Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Не се карайте бе. Само Черноморец и Нефтохимик. :D Впрочем Нефтохимик сега играе във В група пред 3 500 човека в кв. Долно езерово в Бургас. Гледам ги и тях. Играят всички ( почти ) бивши футбалери на Нафтата. Стоплиха ми сърцето. Познавам се с повечето от тях, защото сме си наборчета. А да знаете с какъв хъс играят. Големи пичове. Набора Митко Трендафилов все още може да скрие топката на повечето играчи от А група. Радвам се на такива играчи. Все още Черноморец не могат да върнат същата тази публика, която ходеше на ст. Нефтохимик.
    И това ще стане скоро колега.

Коментар

nai7 написа:
      ntodorov написа:
      Не се карайте бе. Само Черноморец и Нефтохимик. :D Впрочем Нефтохимик сега играе във В група пред 3 500 човека в кв. Долно езерово в Бургас. Гледам ги и тях. Играят всички ( почти ) бивши футбалери на Нафтата. Стоплиха ми сърцето. Познавам се с повечето от тях, защото сме си наборчета. А да знаете с какъв хъс играят. Големи пичове. Набора Митко Трендафилов все още може да скрие топката на повечето играчи от А група. Радвам се на такива играчи. Все още Черноморец не могат да върнат същата тази публика, която ходеше на ст. Нефтохимик.
      И това ще стане скоро колега.
      Сигурен съм, но трябва още време.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

nai7 написа:
        Аааа забравих и повече продадени футболисти във Турция.
        Мен да питаш мечтата на всеки футболист на Левски е трансфер в Турция По-далеч не са стигали отдавна...
        N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
          nai7 написа:
          Мен да питаш мечтата на всеки футболист на Левски е трансфер в Турция По-далеч не са стигали отдавна...
          Ааааа стигнаха до Москва само незнам кой луд ще даде толкова пари за куци коне,особено за онова слаботелесното бразилче,викали му единия финт понеже само това можел. там им е мястото на ФаксАрена.Навремето когато купиха Георги Марков-рендето (забравих кой турски отбор беше)турците на другия ден във весника"Излезе ни по евтин от водата"и още първия мач дуЗпа и червен картон.

Коментар

Е как нали Гонзо топлеше скамейките във Франция.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

sachma написа:
              nai7 написа:
              Гъргоров, Янев, Манчев, Янчев, Деянов, Томаш некъв коментар .....Футболист, ако се задържи повече от сезон и половина на армията и край с него! Нарочно не споменавам школа, защото пък там сте трагични .... за всички времена!Най скъпия трансфер, кой го държи?

Коментар

Princo написа:
                Тампере,Бате,Дебрецен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                Торпедо, МТК Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Всеки има издънки, аргументите ви в повечето случай са наистина смешни!!! А че нащо бяха срамни загуби е факт, ма що не казахте нещо за Литекс - Бате тази година - ето това беше найстина срамно!!! Стана ми много болно!!!
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

LiGuru написа:
                  Гъргоров, Янев, Манчев, Янчев, Деянов, Томаш некъв коментар .....Футболист, ако се задържи повече от сезон и половина на армията и край с него! Нарочно не споменавам школа, защото пък там сте трагични .... за всички времена!Най скъпия трансфер, кой го държи?
                  Манчев-През лятото на 2002 е продаден в френският Лил за 4,5 млн. лева. Нападателят се включва успешно във френският отбор, където остава до есента 2004 г., когато е продаден на испансикят Леванте. За два сезона с Леванте Манчев изиграва 60 мача и вкарва 20 гола, като успява да помогне на отбора да се завърне в Примера дивисион. През сезон 2006/07, през януари 2007 е преотстъпен на Реал Валядолид. Във Валядолид изиграва 17 мача и вкарва 6 гола, с което помага на отбора да спечели промоция. За трансферите на армията не говори глупости.Незнам в кой отбор провалят трансфери и колко ги задържат ама Левски са шампиони в това.Да ти изреждам ли?Ники Димитров колко трансфера му пропиляха на момчето,а преди това с Гонзо,Топузаков,Гошо Петков,Коприваров,Зетя да изброявам ли още ....
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

И аз точно се чудех какво му е на трансфера на Владо Манчев ? Манчев е един от най-големите таланти в родния футбол, наблюдавал съм го още, когато риташе в "Хебър". Контузиите му попречиха да се реализира напълно. Гъргоров играе с променлив успех във Франция, Янев също игра там. Методи Деянов беше великолепен футболист, но изключително тежка контузия на мач със селския отбор на Камилата сложи край на възхода на кариерата му. Въпреки това навъртя няколко сезона в Гърция и Кипър, където дори стана шампион. Тошко Янчев игра в Турция преди да дойде в ЦСКА, а след това беше за кратко в датския Рандерс. Томаш за какво пък изобщо се споменава, през ЦСКА са минали стотици футблисти, Томаш беше един от многото средняци, минали през отбора.Наистина безсмислени спорове, но фактите говорят, че най-успешните трансфери в истински отбори направи ЦСКА: Стоичков, Любо Пенев, Емил Костадинов, Стилиян Петров, Димитър Бербатов. Всички тези футболисти станаха клубни легенди в големи европейски клубове. Изобщо в историята на българския футбол единствени, освен изброените, които се утвърдиха в чужбина в сериозни отбори, са: Георги Димитров, Пламен Марков, Стойчо Младенов, Красимир Балъков, Ивайло Йорданов, Йордан Лечков, Мартин Петров. Аз не се сещам за друг. И между тях няма нито един левскар.Наско Сираков, Ники Илиев и Божидар Искренов също имаха шанс да са в сериозни европейски отбори, но не постигнаха нищо значимо.П.П. А като се споменаха мачовете на Гунди за ЦСКА (изобщо не съм убеден, че е имало такива), спомняте ли си, че бившата синя икона Божидар Искренов (Гиби) порита 2 години и в ЦСКА ?
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

bicho1976 написа:
                      Манчев-През лятото на 2002 е продаден в френският Лил за 4,5 млн. лева. Нападателят се включва успешно във френският отбор, където остава до есента 2004 г., когато е продаден на испансикят Леванте. За два сезона с Леванте Манчев изиграва 60 мача и вкарва 20 гола, като успява да помогне на отбора да се завърне в Примера дивисион. През сезон 2006/07, през януари 2007 е преотстъпен на Реал Валядолид. Във Валядолид изиграва 17 мача и вкарва 6 гола, с което помага на отбора да спечели промоция. За трансферите на армията не говори глупости.Незнам в кой отбор провалят трансфери и колко ги задържат ама Левски са шампиони в това.Да ти изреждам ли?Ники Димитров колко трансфера му пропиляха на момчето,а преди това с Гонзо,Топузаков,Гошо Петков,Коприваров,Зетя да изброявам ли още ....
                      Mного добре знам къде е продаден Манчев и знам къде е сега. Един от най-добрите футболисти на ЦСКА замина да рита във Франция вместо да стиснат ръцете с Байерн за половината пари. За престоя му в Испания няма какво да говорим, слаба работа. Вече бях постнал подобна теза, Левски е идея, а ЦСКА е цел! Единствената причина футболист да предпочете ЦСКА пред Левски е именно това, година макс две и заминава в чужбина... В Левски футболистите си прекарват цялата футболна младост и зрялост... След това кой каквото намери! Левски не е трамплин той е висша цел... За това вие нямате легенди за който да пеете песни. Вашите легенди са станали такива в други клубове, в други първенства, но не и в ЦСКА .... Сигурно има и такивав Левски, но колко от вашите легенди се отказваха от Националния отбор. Те винаги са били еничари ... дупедавци ...

Коментар

А кой играчи от Левски играха успешно за Националния отбор-дали "легендата" Гонзо, или Илиян Стоянов,който вече е на 40 години и не може да изкара даже едно полувреме.А за Топузаков да не говорим, сигурно още сънува кошмари за Спас Делев.Само Телкийски се справя добре в Националния.

Коментар

fiatmaniak написа:
                          А кой играчи от Левски играха успешно за Националния отбор-дали "легендата" Гонзо, или Илиян Стоянов,който вече е на 40 години и не може да изкара даже едно полувреме.А за Топузаков да не говорим, сигурно още сънува кошмари за Спас Делев.Само Телкийски се справя добре в Националния.
                          Шегуваш се нали? :D

