За вас не знам, но аз ще бъда на 22-ри на националния стадион да видя първата победа на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа. А мачът довечера не ме интересува, съмнява ме да има повече от 500-600 човека по трибуните.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Нека наближи мача, може да се уговорим в нашата тема (за ЦСКА в "Лига Европа") форумците, които ще сме на мача. Ще се радвам да се видя с всички, които пишем във футболните теми . Имайте предвид обаче, че аз влизам на стадиона много рано, най-късно в 20:30 ч. мисля да съм вътре.
Нека наближи мача, може да се уговорим в нашата тема (за ЦСКА в "Лига Европа") форумците, които ще сме на мача. Ще се радвам да се видя с всички, които пишем във футболните теми . Имайте предвид обаче, че аз влизам на стадиона много рано, най-късно в 20:30 ч. мисля да съм вътре.
Приемате ли левскари? ма дискретно не искам да си изям боя Иначе си е жива оферта да идеш довечера на мач, Еврофутбол дава 10 000лв. награда за гол от центъра. При положение че само роднините на футболистите ще са на стадиона, ще си е чист карък ако не те изберат
Приемате ли левскари?
Естествено. Никога не е късно човек да влезе в правата вяра .
Четох че Мъри и срещу Грузия ще заложи на същата защита.Доста рискува но и без това няма вече значение.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Голово шоу със сигуност ще има но ще е в нашата врата. :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар