е да ама аз ако съм без колан и се блъсна в стълб - умирам само аз. Ако се блъсна в спирка - умират много хора. А ако се блъсна в спирка понеже съм бил съм се напил, пак ще умрат хората, а това дали съм с колан - какво значение има. Та от тази гледна точка - какъв е смисъла? Все едно да глобиш пучаш че пуши. Или наркоман че се боде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50 лв. и 8 точки за шофиране без колан ?!?
Collapse
X
-
Re: 50лв и 8т. за шофиране без колан ?!?
Interceptor написа:Скоро ходих да си взема наказателното постановление за шофиране без колан и гледам че са ми взели цели 8 точки ?!? Кога стана тва?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
bubachko
Jimy написа:...а седем за дете на предната седалка!
Коментар
-
chandler написа:VooDoo написа:50 лв. за колан и 100 лв. за превишена скорост платих тази година. Само като се сетя ми се къса сърцетоRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
////Punto//// написа:Ако глобата е по-малка, никой няма да го слага. Ако си спомняте преди години какво беше, на 10 коли 1 да е с колан. Ако не и на 20 една да е с колан. А сега на 20 1 да е без колан. Има ефект глобата. То българина само това го оправя. Кат му бръкнеш дълбоко в джоба.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз си го слагам за мене си. Е случва се и да го забравя, ама още не мога да изградя навик с влизането да го слагам. Една приятелка с влизането си го слага. Може да седим в колата и да чакаме някой да дойде, тя го слага. Викам, добре де, още няма да тръгваме. А тя ми отговаря, че без колан се чувствала дискомфортно в колата.
Коментар
-
Какво се хвалите бре аз миналия месец оставих 230лв. в кат бях натрупал глоба за колан, за телефон, за пресичане на непрекъсната линия и едно птп, в което аз не бях виновен, но писаха актове и на двамата, защото на моето пежо нямаше и драскотина, а на оня на кирливата алфа му сгънах вратата и калника. Това за 2 години, равносметката е 10+6+6=22т. назад и 50+50+20+100=+-230 та в крайна сметка вече колана го слагам постоянно, даже се чувствам некомфртно като се возя в чужда кола отзад без колан, за телефона още ме е яд, защото е глупост, някой като кара и пуши пак са му заети ръцете, ама няма глоба нали и никъде в закона не е казано, че не можеш да ядеш баничка, докато караш, ама за телефон глобяват.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:някой като кара и пуши пак са му заети ръцете, ама няма глоба нали и никъде в закона не е казано, че не можеш да ядеш баничка, докато караш, ама за телефон глобяват.
Коментар
-
[quote="ogi28b"]van_dal написа:някой като кара и пуши пак са му заети ръцете, ама няма глоба нали и никъде в закона не е казано, че не можеш да ядеш баничка, докато караш, ама за телефон глобяват.А ти с това темпо, някъде след около година и 8 месеца няма да имаш точки Даже Локо Мездра ще имат повече.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Rokambol написа:50лв и 8 точки за непоставен колан. Постановлението ми излезе миналия вторник. Лошото е, че пак ме пипнаха за същото и то преди да е излязло решението за предишното. Вече се води рецидив и ме е страх да си помисля каква ще е санкцията.
Коментар
-
Аз мисля че колана е само за извън града, когато караш със скорост.Все пак не е реално в града ,където повечето катаскрофи са само ламаринени, да чакам колана да ме пази .Бакшишите могат да карат без колани.За техния щивот опасност няма ли?Като е такава екстра колана защо си издействаха да могат да не го слагат?
Коментар
-
ilko-gd написа:То май наказанието ако си поян от 0.5 до 1.2 беше по-малко или се бъркам. Това с колана е най-голямата глупост, повече от 10лв не трябва да е глобата според мен. С нищо не "застрашавам" как звучи само, смях, безопасността на движението като не съм си сложил колана..... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар