Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде не остана,днес ще вдигнем купата !След малко тръгваме към Ловеч.Няма мое,няма твое,светът е БЕРОЕ!

Коментар

VesMil написа:
      Айде не остана,днес ще вдигнем купата !След малко тръгваме към Ловеч.Няма мое,няма твое,светът е БЕРОЕ!
      Чакай, чакай. Те нещата хич, ама хич не са ясни. Предимството на Берое е само и единствено по презумпция защото играе в А група. Иначе ви пожелавам добро настроение преди мача и след него въпреки, че по субективни причини ще подкрепяме различни отбори. Все пак ви желая успех.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Абсолютно заслужена титла на Литекс! Още в началото на сезона нееднократно казвах, че имат най-балансиран състав и логиката сочи, че те ще бъдат новите шампиони. Разбира се за хората, търсещи конспирации във всичко, титлата е "купена", но моето мнение не е такова. Днес предстои един симпатичен финал за купата на България. Пожелавам успех на Черноморец Поморие!
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Поздрав от Поморие:http://www.vbox7.com/play:97d68cd6
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Честита купа на Берое !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Купата е наша :D
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Само БЕРОЕ!Няма мое,няма твое,светът е Берое!

Коментар

VesMil написа:
                  ходил си да го гледаш браво аз бях на работа и ми се обадиха веднага да ми кажат Браво на Беройци

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    VesMil написа:
                    ходил си да го гледаш браво аз бях на работа и ми се обадиха веднага да ми кажат Браво на Беройци
                    Естествено че ходих!!!!Интересно беше пребирането снощи, направихме 30км колона навръщане.Всичко в Севлиево,Габрово,Шипка беше в зелено .Всички Бензиностанции правиха луди обороти.На ОМВ в Габрово имаше чак 2 полицейски коли да въвеждат ред, 50 коли бяха спрели да пият и хапват там.

Коментар

http://www.sportal.bg/news.php?news=236082 Ето така се играе! Е.ем ти защита, тактическа дисциплина, сметки и т.н. p.s. Последния гол е нечовешки
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

VesMil написа:
                        vaskoni_1980 написа:
                        VesMil написа:
                        Естествено че ходих!!!!Интересно беше пребирането снощи, направихме 30км колона навръщане.Всичко в Севлиево,Габрово,Шипка беше в зелено .Всички Бензиностанции правиха луди обороти.На ОМВ в Габрово имаше чак 2 полицейски коли да въвеждат ред, 50 коли бяха спрели да пият и хапват там.
                        Браво само така да се чува да се знае

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Честита КУПА нашите!!!САМО БЕРОЕ!!!Жалко,че бях на работа нощна и го гледах по интернет.Ако не бях на работа щях да отида на стадиона.За гола на Дончо няма отзиви точно когато трябва и както трябва.Още настръхвам,като си представя рева на стадиона след гола в този момент.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честито Берое.Доказаха че са най-добрите.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

По-скоро имаха късмет... от това което гледах, Черноморец ми харесаха доста повече като игра

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                                По-скоро имаха късмет... от това което гледах, Черноморец ми харесаха доста повече като игра
                                когато фактите говорят аз ще си замълча

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X