Да ,ама в Грузия ни разказаха играта и ако не беше Гошо вратарчето отнисахме пошилека . Пък може и да сме купили мача ? Колко му е да е дадена някоя хилядарка на вратаря им и Сираков и Мъри могат да тържествуват. :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
вратарят първото -1-ви брадчет на боби михайлов какво искате тоя тотаджийски резултат днес тотално обърка залозите ,само не знам кой заблуждаваме с такива резултати
Гледах и двама мача - България-Грузия директно, а след това благодарение на възможностите на цифровата телевизия да връща с 1-2-3 часа назад, Италия-Кипър. Мнението ми е, че България-Грузия не беше истински мач. Не знам каква е причината, но тази пародия наподобяваше бенефисен мач или мач между ветерани, прекратили кариерата си преди 10 години. В Италия-Кипър не видях нищо съмнително.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Нека наближи мача, може да се уговорим в нашата тема (за ЦСКА в "Лига Европа") форумците, които ще сме на мача. Ще се радвам да се видя с всички, които пишем във футболните теми . Имайте предвид обаче, че аз влизам на стадиона много рано, най-късно в 20:30 ч. мисля да съм вътре.
Приемате ли левскари?
Естествено. Никога не е късно човек да влезе в правата вяра .
Друго имах предвид За снощи, нали сте чували израза: "На умрело куче, нож..." та и ние така Той Бербо правилно каза, не се лъжете нищо хубаво не ни чака и пак успя да докаже, че вкарва голове само на слабите отбори. Жалко, има талант, но и хъс, особено когато играе за нацЬОнала. Никога няма да бъде лидер следователно и голям футболист.
След тази победа поне малко измихме срама от загубата срещу Кипър.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Яне Янев заплашил Батков, че ще го даде на ДАНС, ако не остави 5 милиона на задната седалка на колата му. Качва се Яне в нея, а на задната седалка наредени Живко Миланов, Зе Соарес, Юсеф Рабех и Дарко Тасевски
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар