Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смело пуснах 5 лева на еврофутбол за Интер.Така че,тази вечер ще има Форца Интер.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аривидерчи, Барцилона :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Интер-Байерн ще бъде интересен финал. :D
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Кой беше Меси . Тая вечер не го видях. Честито на всички фенове на Интер и жалко за феновете на "късия пас"
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
            Кой беше Меси . Тая вечер не го видях. Честито на всички фенове на Интер и жалко за феновете на "късия пас"
            Жозе - най великия.....урок им изнесе ....на жалките каталунски играчори......АДИОС Барса...
            http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

интересно как хората се прехласват по така наречения Жозе :D какви успехи има този Жозе ,совен че върна футбола от 60-те ???Най-смешният отбор класирал се за финал на ШЛ определено ,с интерес чакам гостуването на Лацио тоя кръг за да се знае на 100% дали итал.първенство е уредено .p.s.изключваме порто ,като това се случва веднъж на 100 години също като с пената сащ 94 .
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Жозе има 2 титли на Потугалия, 2 на Англия, 1 на Италия, КЕШ и УЕФА с Порто. И по всичко личи, че футбола от 60-те този сезон е по-ползотворен от съвременния футбол
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                  Жозе има 2 титли на Потугалия, 2 на Англия, 1 на Италия, КЕШ и УЕФА с Порто. И по всичко личи, че футбола от 60-те този сезон е по-ползотровен от съвременния футбол
                  Порто го изключваме ,знаем каква е хегемонията там ,просто случи на поколение в Порто -отново след 100 години .За Челси в тоя период и аз и ти да бяхме треньори щяхме да станем шампиони .За пореден път голяма уста и медийна еуфория около някой правят така "Велик" Жозе и хиляди специалисти стоят недооценени .p.s.а и нали се сещаш ,че ако не е уредена титлата в Италия случайно и изпусне ШЛ ,в какво се превръща сезона на Жозе и къде отива особено с последните разкрития в итал.футбол дето се очакват и служ.шампион Интер не загуби някоя от титлите си :D бтв.Реал Мадрит са ми любими да не си мислите ,че съм пристрастен :D
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Явно Интер са си заслужили , въпреки че играха по пасивно от Барса ,ама както се казва адиус БЪРЦЕЛОНА :D
                    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Айде отидохме на финала, вземаме купата другата седмица в Ловеч!Ще има зелена еуфория в града на покрития мост и по пътя.НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!

Коментар

николофф написа:
                        maskarata написа:
                        Жозе - най великия.....урок им изнесе ....на жалките каталунски играчори......АДИОС Барса...
                        Урок по какво? По антифутбол.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Човек, който нарича сам себе си "специален", не е добре с главата. Ако беше толкова велик, нямаше да го разкарат от Челси. Той Абрамович не е прост руски мужик, нищо, че така изглежда. Голям треньор е този, който подхваща един посредствен или средняшки клуб и го превръща в машина за победи, а не такъв, на който му се осигуряват на тепсия най-актуалните световни звезди. Голям треньор беше Брайън Клъф, легендарният мениджър на Нотингам Форест. За мен големи треньори бяха и нашите Димитър Пенев и Георги Василев-не подценявайте това, което направи той с Унион. Не че ги сравнявам с Моуриньо, не ме разбирайте погрешно. Просто не го смятам за велик и смятам, че скоро ще го разкрият. А в близко бъдеще ще се появява само в светските и папарашките хроники.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

VesMil написа:
                            Айде отидохме на финала, вземаме купата другата седмица в Ловеч!Ще има зелена еуфория в града на покрития мост и по пътя.НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!
                            Чакай, чакай - нищо се не знае...Чичо Митко Събев може да мисли друго :D
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

tomazo написа:
                              maskarata написа:
                              Жозе има 2 титли на Потугалия, 2 на Англия, 1 на Италия, КЕШ и УЕФА с Порто. И по всичко личи, че футбола от 60-те този сезон е по-ползотровен от съвременния футбол
                              Порто го изключваме ,знаем каква е хегемонията там ,просто случи на поколение в Порто -отново след 100 години .За Челси в тоя период и аз и ти да бяхме треньори щяхме да станем шампиони .За пореден път голяма уста и медийна еуфория около някой правят така "Велик" Жозе и хиляди специалисти стоят недооценени .p.s.а и нали се сещаш ,че ако не е уредена титлата в Италия случайно и изпусне ШЛ ,в какво се превръща сезона на Жозе и къде отива особено с последните разкрития в итал.футбол дето се очакват и служ.шампион Интер не загуби някоя от титлите си :D бтв.Реал Мадрит са ми любими да не си мислите ,че съм пристрастен :D
                              Колега историята помни само резултати, а не играта
                              Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

gamencerista написа:
                                tomazo написа:
                                maskarata написа:
                                Колега историята помни само резултати, а не играта
                                Дам. То и гърците как станаха европейски... Но че Жозе е добър - добър е. С тактика ги би.
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X