Здравейте,искам да попитам от Варна колегите ако са си платили данака на фиаткитетам брава/о и мареяза 1.6 мотора става думазащото мин. година платих 126лв. и някви стотинкиако някой е платил да сподели кви парички е оставил щото се видях малко с пари и искам да отида да ги похарчаНО дали ще стигнат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данъка на Брава,Мареа 1,6.
Collapse
X
-
Колега, данъкът ти е 187.46.Ето ти да си проверяваш:http://pariteni.bg/Calcs/5/1ff1de774005f8da18.htmlShe was only a whisky maker but he loved her still.
-
Че колко ти пише в писмото колега...че като гледам си със същият мотор като моя...Иначе много ми е интересно как могат да разберат, че си без катализатор, ако го махна примерно?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Tornado написа:И моя на Мареата ми го дава за Велико Търново 29,97 лв. ама в писмото от данъчното пише друго 56,94 лв.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Tornado написа:И моя на Мареата ми го дава за Велико Търново 29,97 лв. ама в писмото от данъчното пише друго 56,94 лв.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Geraka написа:Че колко ти пише в писмото колега...че като гледам си със същият мотор като моя...Иначе много ми е интересно как могат да разберат, че си без катализатор, ако го махна примерно?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Миналата година направиха поправка в закона, която влезе в сила тази година по някое време. Сега вече всяка община си налага каквито данъци прецени в рамките на изменения закон. Ако си обърнал внимание, именно затова калкулаторът ти дава да си избереш откъде си, защото е различно навсякъде. Вече дори и двата процента данък за придобиване на МПС на места вече са три процента, напр. Русе.П.П. И, разбира се, за киловатите също не си съвсем прав - много добре знаеш, че е едно и също с коефициент 1.36She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:П.П. И, разбира се, за киловатите също не си съвсем прав - много добре знаеш, че е едно и също с коефициент 1.36Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
В София пък още не съм си платил данъка, но когато ходих преди 2 седмици да отписвам старата кола питах за Мареа-та какъв ми е данъка и момичето там провери в компютъра по моето ЕГН и ми каза "95 лв".Бях крайно изненадан 1.8 84 kW май беше...нещо над 80 kW, 113 коня излиза някъде.А очаквах да е над 130 лв.FIAT Marea Weekend 1.8 HLX '99
Коментар
-
Tornado написа:gantcho написа:П.П. И, разбира се, за киловатите също не си съвсем прав - много добре знаеш, че е едно и също с коефициент 1.36She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
мерси на всички вчера бащата е платил данака и видях че е 190 и някви стотинкис лихва 2 лв и 80 ст ако знаех че го е платил нямаше да пущам темата...мин. година 126.16 стся ...пък на баща ми аудито 80 1.8 карборатор 91 година от 18 на 38 лв е качено ...може вече да заключите темата ако искате мерси още веднъж за отговорите..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар