Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskobravo написа:
    на тези резултати есента,ще съм доволен ако останем в тази група.а за другия сезон-Коко да вади парите и по случай шампионската титла на Лаута ще пее Емилия
    А бе, и Преслава май му е пяла на микрофона, та не се знае коя ще е
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      vaskobravo написа:
      на тези резултати есента,ще съм доволен ако останем в тази група.а за другия сезон-Коко да вади парите и по случай шампионската титла на Лаута ще пее Емилия
      А бе, и Преслава май му е пяла на микрофона, та не се знае коя ще е
      Цяла чалга гилзия, ако питате мен ,не само Преслава и Емилия. :D
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

По темата искам само няколко неща да кажа:1 - В България няма футбол2 - Съм Левскар3 - В България няма футбол :D 4 - Син Сити е меката на родния "футбол"5 - Докато манекени играят в България няма да има футбол Просто положението е критично , трагично и така нататък.... и всичко идва поради факта , че досега никой не си е заминал за това , че играе зле а се сменят само треньорите.... Любослав Пенев добре се опита да накаже долните пияници и какво стана !?!?!? Ръководството на клуба ги помилва е какво искаме тогава ? Защо в англия има футбол ?!? Преди няколко дни прочетох една статия с Джо Коул в Спортал дано и други хора са я чели Тя е достатъчна да се разбере , защо на острова има футбол А пък ние тук ще се радваме когато победим отбори от третия свят ... та това си е пълна излагация аз и затова спрях да ходя на мачове... нищо , че живея на 5 минути от стадиона пеша , но просто не смятам , че трябва да спонсорирам отбора като си копувам билет при положение , че те се подиграват с нас феновете .

Коментар

Футбол няма поради една едничка причина! Пари няма. Когато отбор от Белгия, Дания, Холандия*, ЕИРЕ, Шотландия, Швейцария, Австрия спечели ШЛ, то тогава вече сме изостанали сериозно. А това, че "феновете" не ходят на стадионите показва, че ние не сме футболна нация. Това се доказва и от следната тенденция, с футбол се занимават ~ 3-5 000 деца, когато тази цифра се промени в рамките на 30-50 000 то тогава ще се радваме на резултати. Всички видяха, че разликата м/у ПСВ и Морето не е космическа, но всички знаем каква е основната причина феновете на ПСВ да си пълнят стадиона, организация, добра база, там дори и само роднините на юношите да се появят на стадиона, то той ще се напълни. Мен лично ме е срам да ходя на Герена с чужденци, а в БГ нашия стадион минава за един от приличните, а в действителност е едно гадно соц. изпълнение ... Самият факт, че в БГ няма един чисто футболен стадион е достатъчно като критика ... В това отношение и хокея е по-напред!!!

Коментар

LiGuru написа:
            Футбол няма поради една едничка причина! Пари няма. Когато отбор от Белгия, Дания, Холандия*, ЕИРЕ, Шотландия, Швейцария, Австрия спечели ШЛ, то тогава вече сме изостанали сериозно. А това, че "феновете" не ходят на стадионите показва, че ние не сме футболна нация. Това се доказва и от следната тенденция, с футбол се занимават ~ 3-5 000 деца, когато тази цифра се промени в рамките на 30-50 000 то тогава ще се радваме на резултати. Всички видяха, че разликата м/у ПСВ и Морето не е космическа, но всички знаем каква е основната причина феновете на ПСВ да си пълнят стадиона, организация, добра база, там дори и само роднините на юношите да се появят на стадиона, то той ще се напълни. Мен лично ме е срам да ходя на Герена с чужденци, а в БГ нашия стадион минава за един от приличните, а в действителност е едно гадно соц. изпълнение ... Самият факт, че в БГ няма един чисто футболен стадион е достатъчно като критика ... В това отношение и хокея е по-напред!!!
            Колега личи си , че си много назад с материала Само за сведение парите не са ти оправдание.... мачкат ни отбори от къде ли не които са на ниво любители ... и не ми говори за децата понеже това ми е много болна тема , защото ти явно не знаеш как стоят нещата ! В детските отбори е същата простащина както и в по - големи пресни случки на мой близки и приятели :1 Вратар в Левски - Искат му 5 бона за да го пуснат на мач на който ще присъстват агенти от чужди отбори ( тая случка не е много прясна ама отказа момчето от футбола )2 В детските отбори пускат като титуляри децата на надути богаташчета и бизнесмени поради простата причина , че "спонсорират"Много мой приятели отидоха да играят в малки отбори понеже това там го няма.... ДОКАТО ИМА КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ НЕГО НЯМА ДА ГО ИМАнедей да ми говориш за липса на пари понеже пари има , но футболисти няма !!! Качествените момчета биват игнорирани и на тяхно място се вкарват мамини синчета и пияници и то резултатът е на лице ! И после казват нямахме шанс , нямахме късмет ми кажете си , че сте бездарни бе !

Коментар

Jivko Georgiev написа:
              Колега личи си , че си много назад с материала Само за сведение парите не са ти оправдание.... мачкат ни отбори от къде ли не които са на ниво любители ... и не ми говори за децата понеже това ми е много болна тема , защото ти явно не знаеш как стоят нещата !
              :D Разкри ме. Нямам идея и аз какво пиша.

Коментар

http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2536953 Цитати от едни от най-големите мислители на нашето време
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Е това се казват мислители.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Мисля , че коментара е излишен

Коментар

"Вечният проблем във футбола е, че тези, които могат всичко седят само по трибуните". Прочетох го преди малко и не се сдържах да го споделя с Вас.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Използвам темата да честитя рожденния ден на един от най-добрите ни футболисти!Играчът в който има толкова много спортна злоба че понякога прегаря,но ако е в форма-горките противникови защитници! Честит рожден ден Марто и продължаваи с перфектното си представяне
                        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Бербатов отново показа как се вкарват красиви голове. http://www.youtube.com/watch?v=JUGNE...layer_embedded Нямам спомени от 1986, но от това което съм гледал, идеалния отбор за него би бил Бразилия на Сократес - без много бягане, но с много техника и удоволствие от играта за играчите и публиката :D p.s. Така ми се струва или след гола казва някаква реплика от репертоара на Стоичков (за майки нещо)
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

http://www.sport1.bg/sport1/node/162524

Коментар

нещо нашия заводски отбор много я закъса... трета поредна загуба....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Мартин Петров направи прекрасен мач днес!

Коментар

Working...
                                X