Не знам защо но Гонзо беше супер доволен от играта на Левски, въпреки загубата с 4 гола разлика.Адската пародия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Ааааа тоя Мъди не е наред пак вика Сърмата във националния,явно усилено искат да го продават.Той Сърмата ми е комшия навремето играехме на игрището на даскалото,когато беше във Нафтата играеше ама нещо много му се вдигнаха въшките.Идваха със Сакалиев там където работя и преди да отиде във Левски се надяваше да го вземата ЦСКА за да може да играе във чужбина.Иначе е много скромно момче,и родителите му познавам и те са готини хора но той не става за националния.
Коментар
-
Гонзо по БТВ: " Който не харесва играта на Левски си е негов проблем. Лацио не създаде положения, ами се възползва от 4 наши грешки. Левски владееше мача" Нямам думи. Малоумник. Левски беше трагикомичен...Тоя Гонзо на кой свят е не знам. И ако това не е подигравка с феновете - не знам...Ей така се ражда посредственост.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
еее добре ,че беше рабех да кара до казан та не стигнаха, иначе и без тези 4-ма играчи кво щехме да правим? . незнам кога собствениците на отбори в българия ,ще осъзнаят ,че неможе да се дават 4 или 5 цифрени суми на марди дет гледат само как да свърши тренировката и да идат да пият и ядат.трябва като в манчестер унайтед всички живеят изолирани с отбора и мислят само за футбол, ама си заслужават заплатите и радват феновете дето дават пари да идат да ги гледат.
Коментар
-
ntodorov написа:Гонзо по БТВ: " Който не харесва играта на Левски си е негов проблем. Лацио не създаде положения, ами се възползва от 4 наши грешки. Левски владееше мача" Нямам думи. Малоумник. Левски беше трагикомичен...Тоя Гонзо на кой свят е не знам. И ако това не е подигравка с феновете - не знам...Ей така се ражда посредственост.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
gari_brasna4a написа:гонзо бе голям играч и много назнайва футбола за тва така се изцепва се по въпроса ,ама за толкова пари и аз така ще говоря .аз му препоръчвам да вземе и да се засили много здраво и да се удари в стената ! левски си остава само със статистиката ( владеене на топка в % )A17DTС/S
Коментар
-
vaskobravo написа:трябваше Лацио да им пуснат щото сега ще си го изкарат целия кърък на ЛокотоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:vaskobravo написа:трябваше Лацио да им пуснат щото сега ще си го изкарат целия кърък на ЛокотоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Локо Пловдив ся не са във форма и май Левски най-сетне ще успее да вземе поне 1 точка.А представете си ,че по някаква огромна случайност това "отборче" Левски вземе та бие Локото, сигурно Гонзо и Бай Ганьо ще вдигнат купон.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Манчестър Юнайтед май ще загуби от Съндърланд, адски кофти. Поне Бербатов вкара гол шедьовър. А не туко що вкараха. Браво. :D :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Гледах Черноморец - Монтана. Стана страхотно второ полувреме. Евала правя и на двата отбора. За миг не си помислиха за дефанзивна тактика. При 1-0 Черноморец се втурнаха за втори гол...и бяха наказани. След 1-1 пък Монтана не се затвориха ( както подобава за БГ отбор) и следваха атаки към двете врати. От такива мачове печелим всички. Никой на стадиона не съжаляваше за този резултат.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар