имаш или го нямаш!5 май 2010 година. Тръгването бе обичайно, ритуалите също - едни и същи сме от доста време. Имаме си и кадем... той винаги е с нас! Пътят е славен през Бузлуджа и Шипка, леко встрани от основата колона. Правим лъч - наш си, някъде горе неслучайно. Навярно сърцето на генерал Делчо Делчев някъде потрепва и той ни вижда отгоре - той знае че ние вървим по неговите верни следи... там край Бузлуджа, където този велик българин и бероец правеше монумента! А той е част от Берое и завинаги остава в историята му, навярно и затова оттам ни бе даден знак да преминем!След това рутинно Шипка, Габрово, Севлиево, Къкрина... отклоняваме се край мястото където някой предател подшушна на турците и предаде Апостола... Господи ти си с нас зная, ти ни виждаш, знаеш че сме искрени и вярваме в теб и Берое! Дай ни сила и шанс поне днес на 5 май... преди Свети Георги да ни даде силата и опованието!!!!Ловеч, някъде 12:30 часа... 6 тима от първите "зелени" гордо крачим по центъра на някогашна Мелта (авантпост на някогашните римски легиони), днешен Ловеч. Река Осъм е пълноводна, мостът на Никола Фичев - Колю Фичето примамливо и прохладно ни дава някаква интуитивна сила... Вече се чуват скандирания и беройски песни на победата! Нашата цел е крепостта там над града на платото над Ловеч. Хисарлъка - прекрасна гледка към целия град, меандрите на Осъма и далечината на север към Плевен. Там където българи и руси са дали кръвтта си сега да бъдем свободни и да пеем по терените на страната в хвала на нашия тим... Берое!Времето върви бавно, ставаме вече част от едно зелено море... хиляди по центъра на града пеят, местните аплодират - няма заяждания.16:30 часа вече пресичаме по моста по обратния път към стадиона... Време е да влизаме. Чуват се песни вътре, явно част от феновете са там и готвят празничния пред Гергьовденски курбан на победата!Останалото видя страната ни - "зеленото море", великите фенове и великата подкрепа. Хора, разберете за нас Берое е светиня... той е знаме, той е символ, той е легенда. Не е блян или мит - той е реалност!Мачът... напрежението... идва краят сякаш, 90-а минута...мирише на продължения... Но Бог си знае работата! Той ни чу... той даде своят пас и от нищото Доката направи това което искахме!5000 на стадиона... навярно 100 000 със зелено сърце пред екраните в стараната и по света! Благодаря ти Господи!Страницата е факт, тя е написана... историята върви напред! Видях шампионската 1986, видях Купата 2010, пипнах я! Друго не ми е нужно, мога спокойно вече да спя и да сънувам, да мечтая... с отворени очи!Благодаря ви велики старозагорски фенове! Горд съм че сте това което прави разликата ни с който и да е друг град!Това никога няма да се забрави дори и след 2 или 3 поколения!Берое ще го има винаги, той е вечен, както този град възникнал след руините. С Бог и Берое напред!Свети Георги е днес!Берое завинаги!!!!

Коментар

Като неутрален ловчалия бих си изказал моето мнение ,че не бива де се величае чак толкова Берое.Срещу тия млади момченца единственото хубаво в играта на Берое беше гола. Иначе 90 минути Берое не знаеше къде се намира.Така ,че малко по кротко с възхваляването на Берое. Да не говорим за подлогата която направиха с Левски,Сливен и Локо Пловдив. Рано или късно и за тия мачове ще се наложи да плащат сметка. :D :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

@ Коцев,Защо не гледаш вашето заводско отборче ,а се занимаваш с големите?Гришата си изяде дупето в Сряда от яд, че няма такава публика ,а и навярно никога няма да има, а това е готиното във футбола, да има с кого да споделиш купите и титлите.Само БЕРОЕ!!!!!!!

Коментар

VesMil написа:
            @ Коцев,Защо не гледаш вашето заводско отборче ,а се занимаваш с големите?Гришата си изяде дупето в Сряда от яд, че няма такава публика ,а и навярно никога няма да има, а това е готиното във футбола, да има с кого да споделиш купите и титлите.Само БЕРОЕ!!!!!!!
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

У, бре! Гришата ви показа как и със сто човека публика се става Шампион. А ако си следил мача пет минути преди края как замлъкна целия стадион когато поморийците ви навързаха цялата защита и само късмета ви спаси от гол . Май друга песен щяхте да пеете сега ако бяхте отпаднали . Само с чист късмет спечелихте купата в Ловеч. Ако бяхте победили с два три гола разлика то евала , ама с един случаен гол в последната секунда малко не върви да се хвалите чак пък толкова . Ние Шампиони станахме и дума не обелваме, кортуваме си ,че ако ни се падне Бат Борисов .... :PПП. а и нищо не коментирахте срещите с трите отбора дето ги написах ?????? Нещо май ,а ???

Коментар

колега това е радост за Беройци не се пали толкова за написаните мачове знаеш как стоят нещата

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  за написаните мачове знаеш как стоят нещата
                  Дали и тоя мач не е като вашите с трите отбора купен в последната секунда???

Коментар

купен мач?

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Не се учудвай . Като и гледах играта 90 минути и тая мисла ми мина през главата .

Коментар

незнам колега никой не може да каже и да докаже аз гледам реалното фактите

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Пътуването за футболен мач, е описано, като исторически по-значимо от преселението на прабългарите, победата на Калоян срещу кръстоносците или боевете при Шипка :D На изброените от колегата по-горе исторически фигури, щеше да им е през ... цялата тази какафония. Просто се чудя как може зрели, разумни хора да се впрягат толкова за гоненето на едно кухо кожено кълбо и то в държавата с най-смешния футбол в света. Отборите от А и Б група, ако участват в Каменица Фен купа, няма да може да се разбере кои са професионалните футболисти и кои са аматьорите p.s. Ако футболната корупция беше религия, Ловеч щеше да е нейният свещен град
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Майтапя се . Не е нито купен нито продаден мача . Играха си и двата отбора колкото могат . Късмета походи вашия отбор и това е истината .Сега остава да им пожелаем същия късмет и в Лига Европа. :D :D

Коментар

dikanio написа:
                              Пътуването за футболен мач, е описано, като исторически по-значимо от преселението на прабългарите, победата на Калоян срещу кръстоносците или боевете при Шипка :D На изброените от колегата по-горе исторически фигури, щеше да им е през ... цялата тази какафония. Просто се чудя как може зрели, разумни хора да се впрягат толкова за гоненето на едно кухо кожено кълбо и то в държавата с най-смешния футбол в света. Отборите от А и Б група, ако участват в Каменица Фен купа, няма да може да се разбере кои са професионалните футболисти и кои са аматьорите p.s. Ако футболната корупция беше религия, Ловеч щеше да е нейният свещен град
                              Твоите думи потвърждават, че не от всяко дърво става свирка! Колега нищо лично към теб .Разберете за нас БЕРОЕ е религия, аз съм бягал от Учелище като малък, сега вземам отпуск за да гледам и подкрепям любимия отбор.За нас това е начин на живот, това по-ясно няма как да го обясня!!!

Коментар

тая супер яка публика на Берое май-забрави финала за купата в стара загора Левски-Литекс как подкрепяха латексите и т.н. и т.н. и как старозагорските полицаи си биха съгражданите
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X