Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bicho1976 написа:
    nai7 написа:
    Оле оле Черноморец Черноморец,колко стана 3 мача без победа, Локо Сф-Левски 2-1,ЦСКА-Левски 2-0 Левски-Черноморец 0-1 и да не забравим Дебрицен и техните 2 победи и Виляреал колко мача станах без победа,крайно време беше синия балон да се спука.Когато на Борат(разбирай БаткоФ) парите намаляха и не плаща сините смешници падат от който ги хване. .Много ми е гот хахахахахахах.
    А и Лацио идва, и за капак Локо(Пд).Има една хубава поговорка"Който гроб копае други му,сам попада в него"
    Там нещата ги виждам победа за ЛеФски със разлика.

Коментар

donnna написа:
      Черноморец, Черноморец, Черноморец шампион!п.п. Щом и Живко Миланов стана капитан ла Левски - леле мале...
      Само Черноморец !!!! Радващо е, че винаги ни подценяват и...капка по капка - вир. Коментатора на мача по ПРО БГ снесе: " Този резултат е бомбата на кръга, но не заради временното класиране, а заради имената на двата отбора" ...Е па дай сега като е Левски всички БГ отбори да падат по презумпция...Е да, ама нека някай да го обясни на словашките, беларуските, словенските, финландските и други там "евробойци" от третия футболен свят.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

nai7 написа:
        Оле оле Черноморец Черноморец,колко стана 3 мача без победа, Локо Сф-Левски 2-1,ЦСКА-Левски 2-0 Левски-Черноморец 0-1 и да не забравим Дебрицен и техните 2 победи и Виляреал колко мача станах без победа,крайно време беше синия балон да се спука.Когато на Борат(разбирай БаткоФ) парите намаляха и не плаща сините смешници падат от който ги хване. .Много ми е гот хахахахахахах.
        Баце, категорично грешиш! Нали имаше мач Славия Левски 1-3. Дето Вили Вуцов толкова симулативно се ядосваше, че направо беше смешен. Така става - левски - дебрецен 1-2славия - левски 1-3дебрецен - левски 2-0 левски - локомотив 1-2виляреал - левски 1-0цска - левски 2-0левски - черноморец 0-1победи 1 ; равни 0 ; загуби 6 ; г.р. 5-11като в тази серия има отложен мач между левски и литексПродължава синьото нахалство - днес са загубили незаслужено, черноморец един път са минали центъра, и са вкарали (топузаков); днес са играли силно и са заслужавали победата (йовов); надяват се че са стигнали дъното и от тука само нагоре (топузаков)ntodorov - ами те така си свикнаха в последните 4-5 сезона, и затова сега стават смешни, щото всички играят. С невероятната игра на ТУРИСТИТЕ, левски показа доста по-различен футбол от миналата седмица - този път загуби само с 1 гол.

Коментар

ogi28b написа:
          Въпреки че Симонович ми е много противен футболист, видяхме го на мача с цска какъв (да не казвам ) е, току що един черноморец така злобно му влезе в глезените с бутоните, че аз ако бях Саша - направо ставам, и започвам да го ритам в главата, и си излизам без да чакам червения картон. Егати рецидивистите има по терените. И съдията в това положение реагира крайно неадекватно, извади само жътл картон.
          Е, Оги, дай пък всеки мач да играем с 10 човека...Впрочем, ако това беше станало - щяхме да сме по-изразителни. Нашата игра е с десет човека. В този шампионат сме изиграли 4 мача с човек по-малко.ПС: Не се сещам за кой момент от мача говориш, но явно и двамата гледаме с различни по цвят "очила". :D
          A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
            ПС: Не се сещам за кой момент от мача говориш, но явно и двамата гледаме с различни по цвят "очила". :D
            Горният цитат, го написах буквално след положението. Не знам, може и да съм се подлъгал, но така ми се видя, че футболистът на черноморец, мисля че Цонков, или нещо от сорта, влезе брутално в глезените на оня. Пък и какво като няколко мача все гонят човек, дай пък да спестим този път, заради другите мачове? Не съм съгласен. Грубите влизания трябва да се наказват безкомпромисно, без оглед на отбора, и домакинството. Левски ли е - левски: червен картон! цска ли е - цска: червен картон ! Герена ли е, армията ли е, горно нанадолнище ли е - червен картон! Да се научат да играят твърдо но не грубо ! Сега играят грубо.

Коментар

Баткоф сигурно няма Фиат и не чете този форум.Но като опция за треньор му предлагам Георги Тодоров,без това човека е безработен!!!А Гонзо пак разказва вицове по канал 3.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Като заминаха туристите и всички сини ръководители се счупиха да обясняват за новата политика в клуба - да се дава път на младите. Това докара 2 смешки едновременно:1. Пътниците се върнаха и новата политика беше не просто забравена, а направо убита с камъни и дърва (с участието на Йовов, Бардон и Симонович).2. Показа изключителното управление - вместо да се правят трансфери според политиката на клуба, се определя политиката според трансферите.Продължавайте, другари. Ние се забавляваме. Искрено П.С. Не знам какви ги ръси Гонзо, ама и тренерчето не мина без култовото "били сме връло добри, но сме немале шанс"
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

коцев написа:
                  Незнам как ще завърши мача утре вечер но знам че след този мач Радко вече няма да е треньор на Левски.
                  Май ще взема да позная. :D :D :D :D
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колелото се върти и веднъж си долу веднъж си горе.В момента Левски е долу, а цска горе, НО пътя на Левски е нагоре, а на цска надолу. Неизбежно! ... като смъртта и данъците, както казваше Джо Блек.Сега е момента да се повеселите на наш гръб - дерзайте. Изплюйте насъбраната злост и жлъч - това се очаква от вас и ви отива.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Оги, сещам се за Цонков при влизането му в краката на Симонович. Да - твърдичко беше, но не мисля, че имаше умисъл за грубост там...Вярваш ли, че съдията нямаше да вдигне картона с червения цвят ако някой от Черноморец си го заслужаваше? Иначе съм далеч от мисълта да се толерира грубата игра.
                      A17DTС/S

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Колелото се върти и веднъж си долу веднъж си горе.В момента Левски е долу, а цска горе, НО пътя на Левски е нагоре, а на цска надолу. Неизбежно! ... като смъртта и данъците, както казваше Джо Блек.Сега е момента да се повеселите на наш гръб - дерзайте. Изплюйте насъбраната злост и жлъч - това се очаква от вас и ви отива.
                        Вие като се веселихте,ние страдахме.Сега Ви се връща...ама тъпкано.
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Както се казва - сега ни е паднало Между другото не че и вие не сте яли мармалад като се издъним, но това е друга тема. А с този отбор колко нагоре ще тръгнете... не знам, 9-о място сте, то и осмото е нагоре, ама с афишираните в началото на сезона амбиции не се връзва. Но е факт, че ви поляха ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ със студена вода и ОТНОВО ви приземиха.
                          N.Y. State of Mind

Коментар

И друго - писна ми да слушам как Левски затъвал и за това паднал, ами къде е Черноморец в цялата тази картинка. Гледам и Канал 3: Въпросите там са: Защо Левски се срина?, защо Левски падна ?, а никой не пита: Защо Черноморец победи? и Как Черноморец победи?ПС: А някой беше казал: Един отбор играе толкова, колкото му позволят. Впрочем това беше най-слабия мач на Черноморец въпреки всичко. Явно, че и Левски не са им позволили да играят по-добре.
                            A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                              И друго - писна ми да слушам как Левски затъвал и за това паднал, ами къде е Черноморец в цялата тази картинка. Гледам и Канал 3: Въпросите там са: Защо Левски се срина?, защо Левски падна ?, а никой не пита: Защо Черноморец победи? и Как Черноморец победи?ПС: А някой беше казал: Един отбор играе толкова, колкото му позволят. Впрочем това беше най-слабия мач на Черноморец въпреки всичко. Явно, че и Левски не са им позволили да играят по-добре.
                              А бе, не съм фен на футбола, но Левски че се срина е вярно. И то тотално.

Коментар

naskobg написа:
                                ntodorov написа:
                                А бе, не съм фен на футбола, но Левски че се срина е вярно. И то тотално.
                                Шът бре, ей сега ЛиГуру ще те види какво си написал и ще те анатемоса Ако не, то поне ще се опита да те убеди, че Левски ще стане шампион и тази година, и догодина, и така нататък.
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X