Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wazmo написа:
    коцев написа:
    Че го бъде . Сега на мода е оранжевия цвят :D Синьото и червеното го видяхме в Европата Тука само пищят от съдии пък не виждат играта си Твърда двойка довечера :D :D :D
    Май нещата в друга насока се развиват
    Верно е, в друга посока се развиха - Х!
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Ми моя Литекс е с 9 точки пред ЛеФски :D И като се има в предвид че Литекс не е като ЦСКА да губи /или продаде / голям аванс от точки то вече е ясен Шампиона на България за следващата година . :D :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

за толкова години най-накрая и гришата научи как се става шампион в Бг
        фиатче Браво 2.0

Коментар

коцев написа:
          Ми моя Литекс е с 9 точки пред ЛеФски :D И като се има в предвид че Литекс не е като ЦСКА да губи /или продаде / голям аванс от точки то вече е ясен Шампиона на България за следващата година . :D :D :D
          Нищо не е ясно,пък като гледам как играха,съвсем не е ясно!
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

tomazo написа:
            за толкова години най-накрая и гришата научи как се става шампион в Бг
            Що ? Той си знае човека. След 12 години пак му дойде реда, а нека Балъков да гради отбор, база, план, стратегии, ДЮШ, кампуси и глупости - хак му е, като не дава пари там, където Гришко дава. Впрочем вече си задавам въпрос: Как така Литекс в две поредни гостувания с двама различни съдии успя да разгневи до червено две коренно различни като манталитет и амбиции публики ?????ПС: Днес бях на мача с Черноморец - Черно море. Ами загубихме си заслужено и без ядове - значи умеем да губим, когато се случва истински.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Впрочем нашето първенство ми заприличва на Световното във Франция ’ 98, когато след първите мачове цял свят вече знаеше, кой ще бъде новия световен шампион само Французите се правеха на разсеяни и си изживяваха победите, като истински. На финала пък Зидан и компания трябваше да се правят на изненадани и щастливи. БОЗА.
              A17DTС/S

Коментар

Да, когато Литекс тръгне да купува първенството, не допуска грешки и изненади - предния път на Левски не бяха достатъчни през пролетта и 14 победи и 1 равен, така че първенството наистина приключи тази вечер. Но още по-добре - вече съвсем няма нищо, което да ме накара да гледам мачовете докрая на първенството и ще имам доста време за по-смислени занимания.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Моля ,моля !!! Искате да кажете че съдията е ощетил Левски ???? Айде олам ! Трите секири срещу Дока минаха без картон и чак когато му потрошиха краката се покажа жълт картон . Бардон трябваше рано рано са отиде под душовете но това го прави международен съдия такъв какъвто свири на времето мача Левски -Вердер.И какво пищят левскарчетата сега ??? Не стига че сами си вкарахме гол само и само Левски да поведе в резултата ами сте пак недоволни от нашите футболисти . Съдията го обвинявам само в едно ,че последната минута след гола на Литекс при това блъскане и бутане от страна на вратаря на Левски то той трябваше директно червен картон да му даде . Тъй че многоуважаеми левскарчета по спокойно и гледайте какви великолепни мачове изнася чорбата и какви подвизи прави във Свиленград . Учете се от тях. :D :D :D

Коментар

sugarboy написа:
                    Да, когато Литекс тръгне да купува първенството, не допуска грешки и изненади - предния път на Левски не бяха достатъчни през пролетта и 14 победи и 1 равен, така че първенството наистина приключи тази вечер. Но още по-добре - вече съвсем няма нищо, което да ме накара да гледам мачовете докрая на първенството и ще имам доста време за по-смислени занимания.
                    Tочно...
                    A17DTС/S

Коментар

Ми Литекс купува мачове че Гришата има пари ,пък Баткоф като няма нека гледа отстрани Е щеше да се опаричи и той ако от Казан му бяха взели звездите .

Коментар

Не съм гледал мача, но дори да приемем, че съдията волно или неволно е подпрял "Литекс", какво от това ? И хайде веднага от "Левски" поискаха оставката на Боби Михайлов, все едно е дошъл края на света. Ами не може все теб да подпират, понякога и така става.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                          Не съм гледал мача, но дори да приемем, че съдията волно или неволно е подпрял "Литекс"
                          И аз не съм, но едно подпиране може да бъде само волно, според мен. Някой ако е тръгнал да пада (във всякакъв смисъл, не само на футбол), може да го подпреш, може и да не го подпреш. Въпрос на избор или воля ако щете, но няма как да е неволно.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Стават и грешки. Но в България сме свикнали всичко да се преекспонира. Пак казвам, не знам точно как е свирил съдията, защото не гледах мача. После гледах в нета репортаж, например при изгонването на Кишишев не съм убеден, че съдията беше прав.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Дори и да беше пресилено изгонването на Кишишев, то на Кръстовчев пък беше за по-силно подухнал ветрец, така че при 10 към 11 футболисти липсата на един не се усещаше и Левски продължаваха да ги мачкат. Приемам само изгонването на Минев, който дори още първото полувреме трябваше да бъде изгонен и нямаше да се стигне до тази просташка балтия. При двама липсващи вече рухват всякакви тактически схеми и стремежът е да се доиграе мача как да е. Не може по такъв груб начин да се предрешава шампионата. И то, оставете Левски, но дори и от вас да се откъснат на повече от една победа разлика, обрат на шампионата е невъзможен - Гришата се е доказал като най-безскрупулен тип в това отношение.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Айде , айде пак съдията виновен ,пак Гришата виновен . Ами в лига Европа пак ли съдиите са им виновни на нашите Евробойци ????? Докато тия футболистчета не ги оставят на празна ясла и сами да си изкарват заплатите така ще е . Я вижте Любо Пенев вземал по 50 000 лв на месец заплата . Вие да сте виждали толкова пари на куп изкарани за 10 години ??? Не сте и няма да видите . Тъй че никого не жалете ами се чудя на акъла на тези дето ходят по стадионите и пари дават и гърла дерат та тези лекета да се гушат до шапката с пари . :D

Коментар

Working...
                                X