Да е честита победата на Интер,макар че моят любим отбор РОМА не е в играта!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
///// написа:Е и моя любим отбор е Милан, ама нали Италия е в играта... Да е честита победата на Интер.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Humppa
Барса играха като Бербатов -мърди. Все още вярвам, че Барса ше отстранят Интер. Ше ги смажат на Камп Ноу...
Коментар
-
Мисля, че Барселона ще отстрани Интер, въпреки, че загубата с 3:1 не е най-приятният резултат преди реванша. Довечера за мача Байерн-Лион прогнозата ми е X2, а финалът все пак ще е Барселона-Байерн.В А група шампиона няма какво да го мислим-ясно е, че ще е Литекс. Втори и трети ще са ЦСКА и Левски, лично мнение . А мачът довечера ЦСКА-Литекс най-вероятно X, но не изключвам и победа за ЦСКА.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
-
Нищо чудно сега Локо Сф да падне от Славия, и без това те вече нямат шанс за титлата, след като Литекс ги би с 2-0.А ако Славия победи излиза пред Левски и отиват четвърти.Левски с тая игра и в Интер Тото няма да играе. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
И все пак да си кажа.Финала тази година Интер-Лион.Интер шампиони.Обаче ме накефи как италианския съдия закла Байерн,за да може на финала да е по-лесно за Интер с Лион.Лично мнение,въпреки че наистина фаула на Рибери беше груб.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар