Колеги, помагайте, че ще изпадна в истерия ако не намеря един спрей до няколко деня...Става дума конкретно за "Dupli-Color" цвят RAL-1011 (бежово-светлокафяв). Досега го пазарих от Практикер, но от 3 дена се навъртам и го няма... И кат попитах - : Младежа вика "Няма да има скоро, не е и поръчван...". Даде една визитка да проверявам, ма нейсе.... В Бриколаж и там уд’рих на камик, и сега вече незнам къде да търся... Рових по нета, няма тука представители, никой магазин не се хвали с тази стока, като артикул само, та камоли цвета да намеря... И се шашардисах! Започнах да правя нещо, нарочно избрах точно този (имаше подобен цвят на друга марка, ма малко флакони на рафта), за да не вземе да свърши, и на ти са карък... А съм на 2/3 свършена работа и ми се реве направо...Та помагайте, давайте идеи къде по Варна и в какви магазини освенгореписаните да ходя, в крайна сметка, ако до няколко дена не го намеря, ще се надявам да намеря цвета от друга марка... Поне намерих представителя в София, та ако не друго с курияр може да пробвам да донасям... Ама съм и аз един кърък... - от толкова време се каня да направя такова нящо, и са да ме секнат...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откачам! Помагайте с магазини за спрей
Collapse
X
-
Етикети: –
-
bubachko
Достатъчно е, това е номера на цвета по RAL каталога. Требет ми още 3 флаконаЕй, много яко. Аз днеска ще проверя на 1-2 местенца дето ми казаха, ма ако няма направо ще свирна и ако може да впрягаш куриерите в каляската и да запращаш насам, а аз ще ги посрещна тук
Коментар
-
Ако случайно не намериш от същата марка, няма ли да стане от друга със същия номер цвят? Щом цветът е по RAL мисля , че не би трябвало да има проблем.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
bubachko
iee написа:Ако случайно не намериш от същата марка, няма ли да стане от друга със същия номер цвят? Щом цветът е по RAL мисля , че не би трябвало да има проблем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар