Бившият игумен на Гложенския манастир е с психични отклонения и редовно ме биеше, това заяви в интервю за Дарик вторият йеромонах в манастира Нектарий, който седем години е работил с йеромонах Панкратий. Той остава Ефимерий (свещеник) в светата обител, която вече е с охрана от частна фирма, цивилно лице пази манастира.Йеромонах Нектарий напуснал Гложенския манастир в края на юли след като йеромонах Панкратий разбил стаята му, а след това го пребил, разказа духовникът. Причината била, че закъснял за служба.,,Първата му работа беше да ме хване за главата и да я блъска в масата, държа се с мен като с роб. След това строши всичката ми покъщнина и се закани, че следващия път съм щял да изглеждам като вече счупения компютър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Панкратий често ме млатеше-или що за църква имаме?!
Collapse
X
-
Re: Панкратий често ме млатеше-или що за църква имаме?!
[quote:9df5348cc3="Tornado"]Бившият игумен на Гложенския манастир е с психични отклонения и редовно ме биеше, това заяви в интервю за Дарик вторият йеромонах в манастира Нектарий, който седем години е работил с йеромонах Панкратий. Той остава Ефимерий (свещеник) в светата обител, която вече е с охрана от частна фирма, цивилно лице пази манастира.Йеромонах Нектарий напуснал Гложенския манастир в края на юли след като йеромонах Панкратий разбил стаята му, а след това го пребил, разказа духовникът. Причината била, че закъснял за служба.,,Първата му работа беше да ме хване за главата и да я блъска в масата, държа се с мен като с роб. След това строши всичката ми покъщнина и се закани, че следващия път съм щял да изглеждам като вече счупения компютър
Коментар
-
Punto_S написа:абе, то по тия манастири бил голем купон бре - кьотеци, треви, пиенье, компютри. а дядо ви Вазов вика: "манастирът тесен за мойта душа е"fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
coupe 2000 написа:Punto_S написа:абе, то по тия манастири бил голем купон бре - кьотеци, треви, пиенье, компютри. а дядо ви Вазов вика: "манастирът тесен за мойта душа е"Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
LiGuru написа:Е тоя Нектарии верно не го слуша главата, задигна ми тубе с пет кила ракия (върло люта), но пък ми опрости всички грехове. А още щом спряхме ни запита "така както сме от Софията, дали немаме нек’ви екстри"...
Коментар
-
По думите му консумацията на марихуана трябва да се узакони, но това да става само на определени места.Значи марихуана ще се пуши само в манастирите :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
LiGuru написа:Е тоя Нектарии верно не го слуша главата, задигна ми тубе с пет кила ракия (върло люта), но пък ми опрости всички грехове. А още щом спряхме ни запита "така както сме от Софията, дали немаме нек’ви екстри"...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар