Чакам на едно оживено кръстовище да си пресеча на пешеходна пътека!, и светва зелено за пресичащите, но светва и зелено за тези, които завиват надясно. Аз чинно си изчаквам да извият колите и имаше една пролука между един камион да мина и аз. Тръгвам да пресичам - стигам до средата на платното и какво да видя ?!... някакъв ХЛОПЕЛДЖИЯ ( нищо лично към колегите с Опел-и ), излиза зад камиона?! Не стига, че завива на дясно от лентата, която е за направо, но аз съм на пешеходна пътека и той най-нагло започна да ми свири?!?! И аз докато минавах само се обърнах и му извиках ( като селянин ... ) - ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ?!?! и той ми махна нещо с ръка и си продължи пътя... просто ми е интересно .. аз съм виновен, че пресичам на зелено и че съм на пешеходна пътека, но просто найстина много ме ядоса това, че ми свирна... просто нямам думи... потресен съм!Аз лично винаги, когато няма да създам предпоставка някой да ме издрънчи отзад, спирам на пешеходна пътека...старая се винаги да давам път на хората да се включват в движението.. просто толкова ли е трудно да сме толерантни докато шофираме?!Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще има такива п***ли ?!
Collapse
X
-
Tzarevo написа:Съмнявам се ,че всичко ще спре като им се вземат книжките.Виж ако наистина ги глобяват така соленичко както искаш това ще е друга работа направо.Българина се плаши тогава когато му бръкнеш в джоба.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:Tzarevo написа:Съмнявам се ,че всичко ще спре като им се вземат книжките.Виж ако наистина ги глобяват така соленичко както искаш това ще е друга работа направо.Българина се плаши тогава когато му бръкнеш в джоба.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
В добрата стара Англия самата пешеходна пътека има силата на знак STOP. Шофьорите трабва да спират пред пешеходна пътека дори и да няма пешеходци. И наистина го правят! Учудващо, нали?
Коментар
-
ми к’во да ви кажа "при наз" в Русе столичани или коля чиято регистрация не е "Р" нени пуска дори и на легнал полицай ще миант отгореми Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 за пешеходните патеки да не говорим п.с. за жалост най често са "Столичани" не че нещо против ама видя ли софииска кола и се пазя
Коментар
-
Големи рейсъри са в Бургас. Вчера сутринта тръгвам за плаж и по околовръстното покрай езерото пред мен някакъв микробус наби спирачки, а пред него щото нямам видимост гледам само някаква пушилка. Пушека същия като блокират гумите във формулата и някаква кола се върти пред микробуса. Значи тоя направи 5-6 пълни завъртания, удари се в бордюра на аварийната лента и пак се върна в средната. Сигурно е тръгнал много рязко да изпреварва и колата е занесла и се почнаха едни тройни аксели не ти е работа. Добре, че се мина без инциденти. Скоро не бях спирал от 90 до 0 рязко, вече ще спазвам още по-голяма дистанция, че на човек не му ли се случи нещо такова и почва все по-близо да кара зад колата отпред.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
На мен пък ми блъснаха на фиатката задницата, докато изчаквах пешеходци на пешеходна пътека! Хубаво че са ми бетон спирачките, пък и оня отзад не ме блъсна с висока скорост, та не сгазих чичето, което пресичаше! Интересно кой ли ще е виновен при такава ситуация? Ти си чакаш на пеш. пътека да минат хората, некъв идиот те блъска и в резултат на това удряш пешеходец? В смисъл то е ясно кой е виновния, ама нашите куки действат малко като коне с капаци при такива ситуации!Един приятел го беше хакнала една мацка докато чакал на кръстовище. Била в колата отпред и си пуснала спирачката. На онова кръстовище е лек наклон, та колата тръгнала и го цапнала в предницата (не е имало къде да бяга - час пик). Та след това куките се опитали да му обяснят че той бил виновен, щото бил задна кола, видиш ли. А човека си бил оставил метър дистанция. Оная като тръгнала назад - светкал, бипкал - без ефект. Та затова се чудя как ли биха реагирали милите ни родни милиционери ако в следствие на удар отзад удариш някой...Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
mita написа:На мен пък ми блъснаха на фиатката задницата, докато изчаквах пешеходци на пешеходна пътека! Хубаво че са ми бетон спирачките, пък и оня отзад не ме блъсна с висока скорост, та не сгазих чичето, което пресичаше! Интересно кой ли ще е виновен при такава ситуация? Ти си чакаш на пеш. пътека да минат хората, некъв идиот те блъска и в резултат на това удряш пешеходец? В смисъл то е ясно кой е виновния, ама нашите куки действат малко като коне с капаци при такива ситуации!Един приятел го беше хакнала една мацка докато чакал на кръстовище. Била в колата отпред и си пуснала спирачката. На онова кръстовище е лек наклон, та колата тръгнала и го цапнала в предницата (не е имало къде да бяга - час пик). Та след това куките се опитали да му обяснят че той бил виновен, щото бил задна кола, видиш ли. А човека си бил оставил метър дистанция. Оная като тръгнала назад - светкал, бипкал - без ефект. Та затова се чудя как ли биха реагирали милите ни родни милиционери ако в следствие на удар отзад удариш някой...fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
durex_a написа:ми к’во да ви кажа "при наз" в Русе столичани или коля чиято регистрация не е "Р" нени пуска дори и на легнал полицай ще миант отгореми Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 за пешеходните патеки да не говорим п.с. за жалост най често са "Столичани" не че нещо против ама видя ли софииска кола и се пазяShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Re: Докога ще има такива п***ли ?!
loop написа:Чакам на едно оживено кръстовище да си пресеча на пешеходна пътека!, и светва зелено за пресичащите, но светва и зелено за тези, които завиват надясно. Аз чинно си изчаквам да извият колите и имаше една пролука между един камион да мина и аз. Тръгвам да пресичам - стигам до средата на платното и какво да видя ?!... някакъв ХЛОПЕЛДЖИЯ ( нищо лично към колегите с Опел-и ), излиза зад камиона?! Не стига, че завива на дясно от лентата, която е за направо, но аз съм на пешеходна пътека и той най-нагло започна да ми свири?!?! И аз докато минавах само се обърнах и му извиках ( като селянин ... ) - ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ?!?! и той ми махна нещо с ръка и си продължи пътя... просто ми е интересно .. аз съм виновен, че пресичам на зелено и че съм на пешеходна пътека, но просто найстина много ме ядоса това, че ми свирна... просто нямам думи... потресен съм!Аз лично винаги, когато няма да създам предпоставка някой да ме издрънчи отзад, спирам на пешеходна пътека...старая се винаги да давам път на хората да се включват в движението.. просто толкова ли е трудно да сме толерантни докато шофираме?!Поздрави.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
gantcho написа:durex_a написа:ми к’во да ви кажа "при наз" в Русе столичани или коля чиято регистрация не е "Р" нени пуска дори и на легнал полицай ще миант отгореми Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 за пешеходните патеки да не говорим п.с. за жалост най често са "Столичани" не че нещо против ама видя ли софииска кола и се пазя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар