Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    VesMil написа:
    Не се ядосвайте момчета, Черноморец като гледам има бъдеще само в главите на Балъков.Мисля че вчера им изнесохме лекция на тема футбол.Само БЕРОЕ!!!
    Абе това, което има Черноморец вие надали скоро ще го имате.
    Берое има история!!!Те и Нафтата имаха всичко.П.П Не се заяждам,просто фактите са такива.
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

И Литекса има болшая история . Колко много пъти е бил Левски ,че даже и на Герена.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Берое, Ботев Пловдив, Пирин - това са отбори от наистина футболни градове, на които винаги съм симпатизирал. Отбори, от които винаги може да очакваш нещо интересно, което мирише на истински футбол. Към проекта Черноморец аз съм скептичен, но дано да не се окажа прав. Нали същият биг бос Митко Събев фалира големия за нашите стандарти отбор на Нефтохимик. Къде е Нефтохимик сега?
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

коцев написа:
          И Литекса има болшая история . Колко много пъти е бил Левски ,че даже и на Герена.
          Да, историята и традициите на бившия Осъм Ловеч са свързани най-вече с Б група, където се представяхте с променлив успех . Зависими сте изцяло от благоволението на един човек, което не вещае нищо добро.П.П. И Хебър Пазарджик има записана победа в А група срещу Левски на Герена, но в момента рита със селските отбори.

Коментар

Литекс си е Литекс и докато има такива фенове като др. Коцев ще мачка всички наред .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Някой гледа ли вчера Интер?
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ПФК"Берое"В България:1968 г. -- Финалист за Купата на Съветската армия 1972 г. -- Трето място в първенството на България 1973 г. -- Финалист за Купата на Съветската армия 1979 г. -- Финалист за Купата на Съветската армия 1980 г. -- Финалист за Купата на Съветската армия 1986 г. -- Шампион на България В Европа:1968 г. -- Носител на Балканската купа 1969 г. -- Носител на Балканската купа 1973 г. -- Осминафиналист за Купата на УЕФА. 1974 г. -- Четвъртфиналист за КНК. 1980 г. -- Осминафиналист за КНК. 1982 г. -- Носител на Балканската купа 1984 г. -- Носител на Балканската купа Мачове:Берое - Атлетик (Билбао) 3:0 Берое - Ювентус 1:0 Ювентус - Берое 3:0 (след прод.) Берое - Аустрия 7:0 Аустрия - Берое 1:3 Фенербахче - Берое 0:1 Берое - Фенербахче 2:1 Берое (Стара Загора) - Динамо (Киев) 1:1
                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Lane Staley написа:
                  Аз не. Не гледам мачове, в които не симпатизирам на нито един от двата отбора. По същата причина отказах и формулата. До такава степен загубих интерес към нея след оттеглянето на Шумахер, че дори и след завръщането му, засега не може да ме задържи пред екрана.

Коментар

Lane Staley написа:
                    Аз ги гледах и даже поздравих феновете на италианския футбол, ама тука - Литекс, та Литекс...
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                      Lane Staley написа:
                      Аз ги гледах и даже поздравих феновете на италианския футбол, ама тука - Литекс, та Литекс...
                      Дааа определено стана страхотен мач,и за първи път Интернационале да ми харесат толкова много.Ще се радвам да направят нещо повече от това.Единия ми любим отбора продължава,сега остава и Барса довечера да продължи.Само дето тез двамата коментатори са много тъпи,тъкмо взеха да нареждат Ето,о че бил във лоша форма и хоп след 5 мин., той взе че вкара гол.И се започнаха едни хвалби,уж бил салб а след 5 мин невероятен.

Коментар

nai7 написа:
                        sugarboy написа:
                        Lane Staley написа:
                        Дааа определено стана страхотен мач,и за първи път Интернационале да ми харесат толкова много.Ще се радвам да направят нещо повече от това.Единия ми любим отбора продължава,сега остава и Барса довечера да продължи.Само дето тез двамата коментатори са много тъпи,тъкмо взеха да нареждат Ето,о че бил във лоша форма и хоп след 5 мин., той взе че вкара гол.И се започнаха едни хвалби,уж бил салб а след 5 мин невероятен.
                        Е, че ти си тръгнал да слушаш Алекси Сокачев - доказан полуидиот, а бате Боре с третата сливица му приглася отстрани, за да не го обиди. Иначе, ако Ето’O имаше повече късмет, Челси ставаха за резил, защото освен гола, изпусна и три пъти сам срещу вратаря, да не говорим, че имаше и поне още две излизания - на Пандев и Милито. Но, нищо неочаквано - вещата ръка на Анчелоти почва да си казва думата - ще съсипе и този, иначе симпатичен отбор.

Коментар

Сега на тези дърводелци татко Карло им е виновен.Анчелоти има две спечелени купи с Милан в ШЛ и една супер купа.Какви треньори имаха като Раниери,Хидинк,Сколари,Моуриньо и пак нищо.Този отбор е обречен, както и един Германски (Леверкузен)винаги да е в сянката.Фен съм на Италианският футбол,макар Интер да не са ми симпатични мисля че са основен фаворит за спечелване на турнира.
                          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                            ntodorov написа:
                            VesMil написа:
                            Не се ядосвайте момчета, Черноморец като гледам има бъдеще само в главите на Балъков.Мисля че вчера им изнесохме лекция на тема футбол.Само БЕРОЕ!!!
                            Абе това, което има Черноморец вие надали скоро ще го имате.
                            Берое има история!!!Те и Нафтата имаха всичко.П.П Не се заяждам,просто фактите са такива.
                            История всеки има. И аз и ти. Този Черноморец не е нашия отбор. Този отбор е лъскав отвън без съдържание вътре. Цитираното от теб колега е презумпирано по друг начин от мен. Тоест: Утре Балъков и Събев няма да ги има, но построеното от Порточанов, НХК и без да си кривя душата от Събев - ще остане в Бургас. База без отбор не може. Бургас е богат град и скоро пак ще има силен отбор - това исках да кажа. Що се касае за мен - аз съм фен и на двата бургаски отбора и не ги деля. Ходя на мачовете в Д.Езерово на Нефтохимик, но някак си нямам желание за мачовете на Черноморец последно време, защото работата по спортно-техническата част в отбора е някаква идиощина сътворена от Балъков. Бургазлии усетиха отдавна напудреното и са безразлични към отбора му.ПС: Колеги наистина ли мислите, че Черноморец не може да си уреди титлата с парите, които влага в истински неща, като бази, ДЮШ ( имам вече преки наблюдения там), затревяване ( изкуствено и естествено според кефа :D ), изграждане на кампус ( нещо изключително стойностно с оглед на построеното до сега), застрояване около стадиона и в него ?
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

bicho1976 написа:
                              Сега на тези дърводелци татко Карло им е виновен.Анчелоти има две спечелени купи с Милан в ШЛ и една супер купа.Какви треньори имаха като Раниери,Хидинк,Сколари,Моуриньо и пак нищо.Този отбор е обречен, както и един Германски (Леверкузен)винаги да е в сянката.Фен съм на Италианският футбол,макар Интер да не са ми симпатични мисля че са основен фаворит за спечелване на турнира.
                              Милан спечелиха два пъти ШЛ въпреки Анчелоти, а заради него я спечелиха само два пъти. Иначе, аз, като фен на Милан, никога няма да му простя и винаги ще помня петното, което лепна на този велик клуб с историческите провали, като загубения финал с Ливърпул и фрапиращата загуба от Ла Коруня - от 4-1 на собствен терен, през 0-4 в Испания. Този човек е комичен антигерой и много скоро Абрамович ще му бие шута, за да го изпрати в заслужена почивка.

Коментар

sugarboy написа:
                                nai7 написа:
                                sugarboy написа:
                                Lane Staley написа:
                                Е, че ти си тръгнал да слушаш Алекси Сокачев - доказан полуидиот, а бате Боре с третата сливица му приглася отстрани, за да не го обиди. Иначе, ако Ето’O имаше повече късмет, Челси ставаха за резил, защото освен гола, изпусна и три пъти сам срещу вратаря, да не говорим, че имаше и поне още две излизания - на Пандев и Милито. Но, нищо неочаквано - вещата ръка на Анчелоти почва да си казва думата - ще съсипе и този, иначе симпатичен отбор.
                                Никога не съм симпатизирал на Челси,но определено нямаха ден вчера.На всеки се случва,чудя се само кога ще може и ни да направим нещо по значимо,ето вчера ЦСКА(Москва).Почти всеки отбор от по слабите страни във футболния свят имат нещо значимо,само ние нямаме.Стяуа,Цървена звезда,Шахтьор,Гърция ЕШ.Да не говорим че почти винаги имат участник и във двата турнира,само ние не та не.Твърдо отказваме да направим каквото и да е,чудя се едно,аджеба тея отгоре не гледат ли за какво става дума,да се опитат да променят нещо.Сега и Национален стадион си нямаме,трябвало да е със 2 козирки,поне едно е хубаво мачовете можело да се играят във Бургас.Но пък със тези марди на терена се чудя дали да ходя да ги гледам.Ако не симпатизирах на ЦСКА едва ли щях да се интересувам от А ПФГ.

Коментар

Working...
                                X