TAIF написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TAIF написа:Stefanaki написа:TAIF написа:Кофтито е, че от това страдаме всички фенове не само на играта а и на отбора, слаби отбори-слаб футбол.
Коментар
-
ogi28b написа:Колега, как си ? Добре ли си? Нищо бе, дреме ти. Те нали знаеш че пият заедно по кръчмите, я не им се връзвай! Ако имаш нужда нещо от плодове, от минерална вода, казвай, ще ти изпратя Нали за тва сме си форумче тука, да се подкрепяме! Главите горе, започва "план 2067-ма". За победа - натиснете едно. За равен - натиснете две. За загуба - натинсете последователно 538754 (l-e-v-s-k-i).
Коментар
-
LiGuru написа:ogi28b написа:Колега, как си ? Добре ли си? Нищо бе, дреме ти. Те нали знаеш че пият заедно по кръчмите, я не им се връзвай! Ако имаш нужда нещо от плодове, от минерална вода, казвай, ще ти изпратя Нали за тва сме си форумче тука, да се подкрепяме! Главите горе, започва "план 2067-ма". За победа - натиснете едно. За равен - натиснете две. За загуба - натинсете последователно 538754 (l-e-v-s-k-i).Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Stefanaki написа:TAIF написа:Сега да ти харесаха мачовете на двата "силни" отбора срещу Левски?Въобще да ти хресва футбола в бг?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:...А иначе най типичното за феновете за ЦСКА е не да се радват, че отбора им е на 1-во място а да се радват, че Левски е зле Нищо лично ма това никога не съм го разбирал Както и другото любимо скандиране на феновете след вссеки гол за ЦСКА независимо от отбора срещу който играят ..... К-- за Левски оле - това е най-естествената реакция разбира се.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
TAIF написа:Stefanaki написа:TAIF написа:Сега да ти харесаха мачовете на двата "силни" отбора срещу Левски?Въобще да ти хресва футбола в бг?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
TAIF - ние , дето сме от цска - какво да се радваме че сме първи? Все едно да се радвам че си карам фиатчето. Аз съм му свикнал, какво да се радвам? От началото на сезона сме първи след всеки кръг, без изключение. Виж, ако току-що ставахме първи - щях да се радвам. Докато виж - за левски - това си е повод за радост. След всеки кръг - повече. Оня ден - 8-ми, вчера - 9-ти, днес - 10-ти. Напредват. Краят на стълбичката е 16-ти, макар че и 14-ти е доста неприятно. snake - за юда сериозно ли не знаеш и питаш, или се бъзикаш , щото си сложил една усмивка отзад... ?
Коментар
-
Левски с нов спонсор.Авиокомпания става спонсор на отбора,така поне разходите за пътуване до Москва,Казан и други дестинации ще са намалени. http://www.sportal.bg/news.php?id=197164Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
ogi28b написа:snake - за юда сериозно ли не знаеш и питаш, или се бъзикаш , щото си сложил една усмивка отзад... ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ЦСКА - ри, нищо не казвате :D . Едно благодаря поне. Бихме Левски. Дадохме ви Платини. Тепърва цяла БГ ще го усети що за футбалер е. Голяма тръпка ми беше това момче. Страхотен играч е. Ако човек не го гледа на живо няма да разбере играта му. Без него сме доста по-слабички и немощни в атака. Видя се в два мача вече. Успокоението ми е, че отиде в по-симпатичния ми тим от двата "БГ колоса". ПС: Черноморец вече побеждава с физическа издръжливост. Футбалери от тима ни са изумени от медикаментите за възстановяване, които използват след идването на Балъков и Бобич Впрочем май само това е разликата м/у Черноморец и останалите 14 тима след него.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:ЦСКА - ри, нищо не казвате :D . Едно благодаря поне. Успокоението ми е, че отиде в по-симпатичния ми тим от двата "БГ колоса".Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Е да разнищихте ме!!! От всякъде ме нападате Както казва Snake това са закачки които не трябва да се вземат на сериозно, но нека да започна да отговарям подред! 1. Колега Stefanaki падналия отбор е гранд и гранд ще си остане наезависимо от това на кой колко му харесва или не!!! За играта на Левкси или по точно липсата на такава няма какво да коментирам, видно е дори от малките деца. Последните няколко години НЕ СЕ ИГРАЕ футбол и то не само от Левски. Самият аз бях много запален не съм изпускал мач на Левски , ходил съм на над 350 мача, от който си пазя билетите дори (плюс тези на националния и други отбори, дори и на мачове на ЦСКА). И за тези години в който бях "активен фен" виждах едно и също - единия отбор бие другия пада, победителя се семм и т.н и т.н. Накрая идва МТК, Торпедо, БАТЕ, Жилина и знаете нали??? - то не са виновни треньори, ръководство, слаби играчи....бля, бля, бля. И така е всяка година, накрая си казвам, абе толкова ли съм прост да гледам едни и същи сапунки година след година и спрях да ходя на мачове! В момента ходя само на мачове със по именити отбори и евентуално на националния (и те са едни хубавци). Възнамерявам да отида на Левски-Лацио и на ЦСКА - Рома (когато дойдат). - и да естествено ще поткрепя ЦСКА преди всичко съм българин!!! (сигурен съм, че ще вземат поне 1 точка ако не и 3) 2. Колега SnakeЗащото там, в гетото край София, ги учат не да обичат, не да градят своето и да се стараят да изпреварват конкурента на терена, а да подливат вода, да мишкуват и доносничат по кьошетата."FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар