И след този спор, за трансферите до какво заключение дсотигаме??? Футбола е бизнес за много пари, аз за себе си съм обеден, че въпросния трансфер в Рубин беше опит за пране на (поне за мен) много пари, но както и да е.Snake - за Гунди ти гатантирам 1000000% има мачове за ЦСКА, гледай филма "Балада за Гунди" и ще видиш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сега ще ви разкажа един виц:Седнали на 1 маса роман абрамович, лоренцо санс, и разбира се от българска страна - небезизвестният Бай Ганьо, Борат, или прото Тодор Батков, да се надлъгват къде са им най-напреднали технологиите, и кой как урежда трансферите. Докато си говорели, изведнъж роман изпънал палец и кутре, доближил ги до главата, и започнал да говори по телефона, уредил 2 трансфера, и прекъснал. Другите го питали - романе, какво беше това? - Ами имам имплантирани чиппове в пръстите, със сателитна връзка, за да не нося телефон, и така си уреждам трансферите. Лоренцо и Тодор ахнали, в тоя момент Лоренцо започнал като че ли сам да си говори, уредил 2 трансфера, и млъкнал. Тодор и Роман го питат - Лоренцо, какво беше това? - А-а, имам чипове в зъба и в ухото, та като уреждама трансферите - да не си изморявам ръката. Ония двамата ахнали от изненада. Батков докато се чудел как да излезе от ситуацията, щото нямал нито чипове, нито нищо, се уригнал мощно, и казал - "Получих факс, искат да купят едни от моите!"
Коментар
-
TAIF написа:И след този спор, за трансферите до какво заключение дсотигаме??? Футбола е бизнес за много пари, аз за себе си съм обеден, че въпросния трансфер в Рубин беше опит за пране на (поне за мен) много пари, но както и да е.Snake - за Гунди ти гатантирам 1000000% има мачове за ЦСКА, гледай филма "Балада за Гунди" и ще видиш!Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:TAIF написа:И след този спор, за трансферите до какво заключение дсотигаме??? Футбола е бизнес за много пари, аз за себе си съм обеден, че въпросния трансфер в Рубин беше опит за пране на (поне за мен) много пари, но както и да е.Snake - за Гунди ти гатантирам 1000000% има мачове за ЦСКА, гледай филма "Балада за Гунди" и ще видиш!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
:D Най-сетне започваме да говорим а един език и дай Боже да разберем колко е тъпо да си "слагаме на сърцето" такива неща!!! Като стана въпрос за футбалерите и за това на кой през кое му е , какво ще кажете да причслим и всички мениджъри и дебело подчертавам собственици в тази група, само че не като а работници а като собственици!!! Ми логично е да целят техните "фабрики" да изкарват повече пари И пак ще се повторя, Батков, Лупи, Камилата, Митьо (селския) и т.н. да не мислите, че на някой му пука??? А ние сме се хванали за гушите като незнам какво... а сега кой е глупака??? Те или ние?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа::D Най-сетне започваме да говорим а един език и дай Боже да разберем колко е тъпо да си "слагаме на сърцето" такива неща!!! Като стана въпрос за футбалерите и за това на кой през кое му е , какво ще кажете да причслим и всички мениджъри и дебело подчертавам собственици в тази група, само че не като а работници а като собственици!!! Ми логично е да целят техните "фабрики" да изкарват повече пари И пак ще се повторя, Батков, Лупи, Камилата, Митьо (селския) и т.н. да не мислите, че на някой му пука??? А ние сме се хванали за гушите като незнам какво... а сега кой е глупака??? Те или ние?A17DTС/S
Коментар
-
TAIF написа:Уредени мачовеее а стига бе, това не може да е вярно!!! Колеги страх ме е да ви питам ма дядо Коледа съществува, нали???A17DTС/S
Коментар
-
А we за мен купуването на такива бразилчета от български отбори е безсмислена работа.Но за президентите на клубовете си е чист бизнес, просто някак трябва да си перат милионите.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:тези хора,тези уникални футболисти пазят синята идеят на ЛиГуро.
Коментар
-
ntodorov написа:TAIF написа:Уредени мачовеее а стига бе, това не може да е вярно!!! Колеги страх ме е да ви питам ма дядо Коледа съществува, нали???FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар