След тази победа поне малко измихме срама от загубата срещу Кипър.
на умряло куче затъпена чикия извадихме.вчера пак доказахме, че сме гола вода (този противник с тази игра трябваше да бием с 10 гола поне).аз лично се радвам ,че не се класирахме .няма нужда цял свят да ни се смее и да се прозява на нашите мачове. заради националите бере срам и митко бербатов.само той от цялия манчестер няма да играе на голямото първенство,но фенове и колеги го отешават с това ,че все още играе в най-големия клуб на света.П.П. И само Лешки олуе
Е поне за Бербатов беше добър ден, вкара хеттрик а и вече стана баща.Ае честито . :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Хайде Черноморец пак излезе на първо място. Хайде бе хора и фенове от ЦСКА. Отложете си мача с Ботев за да сме първи поне една седмица...А има и друг вариант - паднете от Ботев :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
четох някъде че Любо Пенев се страхувал от Ботев,понеже имало такова голямо текучество на футболисти че било невъзможно да се анализира играта им с удоволствие ще гледам мача да видя тези пияни италианци какво могат,а защо да не изненадат с нещо
А са паднали днеска ЦСКА и Черноморец става шампион . :D И така трябва да бъде .
Въъъййй ( по нашенски ). Само чакаме ЦСКА да се разсее...и ставаме БГ шампиони, финалисти за Шампионска лига и тем подобни междуконтинентални първенци. Ще изградим още един супер стадион за 50 000 души и ще си го пълним по Коледа, като Новогодишен базар.Е-ееех.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Ми по моите науки червените трябва да му ударят по две гродови ако искат да спечелят мача . Я вижте Рабех като излезе "напърфюмиран" на терена как никой отбор не може да бие Левски .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
ЦСКА днес едвам би последните в класирането с 1 на 0 и то в 52 мин.Общо взето двата отбора играха равностойно.Като не липсваха положения от страна на 2 отбора,обаче второто полувреме само си подритваха топката,както по всички БГ стадиони 15 мин.игра а за оставащото време на срещата просто нямат сили.
То същото можем да кажем и за Рома - Рома едвам би ЦСКА, и то само с 2-0. Колкото е нужно - толкова се тича! За чий да търчат , като трите точки са три точки и в двата случая. В четвъртък има важен мач, няма смисъл някой да се контузи, защото се е напънал за някоя топка на мач с невероятния Ботев. Вече сме виждали как може да играе цска, когато иска. Ако и днес играеха така - колко-найсет на нула щеше да завърши мачът?
Днес един велик човек има рожден ден-Тодор "Бай Ганъо" Батков.Той е един от малкото хора на света, заедно с Лупи (Сашо Томов), който може да провали един отбор по такъв начин ,че после доста години трябва да минат та всичко пак да влезе в релси.Но това мен не ме интересува, защото аз съм от Цска и се радвам на падението на Левски .Нали българските отбори трябва да се подкрепят,също както при проблемите с лиценза на Цска, Левски ни "подкрепи".Ае да е жив и здрав и да продължава да действа по същия начин в Левски. И дано вече не сънува кошмари с руснаци. :D
Прикачени файлове
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар