vaskobravo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dikanio написа:vaskobravo написа:на тези резултати есента,ще съм доволен ако останем в тази група.а за другия сезон-Коко да вади парите и по случай шампионската титла на Лаута ще пее ЕмилияВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
По темата искам само няколко неща да кажа:1 - В България няма футбол2 - Съм Левскар3 - В България няма футбол :D 4 - Син Сити е меката на родния "футбол"5 - Докато манекени играят в България няма да има футбол Просто положението е критично , трагично и така нататък.... и всичко идва поради факта , че досега никой не си е заминал за това , че играе зле а се сменят само треньорите.... Любослав Пенев добре се опита да накаже долните пияници и какво стана !?!?!? Ръководството на клуба ги помилва е какво искаме тогава ? Защо в англия има футбол ?!? Преди няколко дни прочетох една статия с Джо Коул в Спортал дано и други хора са я чели Тя е достатъчна да се разбере , защо на острова има футбол А пък ние тук ще се радваме когато победим отбори от третия свят ... та това си е пълна излагация аз и затова спрях да ходя на мачове... нищо , че живея на 5 минути от стадиона пеша , но просто не смятам , че трябва да спонсорирам отбора като си копувам билет при положение , че те се подиграват с нас феновете .
Коментар
-
Футбол няма поради една едничка причина! Пари няма. Когато отбор от Белгия, Дания, Холандия*, ЕИРЕ, Шотландия, Швейцария, Австрия спечели ШЛ, то тогава вече сме изостанали сериозно. А това, че "феновете" не ходят на стадионите показва, че ние не сме футболна нация. Това се доказва и от следната тенденция, с футбол се занимават ~ 3-5 000 деца, когато тази цифра се промени в рамките на 30-50 000 то тогава ще се радваме на резултати. Всички видяха, че разликата м/у ПСВ и Морето не е космическа, но всички знаем каква е основната причина феновете на ПСВ да си пълнят стадиона, организация, добра база, там дори и само роднините на юношите да се появят на стадиона, то той ще се напълни. Мен лично ме е срам да ходя на Герена с чужденци, а в БГ нашия стадион минава за един от приличните, а в действителност е едно гадно соц. изпълнение ... Самият факт, че в БГ няма един чисто футболен стадион е достатъчно като критика ... В това отношение и хокея е по-напред!!!
Коментар
-
LiGuru написа:Футбол няма поради една едничка причина! Пари няма. Когато отбор от Белгия, Дания, Холандия*, ЕИРЕ, Шотландия, Швейцария, Австрия спечели ШЛ, то тогава вече сме изостанали сериозно. А това, че "феновете" не ходят на стадионите показва, че ние не сме футболна нация. Това се доказва и от следната тенденция, с футбол се занимават ~ 3-5 000 деца, когато тази цифра се промени в рамките на 30-50 000 то тогава ще се радваме на резултати. Всички видяха, че разликата м/у ПСВ и Морето не е космическа, но всички знаем каква е основната причина феновете на ПСВ да си пълнят стадиона, организация, добра база, там дори и само роднините на юношите да се появят на стадиона, то той ще се напълни. Мен лично ме е срам да ходя на Герена с чужденци, а в БГ нашия стадион минава за един от приличните, а в действителност е едно гадно соц. изпълнение ... Самият факт, че в БГ няма един чисто футболен стадион е достатъчно като критика ... В това отношение и хокея е по-напред!!!
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Колега личи си , че си много назад с материала Само за сведение парите не са ти оправдание.... мачкат ни отбори от къде ли не които са на ниво любители ... и не ми говори за децата понеже това ми е много болна тема , защото ти явно не знаеш как стоят нещата !
Коментар
-
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2536953 Цитати от едни от най-големите мислители на нашето време
Коментар
-
Е това се казват мислители.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
"Вечният проблем във футбола е, че тези, които могат всичко седят само по трибуните". Прочетох го преди малко и не се сдържах да го споделя с Вас.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Бербатов отново показа как се вкарват красиви голове. http://www.youtube.com/watch?v=JUGNE...layer_embedded Нямам спомени от 1986, но от това което съм гледал, идеалния отбор за него би бил Бразилия на Сократес - без много бягане, но с много техника и удоволствие от играта за играчите и публиката :D p.s. Така ми се струва или след гола казва някаква реплика от репертоара на Стоичков (за майки нещо)
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар