Здравейте, тъй като не видях в кой подфорум да пиша, поствам тук.Искам да питам къде точно в КАТ е гишето за изваждане на временни номера? Аз съм се редил само в сградата за изваждане на СУМПС, плащане на глоби и т.н. Просто ми се иска като отида там рано сутрин, веднага да се наредя където трябва, а не да се лутам и да ми отиде половината ден.П.С. Говоря за КАТ-СофияБлагодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Временни номера
Collapse
X
-
Колега , ами за временни номера се нарежедаш там кадето издават и постоянни , само че ще кажеш че искаш временен (транзитен) , но преди това ако става въпрос за кола попълваш едно заявление в което декларираш от каде е внесен автомобила , кога , дали в момента е с номера (ако е бил докаран с автовоз не посочваш номер) , номер на рама и номер на двигател . Преди това трябва да имаш лицензиран превод на Български на договора за покупко продажба , след което да си направиш една гражданска отговорност и най-накрая се редиш в КАТ , автомобила не е задължително да е с теб , тъй като за временни нимера не минаваш канал в КАТ. Препоръчвам ти Бул-инс за гражданската , тъй като там има опция да си направиш гражданска на 4 вноски , а номерата в КАТ струват около 45-50 лв. (става въпрос за цената + всички техни такси , поне навсякаде другаде е така)..... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
-
С всички документи и платена ГО влизаш първо в сградата където преди даваха номерата и талоните (мисля, че отваряха около 7.45, въпреки, че пише 8 или 8.30ч) . Става на двете гишета от входа в дясно и направо в дъното. Там вземат 3 лв. и после те изпращат на гише в сградата където са книжки, актове и........ , там ти вземат 30+ лв. и това е. Става бързо, но ако си първи ситринта рано, после става тегаво, че се довличат ония зализани лигльовци с моногото талони и тогава си е..... мамата.Да не забравиш да си вземеш подложка за номерата ако нямаш.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
А защо временни, а не направо нормални номера? ИЛи ще я караш другаде за регистрация?На мен в КАТ Дупница не са ми искали превод на договора, когато чаках за транзитни номера (които и не дочаках, щото имаше огромна опашка и си я докарах колата на риск с изтеклите транзитни немски номера).В КАТ Ямбол искаха превод, а в КАТ Кърджали - не искаха при регистрацията (регистрирахме я последователно в двата града по ред причини)...Така че ако вече не си взел номерата - добре ще е да провериш точно какви документи ще искат, за да не се окаже че си чакал на опашката напразно.
Коментар
-
Работата е, че колата се намира в автокъща в Перник и за да я откарам до София трябва или на платформа, или с временни, но предпочитам втория вариант, за да мога свободно да си я карам когато и както пожелая, а не да съм зависим от хората с платформите.За изваждане на временни номера се искат документите на колата (които са си преведени вече) и застраховка ’Гражданска отговорност’. Ще си взема и винетка. Това е което знам. Чудех се просто къде точно в КАТ София се изваждат тези временни номера, защото там има 1380173013 гишета.
Коментар
-
Immortal написа:.... докарах колата на риск с изтеклите транзитни немски номера....Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Immortal написа:Аз бях нещо подобно на този с ескорта Вътре в колата си возех полицайFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Neno Er написа:Immortal написа:.... докарах колата на риск с изтеклите транзитни немски номера....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
hellmasterbg написа:Имам си съображения да си регистрирам колата в София, а не в Перник. И затова ще й извадя временни номера. Днес си взех документите за колата, но те са на италиански. Трябва ли да им правя превод за да извадя временни номера?Благодаря!.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар