Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Червените сърчица се стоплиха повече от загубата на Левски, отколкото от победата на своите. Поне е ясно, къде ще е тилата този сезон. Дори борците за справеливост Канал 3, не коментираха отменения гол (сложете си ръка на сърцето и кажете не беше ли редовен гола) и спестения втори жълт картон на Кишишев. А факта, че и протестите от страна на Левски бяха някак вяли, вече разсейва всякакви съмнения. Като гледам каква пародия стана вече и Шампионската лига, просто е безсмислено да се ядосваме или радваме на мачове от жалкото ни първенство.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

От оскъдното повторение, което дадоха, останах с впечатление, че не Телкийски, а още преди него Йовов, ако не се лъжа, при получаването на топката по левия фланг, е в засада. След това той подаде на Телкийски, така че няма спор за незачетения гол. Няма спор и че Литекс спечелиха напълно заслужено. Доказа се за пореден път, за което стана дума и по-преди, че няма как да стане работата без треньор - през цялото време сините се намираха в безпътица и не знаеха какво да правят с топката - и до днес да играеха, нямаше как да вкарат гол. А и Йовов отдавна вече не е за този отбор. Жоро Вратарчето - също. На мен друго ми направи впечатление - мачът изобилстваше освен от неумение, несръчни влизания и неумело боравене с топката. Не мога да си обясня по друг начин в един откровено спортсменски мач Левски да получат 8 жълти и два червени картона. Представям си, ако мачът беше по-завързан, съдията трябваше да изгони по няколко души от двата отбора. Но това е БГ футбол и реалност - действителността съвсем не е розова.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

http://www.sportal.bg/news.php?id=226738 Жалко за Бекъм. Според мен, това е голяма загуба за отбора на Англия и за блясъка на световното като цяло. Знам че го смятат за манекен, но всъщност си е добър играч. Пробема е, че се занимава и с много дейности извън терена, който засенчват футболните му умения. Едва ли има друг играч, който да е допринесъл повече за популярността на футбола по света. Щеше да стане истинска легенда, ако беше останал в Манчестър Юнайтед до края на кариерата си.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Черноморец-Берое 0:2 . Защо ли ми се струва, че и този "перспективен" проект "Черноморец" ще забуксува... Както вече забравеният "План 2010" на Наско и Мъри. 2010 г. дойде, Левски е на 4-то място в класирането със застаряващ отбор и без треньор. Не вярвам точно такъв да е бил плана :D .sugarboy, май ще се окажеш прав за Балъка .Всичко това не ме радва. Като че ли футболът ни затъва в тресавището все по-дълбоко. И светлина не се вижда. Скоро Националният стадион "Васил Левски" ще остане без лиценз за международни мачове?! Каква е тази държава, която не може да построи и поддържа поне един добър стадион.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Знаем си го Балъка още отпреди повече от 20 години, когато бягахме от училище, за да ходим да го гледаме като играч. Най-мъдрите му сентенции са - "шъ форцирами" и "апититъ идва с яден’ту".

Коментар

Абе Левски си намери майстора в Ловеч.Цяла седмица им лая на левскарите ,че тая дузпица дето им я даде Ангелов срещу Миньор ще им излезе солена ама не верваха. Даже нашия тренер бил глупак и пет минути да се отделят за приказки с него било губене на време . Сега а ?? Май нещо гнило има на Герена .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

snake написа:
                Черноморец-Берое 0:2 . Защо ли ми се струва, че и този "перспективен" проект "Черноморец" ще забуксува... Както вече забравеният "План 2010" на Наско и Мъри. 2010 г. дойде, Левски е на 4-то място в класирането със застаряващ отбор и без треньор. Не вярвам точно такъв да е бил плана :D .sugarboy, май ще се окажеш прав за Балъка .Всичко това не ме радва. Като че ли футболът ни затъва в тресавището все по-дълбоко. И светлина не се вижда. Скоро Националният стадион "Васил Левски" ще остане без лиценз за международни мачове?! Каква е тази държава, която не може да построи и поддържа поне един добър стадион.
                Точно Черноморец си подържа стадиона. Проекта Черноморец не включва шампионски титли. Черноморец не ги иска тази година. С парите си можеха да купят де що шава в БГ. Аз и преди писах - радва ме това, което се прави, като база в Бургас. Племенникът ми вече е в школата на Черноморец. Екипировката, която му дадоха оня ден ми изкриви погледа...а е едно момченце, което дори не е наясно дали обича футбола. http://chernomorec.gong.bg/view_arti...icle_id=124369
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Това, което писах по-горе не оправдава Балъков. Събев нека си изгражда проекта, но Балъка е човек, който си играе на пясъчни кули край брега на морето. Точно да си направи куличката и сам си я разваля. Само да вметна: Отстрани с лека ръка Кръстев и Дянков от отбора, замрази Кардосо, Дяков, Гонзалес, Карбони, не дава шанс на Атз, продаде всичко що годе читаво - Г.Божилов, Дуду, ако щете и Чиликов, без да се замисля развали сработен отбор, като пусна Платини в ЦСКА, освободи се от селекцията на Херо и купи на килограм играчи от 12 аматьорска лига на Германия. Велин Дамянов и Копаранов ги представи 3 дена преди първия пролетен мач и за всеки стана ясно, че тези момчета идват с предизвестен сценарий. Няма никаква логика в действията му. Пълна каша. Резервите му станаха титуляри, титулярите - резерви. Днес Бала се сърди на момчетата, че не искали да играят. Те не се познават дори. Както има една тема в раздел истории: Мозъчен мензис измъчва Балъков
                  A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                    Точно Черноморец си подържа стадиона. Проекта Черноморец не включва шампионски титли. Черноморец не ги иска тази година...
                    А защо тогава Митко Събев налива пари? От филантропия? Съмнявам се.А това, че Черноморец си поддържа стадиона, разбира се е добре. Но не е добре за държавата, че не може да поддържа националния си стадион. Още повече, че той не е само футболен, има и писта и е предвиден и за състезания по лека атлетика. Както е тръгнало, накрая ще остане да се ползва само за концерти.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

[quote="snake"]
                      ntodorov написа:
                      Точно Черноморец си подържа стадиона. Проекта Черноморец не включва шампионски титли. Черноморец не ги иска тази година...
                      А защо тогава Митко Събев налива пари? От филантропия? Съмнявам се.А това, че Черноморец си поддържа стадиона, разбира се е добре. Но не е добре за държавата, че не може да поддържа националния си стадион. Още повече, че той не е само футболен, има и писта и е предвиден и за състезания по лека атлетика. Както е тръгнало, накрая ще остане да се ползва само за концерти.[/quoteПрилича на филантропия, ама надали. Не знам и аз какво да мисля. В момента Черноморец прилича на разглезено детенце с родители, които си милсят, че му правят добро, като му купуват всичко. Обзавеждат му детската стая, милват го по главицата, но не го пращат на училище да се учи...и то детето ( отбора ) затъва все повече и все повече. ПС: Снощи се ядосах на Балъка, че обвини момчетата в страх. Истината е, че всеки мач излиза с различни състави и то объркани състави. Никой не е на мястото си. Такава тотална каша няма нийде. Като капак Събев обяви:" Забравете за треньорска рокада."-гледайки влюбено очите на Балъка - Да, ама отбора тръгва по пътя на Нафтекс...и никой не вижда логиката в това, което се случва. Загърбваш спортно-техническата част, а инвестираш милиони за база, на отбор, който го няма никакъв. Не знам. ...Радващо е, че поне нещо материално ще остане от този проект, който се набива навсякъде в Бургас - билборди, автобуси, реклами, местни медии...очаквам Балъков да изкочи от тоалетната ми чиния, но ако това стане ще го навра обратно в нея, където явно му е мястото. :D
                      A17DTС/S

Коментар

Не се ядосвайте момчета, Черноморец като гледам има бъдеще само в главите на Балъков.Мисля че вчера им изнесохме лекция на тема футбол.Само БЕРОЕ!!!

Коментар

Хайде, малко радост и за феновете на италианския футбол. Интер смаза Челси насред Лондон! Измиха напълно резилното представяне на моите хора от миналата седмица. Дано да вземат и Купата!

Коментар

VesMil написа:
                            Не се ядосвайте момчета, Черноморец като гледам има бъдеще само в главите на Балъков.Мисля че вчера им изнесохме лекция на тема футбол.Само БЕРОЕ!!!
                            Абе това, което има Черноморец вие надали скоро ще го имате. Отборът и формата му са временно явление. Що се касае за бъдещето и главата на Балъков, нито Черноморец ще е Балъков, нито Балъков ще е Черноморец... Оня ден обаче Черноморец беше по-слабия от двата посредствени отбора. Това е факт...За лекции на тема футбол пък е смешно да се говори. От такива "лектори" - Мерси, ползвайте си ги вие.
                            A17DTС/S

Коментар

Отварям днес 7 дни спорт и какво да видя - на всяка страница Левски това, Левски онова, Гонзо, Монзо, все едно че станали световни клубни шампиони! Паднали от Литекс, и какво толкова, че да пълнят страниците на вестниците с тях! А за Литекс, победителите - нищо. Левски, та Левски... То останаха ли левскари изобщо?Е, ако това не е тотална синя журналистическа пропаганда!

Коментар

Humppa написа:
                                Отварям днес 7 дни спорт и какво да видя - на всяка страница Левски това, Левски онова, Гонзо, Монзо, все едно че станали световни клубни шампиони! Паднали от Литекс, и какво толкова, че да пълнят страниците на вестниците с тях! А за Литекс, победителите - нищо. Левски, та Левски... То останаха ли левскари изобщо?Е, ако това не е тотална синя журналистическа пропаганда!
                                Че той 7 Дни спорт си е Левскарски вестник,ама прочете ли за новия план на УеФски?????Чак ме побиват тръпки със този нов план,ще мачкат наред вече.

Коментар

Working...
                                X