първенството стана доста интересно харесва ми.двуполюстния стереотип вече буквално е разбит......
Напротив - в пълния си блясък е - едните са на единия полюс, а другите са в изгодна позиция да атакуват другия полюс.Мисля, че е крайно време Кратко Останич да се пререгисттрира като Братко Остани.Егати , добре че не съм от тия, то такъв та*** си прави вече всеки с тях, че ....
Браво на Берое, отбор изпаднал в криза без пари, а играе като за последно. Малко са тези клубове в България. Поздравявам всички Старозагорци за паметния успех и им пожелавам по-бърз изход от кризата.
Берое е велик отбор, щом успя да бие Левски.Това този сезон го направиха само половината български отбори и малко чуждестранни отборчета. :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Интересни резултати има от снощните мачове в ШЛ. Комшийте размазаха Рейнджърс, Барселона падна... Направи ми впечатление че много бързо паднаха първите голове в почти всички срещи - в първите 5 минути имаше вече няколко гола.Довечера пак ще е интересно!Утре - победа за ЦСКА и равенство за Левски ще е максимумът на родният футбол...
Oт Залцбург тръбят: " Левски е фаворит в този мач ". ( ах лицемери ), а Хубенс се страхувал ( кума лиса пъзлива )от отбори в криза, които нямало какво да губят... ПС: Що да няма какво да губят пък си мисля аз. Могат да губят с разлика.И все пак БГ отбор си е, криза - криза, ама пък топка си е....
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Мисля, че не е нужно да се информираме във форума кой каква физиологична дейност се кани да извърши :D . А реално на кой му пука за това чий наследник е ЦСКА или е създаден изкуствено, както обичат да казват някои? Историята е алабалистика, фактите се тълкуват превратно и обикновено в полза на силните на деня. Без много-много да съм се интересувал, аз съм на мнение, че ЦСКА е създаден през 1948 г. И дори да е така, какво от това ? На тези хора дали им пука ?Тук става дума за пари, за собственост на бази и имоти, и нищо друго. Така, както някои отбори, като "евробоеца", ползват безплатно държавните бази, а други са задължени да плащат.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар