Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откачам! Помагайте с магазини за спрей

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Откачам! Помагайте с магазини за спрей

    Колеги, помагайте, че ще изпадна в истерия ако не намеря един спрей до няколко деня...Става дума конкретно за "Dupli-Color" цвят RAL-1011 (бежово-светлокафяв). Досега го пазарих от Практикер, но от 3 дена се навъртам и го няма... И кат попитах - : Младежа вика "Няма да има скоро, не е и поръчван...". Даде една визитка да проверявам, ма нейсе.... В Бриколаж и там уд’рих на камик, и сега вече незнам къде да търся... Рових по нета, няма тука представители, никой магазин не се хвали с тази стока, като артикул само, та камоли цвета да намеря... И се шашардисах! Започнах да правя нещо, нарочно избрах точно този (имаше подобен цвят на друга марка, ма малко флакони на рафта), за да не вземе да свърши, и на ти са карък... А съм на 2/3 свършена работа и ми се реве направо...Та помагайте, давайте идеи къде по Варна и в какви магазини освенгореписаните да ходя, в крайна сметка, ако до няколко дена не го намеря, ще се надявам да намеря цвета от друга марка... Поне намерих представителя в София, та ако не друго с курияр може да пробвам да донасям... Ама съм и аз един кърък... - от толкова време се каня да направя такова нящо, и са да ме секнат...

    #2
    Точно при мен има или имаше нещо като складове на дупликолор, утре ако не забравя, задължително ще мина, само ми дай всичката информация за тоя спрей, това RAL 1011 ще ли ми е достатъчно? Ако има, ще питам за цени и количества.

    Коментар


      #3
      Достатъчно е, това е номера на цвета по RAL каталога. Требет ми още 3 флаконаЕй, много яко. Аз днеска ще проверя на 1-2 местенца дето ми казаха, ма ако няма направо ще свирна и ако може да впрягаш куриерите в каляската и да запращаш насам, а аз ще ги посрещна тук

      Коментар


        #4
        Аз също ще проверя в Баумакс. Може и да се намери.
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

        Коментар


          #5
          Ако случайно не намериш от същата марка, няма ли да стане от друга със същия номер цвят? Щом цветът е по RAL мисля , че не би трябвало да има проблем.
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

          Коментар


            #6
            iee написа:
            Ако случайно не намериш от същата марка, няма ли да стане от друга със същия номер цвят? Щом цветът е по RAL мисля , че не би трябвало да има проблем.
            Ми това е варианта над който се замислям.... дано и ТТданните са да еднакви само....

            Коментар

            Working...
            X