Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам защо но Гонзо беше супер доволен от играта на Левски, въпреки загубата с 4 гола разлика.Адската пародия.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ааааа тоя Мъди не е наред пак вика Сърмата във националния,явно усилено искат да го продават.Той Сърмата ми е комшия навремето играехме на игрището на даскалото,когато беше във Нафтата играеше ама нещо много му се вдигнаха въшките.Идваха със Сакалиев там където работя и преди да отиде във Левски се надяваше да го вземата ЦСКА за да може да играе във чужбина.Иначе е много скромно момче,и родителите му познавам и те са готини хора но той не става за националния.

Коментар

Гонзо по БТВ: " Който не харесва играта на Левски си е негов проблем. Лацио не създаде положения, ами се възползва от 4 наши грешки. Левски владееше мача" Нямам думи. Малоумник. Левски беше трагикомичен...Тоя Гонзо на кой свят е не знам. И ако това не е подигравка с феновете - не знам...Ей така се ражда посредственост.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

еее добре ,че беше рабех да кара до казан та не стигнаха, иначе и без тези 4-ма играчи кво щехме да правим? . незнам кога собствениците на отбори в българия ,ще осъзнаят ,че неможе да се дават 4 или 5 цифрени суми на марди дет гледат само как да свърши тренировката и да идат да пият и ядат.трябва като в манчестер унайтед всички живеят изолирани с отбора и мислят само за футбол, ама си заслужават заплатите и радват феновете дето дават пари да идат да ги гледат.

Коментар

ntodorov написа:
            Гонзо по БТВ: " Който не харесва играта на Левски си е негов проблем. Лацио не създаде положения, ами се възползва от 4 наши грешки. Левски владееше мача" Нямам думи. Малоумник. Левски беше трагикомичен...Тоя Гонзо на кой свят е не знам. И ако това не е подигравка с феновете - не знам...Ей така се ражда посредственост.
            Те на Лацио им стана жал за Левски.Затова им надъниха 4 гола.Иначе Левски играха много добре ! Перфектна защита,добри пасове,много надъхани,с желание за победа !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

гонзо бе голям играч и много назнайва футбола за тва така се изцепва се по въпроса ,ама за толкова пари и аз така ще говоря .аз му препоръчвам да вземе и да се засили много здраво и да се удари в стената ! левски си остава само със статистиката ( владеене на топка в % )

Коментар

gari_brasna4a написа:
                гонзо бе голям играч и много назнайва футбола за тва така се изцепва се по въпроса ,ама за толкова пари и аз така ще говоря .аз му препоръчвам да вземе и да се засили много здраво и да се удари в стената ! левски си остава само със статистиката ( владеене на топка в % )
                Ако тази статистика ( владеене на топката в %) ги топли по-добре след първия съдийски сигнал някой да грабва топката и бегом към събликалнята. Там да се оключва и да чака края на мача. Така Рабех и пиян може да излиза на терена пък и килограмите няма да му пречат, а Йовов и Гонзо вече няма да се чудят, защо никой не харесва играта на Левски.
                A17DTС/S

Коментар

vaskobravo написа:
                  трябваше Лацио да им пуснат щото сега ще си го изкарат целия кърък на Локото
                  Питали Радио Ереван - защо Локо Пловдив имали само 4 точки това първенство.Радиото отговорило - щото още не са играли с Левски
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    vaskobravo написа:
                    трябваше Лацио да им пуснат щото сега ще си го изкарат целия кърък на Локото
                    Питали Радио Ереван - защо Локо Пловдив имали само 4 точки това първенство.Радиото отговорило - щото още не са играли с Левски
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Локо Пловдив ся не са във форма и май Левски най-сетне ще успее да вземе поне 1 точка.А представете си ,че по някаква огромна случайност това "отборче" Левски вземе та бие Локото, сигурно Гонзо и Бай Ганьо ще вдигнат купон.

Коментар

Айде честито ново начало на всички ботевисти от тук нататък само победи.
                        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Щом Ботев почна да бие... нищо чудно и Левски да врътне поне равен!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Щом Ботев почна да бие... нищо чудно и Левски да врътне поне равен!
                            Нема такъв оптимист :D

Коментар

Манчестър Юнайтед май ще загуби от Съндърланд, адски кофти. Поне Бербатов вкара гол шедьовър. А не туко що вкараха. Браво. :D :D :D :D :D

Коментар

Гледах Черноморец - Монтана. Стана страхотно второ полувреме. Евала правя и на двата отбора. За миг не си помислиха за дефанзивна тактика. При 1-0 Черноморец се втурнаха за втори гол...и бяха наказани. След 1-1 пък Монтана не се затвориха ( както подобава за БГ отбор) и следваха атаки към двете врати. От такива мачове печелим всички. Никой на стадиона не съжаляваше за този резултат.
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X