Бившият игумен на Гложенския манастир е с психични отклонения и редовно ме биеше, това заяви в интервю за Дарик вторият йеромонах в манастира Нектарий, който седем години е работил с йеромонах Панкратий. Той остава Ефимерий (свещеник) в светата обител, която вече е с охрана от частна фирма, цивилно лице пази манастира.Йеромонах Нектарий напуснал Гложенския манастир в края на юли след като йеромонах Панкратий разбил стаята му, а след това го пребил, разказа духовникът. Причината била, че закъснял за служба.,,Първата му работа беше да ме хване за главата и да я блъска в масата, държа се с мен като с роб. След това строши всичката ми покъщнина и се закани, че следващия път съм щял да изглеждам като вече счупения компютър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Панкратий често ме млатеше-или що за църква имаме?!
Collapse
X
-
Re: Панкратий често ме млатеше-или що за църква имаме?!
[quote:9df5348cc3="Tornado"]Бившият игумен на Гложенския манастир е с психични отклонения и редовно ме биеше, това заяви в интервю за Дарик вторият йеромонах в манастира Нектарий, който седем години е работил с йеромонах Панкратий. Той остава Ефимерий (свещеник) в светата обител, която вече е с охрана от частна фирма, цивилно лице пази манастира.Йеромонах Нектарий напуснал Гложенския манастир в края на юли след като йеромонах Панкратий разбил стаята му, а след това го пребил, разказа духовникът. Причината била, че закъснял за служба.,,Първата му работа беше да ме хване за главата и да я блъска в масата, държа се с мен като с роб. След това строши всичката ми покъщнина и се закани, че следващия път съм щял да изглеждам като вече счупения компютър
Коментар
-
Punto_S написа:абе, то по тия манастири бил голем купон бре - кьотеци, треви, пиенье, компютри. а дядо ви Вазов вика: "манастирът тесен за мойта душа е"fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
coupe 2000 написа:Punto_S написа:абе, то по тия манастири бил голем купон бре - кьотеци, треви, пиенье, компютри. а дядо ви Вазов вика: "манастирът тесен за мойта душа е"Пък игумена на манастира въртял незаконна любов с неква чертичка...
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
LiGuru написа:Е тоя Нектарии верно не го слуша главата, задигна ми тубе с пет кила ракия (върло люта), но пък ми опрости всички грехове. А още щом спряхме ни запита "така както сме от Софията, дали немаме нек’ви екстри"...Този Нектарии съм имал "честта" да го видя на живо
но тогава не бях подготвен за такава среща с такъв духовник.... Още като влизахме в манастира ни попита дали имаме нещо "свежо" след това да ни разведе поиска по 3 "бинки " на човек :D ама си струваше, незабравимо изживяване си беше
станал е и известен :D П.П. Посетете Гложенския манастир докато е там, не е за изпускане
Коментар
-
По думите му консумацията на марихуана трябва да се узакони, но това да става само на определени места.Значи марихуана ще се пуши само в манастирите :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
LiGuru написа:Е тоя Нектарии верно не го слуша главата, задигна ми тубе с пет кила ракия (върло люта), но пък ми опрости всички грехове. А още щом спряхме ни запита "така както сме от Софията, дали немаме нек’ви екстри"...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар