wazmo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Ми моя Литекс е с 9 точки пред ЛеФски :D И като се има в предвид че Литекс не е като ЦСКА да губи /или продаде / голям аванс от точки то вече е ясен Шампиона на България за следващата година . :D :D :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
tomazo написа:за толкова години най-накрая и гришата научи как се става шампион в БгA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Впрочем нашето първенство ми заприличва на Световното във Франция ’ 98, когато след първите мачове цял свят вече знаеше, кой ще бъде новия световен шампион само Французите се правеха на разсеяни и си изживяваха победите, като истински. На финала пък Зидан и компания трябваше да се правят на изненадани и щастливи. БОЗА.A17DTС/S
Коментар
-
Да, когато Литекс тръгне да купува първенството, не допуска грешки и изненади - предния път на Левски не бяха достатъчни през пролетта и 14 победи и 1 равен, така че първенството наистина приключи тази вечер. Но още по-добре - вече съвсем няма нищо, което да ме накара да гледам мачовете докрая на първенството и ще имам доста време за по-смислени занимания.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Моля ,моля !!! Искате да кажете че съдията е ощетил Левски ???? Айде олам ! Трите секири срещу Дока минаха без картон и чак когато му потрошиха краката се покажа жълт картон . Бардон трябваше рано рано са отиде под душовете но това го прави международен съдия такъв какъвто свири на времето мача Левски -Вердер.И какво пищят левскарчетата сега ??? Не стига че сами си вкарахме гол само и само Левски да поведе в резултата ами сте пак недоволни от нашите футболисти . Съдията го обвинявам само в едно ,че последната минута след гола на Литекс при това блъскане и бутане от страна на вратаря на Левски то той трябваше директно червен картон да му даде . Тъй че многоуважаеми левскарчета по спокойно и гледайте какви великолепни мачове изнася чорбата и какви подвизи прави във Свиленград . Учете се от тях. :D :D :D
Коментар
-
sugarboy написа:Да, когато Литекс тръгне да купува първенството, не допуска грешки и изненади - предния път на Левски не бяха достатъчни през пролетта и 14 победи и 1 равен, така че първенството наистина приключи тази вечер. Но още по-добре - вече съвсем няма нищо, което да ме накара да гледам мачовете докрая на първенството и ще имам доста време за по-смислени занимания.A17DTС/S
Коментар
-
Не съм гледал мача, но дори да приемем, че съдията волно или неволно е подпрял "Литекс", какво от това ? И хайде веднага от "Левски" поискаха оставката на Боби Михайлов, все едно е дошъл края на света. Ами не може все теб да подпират, понякога и така става.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не съм гледал мача, но дори да приемем, че съдията волно или неволно е подпрял "Литекс"
Коментар
-
Стават и грешки. Но в България сме свикнали всичко да се преекспонира. Пак казвам, не знам точно как е свирил съдията, защото не гледах мача. После гледах в нета репортаж, например при изгонването на Кишишев не съм убеден, че съдията беше прав.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Дори и да беше пресилено изгонването на Кишишев, то на Кръстовчев пък беше за по-силно подухнал ветрец, така че при 10 към 11 футболисти липсата на един не се усещаше и Левски продължаваха да ги мачкат. Приемам само изгонването на Минев, който дори още първото полувреме трябваше да бъде изгонен и нямаше да се стигне до тази просташка балтия. При двама липсващи вече рухват всякакви тактически схеми и стремежът е да се доиграе мача как да е. Не може по такъв груб начин да се предрешава шампионата. И то, оставете Левски, но дори и от вас да се откъснат на повече от една победа разлика, обрат на шампионата е невъзможен - Гришата се е доказал като най-безскрупулен тип в това отношение.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Айде , айде пак съдията виновен ,пак Гришата виновен . Ами в лига Европа пак ли съдиите са им виновни на нашите Евробойци ????? Докато тия футболистчета не ги оставят на празна ясла и сами да си изкарват заплатите така ще е . Я вижте Любо Пенев вземал по 50 000 лв на месец заплата . Вие да сте виждали толкова пари на куп изкарани за 10 години ??? Не сте и няма да видите . Тъй че никого не жалете ами се чудя на акъла на тези дето ходят по стадионите и пари дават и гърла дерат та тези лекета да се гушат до шапката с пари . :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар