Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тогава времето беше тоталитарно, а сега е демокрация.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

sugarboy написа:
      Тъкмо днес си говорехме с баща ми, как преди повече от 20 години редовно ходехме на мачове и до Горна Оряховица - ставаха много симпатични мачлета и в Б група - имаше един много приятен отбор - Чирпан, с един плешивец вътре, мисля, че беше брат на вратаря Владо Делчев от Левски - голям техничар беше. А на кървавото дерби за влизане от В в Б група между Локо ГО и Бдин имаше 20 000 души, ама тогава ходенето на мач беше празник...
      Наистина и в Б група мачовете бяха празници за града. Особено ако в града ни гостуваше някой от враговете на "Беки" - така наричахме с любов пазарджишкия "Бенковски". Старите запалянковци никога не приехме името "Хебър" и докрай си скандирахме Бен-ков-ски. А кръвните врагове бяха най-вече велинградския Чепинец и пловдивското Локо .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ами и при нас като гостуваше Чавдар Троян на Осъм Ловеч ,два влака с запалянковци идваха от Троян. :D :D :D

Коментар

sugarboy написа:
          Тъкмо днес си говорехме с баща ми, как преди повече от 20 години редовно ходехме на мачове и до Горна Оряховица - ставаха много симпатични мачлета и в Б група - имаше един много приятен отбор - Чирпан, с един плешивец вътре, мисля, че беше брат на вратаря Владо Делчев от Левски - голям техничар беше. А на кървавото дерби за влизане от В в Б група между Локо ГО и Бдин имаше 20 000 души, ама тогава ходенето на мач беше празник...
          аз пък едно вереме да не ви говоря за Нафтата във "В" група за какво ставаше дума!!!верно е това дето го казва колегата ntodorov - играят без душа вече.... затуй си лежа на дивана и си гледам Висшата лига събота и неделя! Черноморец много хляб трябва да изядат за да ме накарат да ида на мач, пък било и без пари за билет - не съм казал - не са ми дали...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Тук при нас Гришата ни дава по 5лв на входа само и само да отидем на мач ,ама пак няма мераклии.

Коментар

коцев написа:
              Тук при нас Гришата ни дава по 5лв на входа само и само да отидем на мач ,ама пак няма мераклии.
              Да дойдем да влезем и излезем стотина пъти !100*5= 500 кинта , не е зле :D

Коментар

Ми елате .Гришата е червив с пари .

Коментар

До нас направиха спортна площадка с изкуствена трева и осветление. Играе се някакъв турнир. Играят аматьори, ама кефа да се гледат те е по-голям от този да гледам на стадиона фалшификати. Иначе както donnna писа мачовете на Нафтата във В групата и преди и сега си бяха със заряд. Въздишам по оня отбор.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                    До нас направиха спортна площадка с изкуствена трева и осветление. Играе се някакъв турнир. Играят аматьори, ама кефа да се гледат те е по-голям от този да гледам на стадиона фалшификати. Иначе както donnna писа мачовете на Нафтата във В групата и преди и сега си бяха със заряд. Въздишам по оня отбор.
                    ама страхотна площадка ви направи нашата фирма, а?чувам, че децата не можели да се вредят да играят футбол там
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

http://www.sport1.bg/sport1/node/172073 No comment!
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

donnna написа:
                        ntodorov написа:
                        ама страхотна площадка ви направи нашата фирма, а?чувам, че децата не можели да се вредят да играят футбол там
                        Не само децата. И аз не мога да се вредя. Моят отбор не е във форма. Повечето ми "съиграчи" вече са с деградирали физики от пустите му зимни запои :D Иначе снощи се играха 3-4 мача от този турнир. Мачовете се играха и на осветление. Игрището е перфектно, а желаещите да играят са много. Да, хубава площадка направихте. Сега съм доволен. Доволни са и всички. :D :D :D
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

http://football.sportal.bg/news.php?...6#comments_box Вижте коментар номер 4 - 5:0, пуснат в 19:05 - 25 минути преди да започне мача :D
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Левски са боКове !!!!
                            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Хайде честита победа на Левски срещу Спортист(Своге).
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Внимавайте, не само как, но и къде празнувате головете си http://sportni.bg/index.phtml?tid=40...543053&cid=521
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X