Коментар

LiGuru написа:
                            bicho1976 написа:
                            Mного добре знам къде е продаден Манчев и знам къде е сега. Един от най-добрите футболисти на ЦСКА замина да рита във Франция вместо да стиснат ръцете с Байерн за половината пари. За престоя му в Испания няма какво да говорим, слаба работа. Вече бях постнал подобна теза, Левски е идея, а ЦСКА е цел! Единствената причина футболист да предпочете ЦСКА пред Левски е именно това, година макс две и заминава в чужбина... В Левски футболистите си прекарват цялата футболна младост и зрялост... След това кой каквото намери! Левски не е трамплин той е висша цел... За това вие нямате легенди за който да пеете песни. Вашите легенди са станали такива в други клубове, в други първенства, но не и в ЦСКА .... Сигурно има и такивав Левски, но колко от вашите легенди се отказваха от Националния отбор. Те винаги са били еничари ... дупедавци ...
                            Ти колега наистина си сбъкан!Твоят поглед явно нестига по-далеч от Герена.Стига с тези глупости"Левси бил виша цел"дрън-дрън.Ведяхме вишата цел преди семица,ако бяха пратили факс за целият отбор щяха да го натоварят и него.Това ли е "вишата" цел!?Всеки български футболист иска да играе в чужбина,тези приказки"ще играя само в този отбор докато мога"са само за пред такива като теб.Телкийски защо несе върна заради"вишата" цел!? Всичките ли чужденци в България са заради тази цел.....не не е това, бг отборите са им трамплин за Европа.За да имаме силен нац.отбор трябва тези момчета да играят истински и здрави мачове,не да се разхождат до Своге и Мездра.Друг е въпроса че никой не ни иска играчите ако ли пък ги поискат, цената е надута от търговците президенти.Било срамно за Зетя да дават еди колко си пари,бил национал.Да ама на кого ,на световният или европейски шампион или на отбора с пореден провален клалификационен цикъл!?Евала на ЦСКА и Литекс не спъват развитието на футболистите,Лечков и Балъков много добре го знаят затова завездите са им в ЦСКА.За вашите легенди само едно мога да ти кажа, Левски се подиграва с тях.Сънуваш сигурно още смъкнатите гащи и среден пръс на Сираков с бялото екипче пред" великата "синя публика.
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Сигурно голямата "цел" на Левски тази година е да спечели поне един мач.

Коментар

bicho1976 написа:
                                Ти колега наистина си сбъкан!Твоят поглед явно нестига по-далеч от Герена.Стига с тези глупости"Левси бил виша цел"дрън-дрън.Ведяхме вишата цел преди семица,ако бяха пратили факс за целият отбор щяха да го натоварят и него.Това ли е "вишата" цел!?Всеки български футболист иска да играе в чужбина,тези приказки"ще играя само в този отбор докато мога"са само за пред такива като теб.Телкийски защо несе върна заради"вишата" цел!? Всичките ли чужденци в България са заради тази цел.....не не е това, бг отборите са им трамплин за Европа.За да имаме силен нац.отбор трябва тези момчета да играят истински и здрави мачове,не да се разхождат до Своге и Мездра.Друг е въпроса че никой не ни иска играчите ако ли пък ги поискат, цената е надута от търговците президенти.Било срамно за Зетя да дават еди колко си пари,бил национал.Да ама на кого ,на световният или европейски шампион или на отбора с пореден провален клалификационен цикъл!?Евала на ЦСКА и Литекс не спъват развитието на футболистите,Лечков и Балъков много добре го знаят затова завездите са им в ЦСКА.За вашите легенди само едно мога да ти кажа, Левски се подиграва с тях.Сънуваш сигурно още смъкнатите гащи и среден пръс на Сираков с бялото екипче пред" великата "синя публика.
                                Не аз съм объркания в случая. Тия дето пойграха при вас сезон два ги видяхме в Националния какво могат. Малки продажни хорица..."българина" "Стенли" "Митьо трите хикса". Нали виждаш кои играят със сърце в тоя отбор.... Тоя дето на 26 години се чудеше дали да сприра с футбола "Пелето" ’78 набор, смешния Мечо ’77 набор. Дребничкия Топчо ’77 набор .... Всеки кой колкото може.... Левскари бате не вадят джобовете, не хвърлят фланелки, не плачат като малки деца за премии ... Няма букети, няма извинения ... просто футбол, а колко от тях получиха шанс в националния отбор като млади футболисти .... е няма как Пената, Пацо Марков, Стойчков, Стойчо Младенов .... И Левски не може да е трамплин, ако искаш идваш и играеш, ако не бегай у чорбата Лъчо Ментата да ти осигури трансфер във велик клуб, като на Бербата, Велизар, Тунчев, Бъдема и много други ....

Коментар

Working...
                                X