Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз освен на ЦСКА симпатизирам малко и на Ботев, както и разбира се Добруджа А и Черно море и Черноморец ми харесват. Морето защото се озъбиха на Щутгарт и ПСВ, а и не пуснаха на ЦСКА миналата година накрая, а Черноморец ’щото победиха непобедимите
    N.Y. State of Mind

Коментар

ntodorov написа:
      ЦСКА - ри, нищо не казвате :D . Едно благодаря поне. Бихме Левски. Дадохме ви Платини... Тепърва цяла БГ ще го усети що за футбалер е. Голяма тръпка ми беше това момче. Страхотен играч е. Ако човек не го гледа на живо няма да разбере играта му. Без него сме доста по-слабички и немощни в атака. Видя се в два мача вече. Успокоението ми е, че отиде в по-симпатичния ми тим от двата "БГ колоса". ПС: Черноморец вече побеждава с физическа издръжливост. Футбалери от тима ни са изумени от медикаментите за възстановяване, които използват след идването на Балъков и Бобич Впрочем май само това е разликата м/у Черноморец и останалите 14 тима след него.
      За Платини вече казах - мирише на футбол, един от малкото в А група. Такива трябва да са чужденците в нашето първенство - по-добри от останалите. Иначе за какво да се купуват на килограм. А за Черноморец оставам с впечатление, че с идването на Балъков, в клуба започна да се гради постепенно, стъпка по стъпка, като това включва и базата, и възстановяването, както е в големите клубове. Така е правилно, дано да му бъде дадена възможност да осъществи идеите си. А по отношение на медикаментите, тази тема е малко ... дано след време да не се окаже, че са се зобили с нещо непозволено. Помним атлетките на ГДР или Ярмила Кратохвилова от Чехословакия . А и нашите щангисти за съжаление.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

LiGuru написа:
        nai7 написа:
        Левски е отбора по чиято вина не завършва първото държавно първенство, и не се излъчва първенец през 1924 г
        Ще си позволя за последен път да ти дам един съвет! Не пиши неща от които си нямаш и идея, проверявай си източниците и не се доверявай на драскачи като ГА!ЦСКА не е приемник на АС-23! Погледни годините за които пишеш и си помисли дали е възможно провеждането на Финали тогава! Последно "Дойран"!!!
        TAIF написа:
        И пак междодругото въпросният отбор АС-23 (както ти каза най-добрият за тогава) заедно със още няколко отбора е ... да кажем принуден да създадат ЦСКА. Вашата гордост, че в годината на съзадаване савате за първи път шампиони - норамлно е вземате най-добрите + още няколко и какво очакваш?
        Това е точно толкова вярно колкото и поста на колегата nai7
        Явно ти знеш неща които другите незнаят,защо да вярвам на енциклопедията и статиски след като имаме ЛиГуро.Вас лЕвскарите ви дразни едно име ако си беше АС-23 а не ЦСКА тогава нямаше да има за какво да се заяждате.

Коментар

Айде стига дразги, гледайте днес Шампионска лига и вижте какво се казва футбол, а не нашите прехвалени футболистчета, които получават много пари за да си разхождат екипите.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

nai7 написа:
            Явно ти знеш неща които другите незнаят,защо да вярвам на енциклопедията и статиски след като имаме ЛиГуро.Вас лЕвскарите ви дразни едно име ако си беше АС-23 а не ЦСКА тогава нямаше да има за какво да се заяждате.
            Чети момче не си виновен. Докато има живи свидетели на историята няма да промените фактите ... АС-23 няма нищо общо с ЦСКА и никога няма да има ....[i:7d7c7008ba]Искате и вие, като всички други привърженици на футболни отбори в България, да знаете имената на тези, които са ви основали. Във вашата история такива хора няма. Има указ на комунистическото правителство за създаването на клуб, чиито цели са облъчване с комунистическа идеология и показване на превъзходството на комунизма. Личи желанието на младите чорбари да изтрият петното на комунистическото си минало, но типично по ленински през последните години вашите идеолози се опитват отново да си правят гавра с историята и фактите. След като успешно промиваха мозъците на бащите ви, сега са на път да направят същото и с вас. И ако и вие им позволите, винаги ще си останете с комплексирано съзнание. И понеже искаш да коментираме историята на двата футболни гранда, чети внимателно и запомни. За да е точно и ясно, ще сравнявам. Група ученици през май 1914 година в градинката до НДК основават синия отбор с идеята да се прославя българският дух. Чак през 1933 г. Е спечелена първата титла. През май 1948 г. с указ на комунистическото правителство се създава по подобие на Цска Москва клуб на военната общност с цел прослава на комунистическата идея. Обединяват ги със Септември, който отбор по това време е начело в класирането, и само след месец стават за първи път шампиони. Ето ти и първата разлика. Левски е идея, а вие сте цел. След основаването сините близо две десетилетия със собствени средства строят стадиона си, който се е намирал на мястото на сегашния национален стадион. На вас ви дават веднага готов стадион в центъра на София. Разбирайки, че отборът с най-многобройна публика ще е основна пречка на изпълнението на задачата, поставена на новия клуб, комунистите отнемат стадиона на сините и ги принуждават близо 15 години да играят на игрище без трибуни до сегашния басейн

Коментар

Абе пич не си спрял да ме обиждаш,ти за много умен ли се имаш.И ако си мислеш че аз тези неща съм ги измислил,айде да не казвам какво ще ме банат.Спри да се правиш на голям разбирател защото си гола вода ама много гола вода,и един съвет вземи ти почети ама първо си свали сините очила,сините прашки дето носиш,и спри да си бършрш задника със синя хартия.Нали всеки отбор е създаден все от някой бе,дали е БКП мен това не ме вълнува,дали е Господ също важното е че ви пукаме там където ви хванем,и не само ние ами който ви хване.Отбора на народа дрън дрън

Коментар

nai7 написа:
                Абе пич не си спрял да ме обиждаш,ти за много умен ли се имаш.И ако си мислеш че аз тези неща съм ги измислил,айде да не казвам какво ще ме банат.Спри да се правиш на голям разбирател защото си гола вода ама много гола вода,и един съвет вземи ти почети ама първо си свали сините очила,сините прашки дето носиш,и спри да си бършрш задника със синя хартия.Нали всеки отбор е създаден все от някой бе,дали е БКП мен това не ме вълнува,дали е Господ също важното е че ви пукаме там където ви хванем,и не само ние ами който ви хване.Отбора на народа дрън дрън
                Извинявай, ако съм те обидил с нещо. Прочетох си поста и не видях да съм написъл нещо срещу теб. Има факти нали! Аз съм ти написъл някой такива, ако за теб е това е мъка аз нямам вина. Но кагато искаш да спорим с аргументи не се хвърляй като матрозов пред картечница.А и за това кой кой бие където го хване отново си има факти и те уверявам, че и там ще затънеш!

Коментар

LiGuru написа:
                  nai7 написа:
                  Извинявай, ако съм те обидил с нещо. Прочетох си поста и не видях да съм написъл нещо срещу теб. Има факти нали! Аз съм ти написъл някой такива, ако за теб е това е мъка аз нямам вина. Но кагато искаш да спорим с аргументи не се хвърляй като матрозов пред картечница.А и за това кой кой бие където го хване отново си има факти и те уверявам, че и там ще затънеш!
                  Едва ли ще затъна ФАКТ е че сме по добри,между другото колко пъти сте шампиони на България.Какви са ви успехите във Европа.Какви по значими трансфери имате във Европа.Тука ли ще затъна вие имате само почертавам САМО повече победи над ЦСКА и повече купи на България.Аааа забравих и повече продадени футболисти във Турция.Айде бегай че имаш ФАКС.П.С.Левски е единствения БГ отбор загубил от Китайци П.С Аз се радвам ЦСКА да бие във Европа и да има име каквото винаги е имало,а ти се кефиш на Подуенските тарикати(лЕвски) да бият Беласица или Мареккъде сме ние къде сте вие 1 срещу 9

Коментар

Както и да го погледнеш през годините сме били по-добри от вас. Повече Купи, повече победи над вас в преки елиминации... Това е! Успехите на ЦСКА в Европа са безспорни и няма какво да ги коментираме, както и геноцида, който ЦСКА е упражнявал в/у клубния ни футбол и живот като цяло, дори и сега!

Коментар

LiGuru написа:
                      Както и да го погледнеш през годините сме били по-добри от вас. Повече Купи, повече победи над вас в преки елиминации... Това е! Успехите на ЦСКА в Европа са безспорни и няма какво да ги коментираме, както и геноцида, който ЦСКА е упражнявал в/у клубния ни футбол и живот като цяло, дори и сега!
                      Хахахаах казала жабата и си облизала, смятам да спра нямам намерение да падам до твоето ниво а то е като на любимия ти отбор,долу долу във ниското.Геноцид спрямо лЕвски щото ви пукат шушоните коЙто и където ви хване.

Коментар

Тампере,Бате,Дебрецен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Добре не си ли се замислял защо клубния ни футбол е на това дередже, спрямо отборите в Гърция, Турция, Кипър... И геноцида не е спрямо Левски, а спрямо целия ни клубен футбол.... Кремиковци говори ли ти нещо или вече го забрави, забрави ли ония гладни орица дето си искаха заработеното пред Министерски Съвет... Да това ставаше по време когато любимияти клуб празнуваше обилно предната си титла с техните пари! Мдам това е геноцид .... 5000 човека на улицата без пари, без обеснения.... Това е твоя ЦСКА.А за нивото ми не се тревожи, за всеки е ясно кой къде се намира......

Коментар

Princo написа:
                            Забравяш и най-смешната загуба от 3-1 за лЕвски 3-4 той ЛиГуро знае кой е отбора,и че ФИФА пусна една класация за най-слаб отбор във ШЛ от както има турнир,и познай кой е на последно място.

Коментар

Не се карайте бе. Само Черноморец и Нефтохимик. :D Впрочем Нефтохимик сега играе във В група пред 3 500 човека в кв. Долно езерово в Бургас. Гледам ги и тях. Играят всички ( почти ) бивши футбалери на Нафтата. Стоплиха ми сърцето. Познавам се с повечето от тях, защото сме си наборчета. А да знаете с какъв хъс играят. Големи пичове. Набора Митко Трендафилов все още може да скрие топката на повечето играчи от А група. Радвам се на такива играчи. Все още Черноморец не могат да върнат същата тази публика, която ходеше на ст. Нефтохимик.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

nai7 написа:
                                Princo написа:
                                Забравяш и най-смешната загуба от 3-1 за лЕвски 3-4 той ЛиГуро знае кой е отбора,и че ФИФА пусна една класация за най-слаб отбор във ШЛ от както има турнир,и познай кой е на последно място.
                                Познай кои фенове си тръгват 10 мин. преди края на мача като чуят 2:0 ... 2:3. И познай кой отбор не участва в статистиката на фифа за ШЛ! Що не се опиташ да извадиш некой жокер от ръкава и да напишеш нещо смислено.... Това са толкова измислени неща дето се занимаваш, че не е истина!

Коментар

Working...
                                X