И ако има какво ще кажете за представянето на нашите отбори (твърдят, че са футболни-имам аз леки съмнения) в европските турнири? Един влак вече отитд в глух коловоз и други май ще се сбозят....Аз довечера ще гледам и викам, и мисля че ще "олабим" трактористите.Але, але!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
.....б.х тия футболисти....Вчера гледах мача...Абе страшна излагация и ме е яд за Локото . Нашите сами се биха. Ама това на нищо не прилича. Левски според мен няма особени шансове освен ако не сътворят чудо, което не е изключено и искрено се надявам да стане. Според мен причината за провалите са много, но една особено много изпъква - липса на професионализъм на всички нива в родния футбол. Пари има дори повече отколкото футболистите заслужават....но това е друга тема.Айде и стискам палци за всички останали наши отбори
Коментар
-
Много си прав, Buch. Но няма как да е иначе като парите ги дават едни такива, странни, съмнителни, субекти. Но като се замисля , ако и тях ги нямаше съвсем щяхме да я овапцаме. Щото, кой дава пари за футбол в Бг?И аз стискам палци, и показалци и бира даже!Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Всеки отбор си върви на цикли. Отглежда се и се обиграва поколение, с него се постига максимума, после се разпродава - за да се купи и обезпечи развитието на новото поколение. Това отнема няколко години. Пика на Левски мина, вместо да се пънат и да си скубят косите - да вземат един треньор който да им обиграе новаците и да изгради ново ядро, успехите сами ще дойдат след 2-3 години.Нищо страшно няма ако довечера паднат, даже напротив, нека започнат на чисто.
Коментар
-
Явор Митев
Аз навремето бях луд фен и заклет цесекар.....сега съм от националния отбор и смятам, че футбола в българия вече е мит...Май съм остарял...
Коментар
-
Humppa
И аз бях така...Но, Авео-Линеа, не е от остаряването... А от самия БГ футбол и по-скоро липсата му.Ще прозвучи тъпо може би, но защо да гледам Беласица - Ботев, след като мога да гледам Нюкясъл - Портсмут например?
Коментар
-
willow75bg написа:Аз съм от ЦСКА,но пожелавам успех на всички БГ отбори.Мисля,че и трите отбора ще продължат,имат реални шансове.Успех
Коментар
-
Мда, Buch, и на мен тва ми е криво. И аз съм от Левски и като всички фенове на Левски си имаме приятели от ЦСКА. И за мое шастие, тези кито аз познавам за коректни фенове. Не ме топли мен особено краха (от финансова гледната точка) на ЦСКА. Даже ми е неприятно. Защото няма гаранции, че и на Левски (и друг БГ отбор) няма да му се падне някакъв смешник за шеф. Но ми е много мъчно като гледам доволството на други фенове от провала (евентуалния) на Левски. Ще кажеш, че с това техния отбор е прокопсал....Към Humppa: Какво говориш, Беласица, аз никакъв БГ футбол (освен Левски, защото го обичам) не мога да гледам. То е едно кюскане....спорене и обвиняване на съдията, че ги "заклал". А нивото на мача Нюкасъл-Порстмут просто е друга игра. Мисля, че е футбол. А да не говорим, че и в Чемпиъншип играят много яко и приятно. Аз лично много искам да отида и да ги гледам. Към willow75bg: Радвам се, че си оптимист. Аз, в случая, не съм. Бях и оптимист за Бърканичков (трябва да си го чувал), ама и от него не стана футболист.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Аз съм фен на Левски от малък. И никога не съм злобял и не съм се радвал на загубите в Европа на цска. Но ако кажа, че съм се радвал на победите им определено ще излъжа..... Това си е фенство... дразня се като някой започне да ми обяснява как е трябвало да се радвам на успехите на ЦСКА защото били български отбор. Е не мога... сърце не ми дава... то си е за Левски Но също така както казах не съм се и кефел на загубите им... паднали паднали, какво има да злобееш.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар