Здравейте на всички във форума.Мисля да си купя Марея 2.4 TD 125 к.с.Може ли някоx да ми каже колко и е данъка и като коли и двигател как са, също така и купето ме интересува да хваща бързо ръжда. А бе общо взето как са, като коли.Благодаря ви предварително.Топ 1 в куриозните недомислици във форума. Чак незнам как да го коментирам.Темата е преместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко е данък ма Марея 125 к.с.??
Collapse
X
-
deadairplane
-
Здравей! Колата, която си избрал е супер, но... за да разчита човек да му се отговори адекватно е нужно да зададе въпроса си в подходящ раздел. В случая изобщо не е така. А се вижда, че регистрацията ти не е от вчера...FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Явор Митев
Re: Колко е данък ма Марея 125кс.
zhelezen написа:......също така и купето ме интересува да хваща бързо ражда.
Коментар
-
Пич, в Стара Загора данъка ти е 151.65 лв. Колата гори градско 10,3 l/100km, на магистрала 6,1 l/100km и смесен цикъл 7,7 l/100km. Има страхотна антикорозионна защита, но ако те "интересува да ръждясва", понадраскай я с гвоздей на местата където те интересува да ръждясва и до една година ще е тръгнала Ето ти линкове да си проверяваш информация за други коли.http://pariteni.bg/Calcs/5/1ff1de774...2&cache=noДа допълня само, че е чудесен автомобил с много екстри и няма да съжаляваш!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар