Колеги срам не срам ама помогнете ми да вържа към мрежата един динозавър. IBM TingPad 370 C .По точно някой да каже каква карта да му търся или има такава да свирка. На вид трябва да е нещо като това но тази е за тел.модем доколкото съм запознат и не ми върши работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към компютърните спецове
Collapse
X
-
bubachko
Всяка мрежова карта PCMCIA. И задължително като я взимаш да внимаваш да ти дадат и драйверите за нея - CD или флопи, защото Вин95 или 98 на който предполагам ще пускаш мрежата няма да я познае и подкара сам. Когато я взимаш разгледай все пак самия носител с драйверите дали има драйвер за Вин95/98, са като се замисля да не се окаже прекалено нова мрежарката и да няма тези драйвери... То толкова древна машина надали някой ще понисли че още може да е жива... . Сега нещичко и малко извън темата... Купи си валидол, много кафе, цигари и лека закуска... Защото чакането дока зареди нещо е направо потресаващо, когато си свикнал на днешните бързи машини. Ас преди около година се гаврих с една 486-тица от нямане на работа един викенд... отворих стария кашон с чаркове и сглобих нещо да върви... Преди около седмица пък се борих с една друга малко по-нова, AMD-K6/2 233MHz, с 64 RAM... На него па LINUX качих ужким за по леко... Е наистина е по леко, ма кати пусна да се отваря нещо, отивам след малко да се бръсна, че брадата ми покарва... А ентусиазма... той много бърже се изпари, поне убих малко време по тея викендни жеги Успех!
-
И колега - гледай да не е 32 битова, че ще влезеш в приключение. Хем в магазина ще работи, хем при теб - не.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Те точно това че не мога да намеря нищо в моя град да се предлага . Даже никой не се и наема да ти достави такава. Надеждата ми е дано някой колега се разрови по мазета и тавани за нещо изостанало.А това че ще е бавно си го знам но ще ми върши работа сега като ми се налага да влизам от телефона и слагам два ката очила пак не е по добре. А иначе и аз от спортна злоба го възтанових това лаптопче беше стояло на влага доста годинки. На някой места едвам се разбираше че е имало писти по платките. Ама си намерих и аз работа да не се моткам на вън по жегите.
Коментар
-
lov написа:Junkey написа:Колега ще намериш не се ваикай, ако искаш мога да ти потърся нещоSteliyan's Life!
Коментар
-
Нали тоно това ми каза да не взима 32 бит. преди че ще се видя в чудо. Или аз не я откривам такава в нета.А и аз затова попитах за да не сбъркам щото със софтуерните особенности не съм в час и разбирам само от желязото а и техниката си е динозавър наистина. Почти е като да реставрираш ретроавтомобил.
Коментар
-
deadairplane
-
Това ми е работата - да изравям разни неща за компютрите ви. Тая си е 16 битва, 10 мегабита, като за на колегата lov машинката. На всичкото отгоре ще е и с 12 месеца гаранцияSteliyan's Life!
Коментар
-
deadairplane написа:jenshen73 написа:Не знам кой какво не се наема, но мога да ти доставя ето това:PCMCIA BNC/UTP 10MB Цена 36.96 лв, това - без транспорта до теб, но ще е 6лв примерно по спиди или интерлогистика.lov написа:Нали тоно това ми каза да не взима 32 бит. преди че ще се видя в чудо. Или аз не я откривам такава в нета.А и аз затова попитах за да не сбъркам щото със софтуерните особенности не съм в час и разбирам само от желязото а и техниката си е динозавър наистина. Почти е като да реставрираш ретроавтомобил.
Коментар
-
u_bo
колега,ако имаш USB порт свободен си вземи товаhttp://www.vali.bg/?group=78,156&art...hpструва 16 лв.
Коментар
-
u_bo написа:колега,ако имаш USB порт свободен си вземи товаhttp://www.vali.bg/?group=78,156&art...hpструва 16 лв.Steliyan's Life!
Коментар
-
u_bo написа:колега,ако имаш USB порт свободен си вземи товаhttp://www.vali.bg/?group=78,156&art...hpструва 16 лв.
Коментар
-
lov написа:u_bo написа:колега,ако имаш USB порт свободен си вземи товаhttp://www.vali.bg/?group=78,156&art...hpструва 16 лв.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар