Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

deadairplane написа:
      Не е задължително да си полицай за тези работи
      Прав си , даже скоро ще раздават кочани с актове на всеки желаещ да констатира нарушения , аз вече съм си заплюл едно кръстовище до нас

Коментар

deadairplane написа:
        Не е задължително да си полицай за тези работи. Преди време тука имаше тема с линк към новинарски сайтове. Ставаше въпрос, че КАТ щели да работят с гражданите и тн. ...
        Как беше, всичко ново е добре забравено старо ? Или нещо от този род. Едно време имаше едно такова животно, наречено доброволни сътрудници на КАТ. Обикновено разни пенсии упражняваха тази обществено полезна дейност. От тях мърдане нямаше, тъй като те печелеха само от глобите. Гепят ли те - 5 лв. не ти мърдаха.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
            Не е задължително да си полицай за тези работи. Преди време тука имаше тема с линк към новинарски сайтове. Ставаше въпрос, че КАТ щели да работят с гражданите и тн. И там дават линк към директория на вбокса където да се качват такива специално такива клипове, за минаване на червено, подкупи и каквото се сетиш. Куките след "проверка" щели да глобяват. Побързайте да използвате намалението, че такива които не спазват правилника да останат без книшки, за да си караме спокойно.
            Колега, понеже не се сещам коя е темата, ако не ти представлява проблем, може ли да дадеш линк към нея, че ми е интересно за това начинание на КАТ. Благодаря предварително.
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Re: Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна

infineon написа:
              Нещо съм леко разочарован от фиат феновете.Днес сутринта 5 коли минаха на червено една след друга от Луи Айер надясно към Сребърна.Най много ме ядоса че имаше 2 фиатки - Едно сребристо Пунто и една темпра тъмно червена.Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринУтре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.
              А заеби го! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

infineon написа:
                Нещо съм леко разочарован от фиат феновете.Днес сутринта 5 коли минаха на червено една след друга от Луи Айер надясно към Сребърна.Най много ме ядоса че имаше 2 фиатки - Едно сребристо Пунто и една темпра тъмно червена.Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринУтре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.
                Не, че нещо, ама с 5 коли ли се изчерпват Фиат феновете? А тези дето си минават на червено - бал съм ги! Мисълта ми е, че не бива да се слагат всички под общ знаменател! Поздрави от Варна!
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ники, да не земеш и ти сега да се подписваш, като байата Нено?"Поздрави от Варна, поздрави от Ники..." и те ти после излагации!

Коментар

deadairplane написа:
                    jorko написа:
                    deadairplane написа:
                    Не е задължително да си полицай за тези работи
                    Прав си , даже скоро ще раздават кочани с актове на всеки желаещ да констатира нарушения , аз вече съм си заплюл едно кръстовище до нас
                    Прочете ли целия пост, или само първото изречение?
                    Прочетох аз , прочетох ... ама ако си мислиш , че някой с мобилен телефон ще ме снимка как правя нарушение и после ще ме глобят "законно" , това трудно ще се получи ..поне не и в близко време

Коментар

PASSARELLA написа:
                      Ники, да не земеш и ти сега да се подписваш, като байата Нено?"Поздрави от Варна, поздрави от Ники..." и те ти после излагации!
                      агхахахахахахахах, ш стана за резил на стари години!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                        PASSARELLA написа:
                        агхахахахахахахах, ш стана за резил на стари години!
                        искренно ваш Ники
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

snake написа:
                          Vladim написа:
                          Полицай и хакер, какво му пречи да е и двете? Аз познавах един полицай дето записваше ДВД-та и ги продаваше!
                          Наистина е така. Но аз може би погрешно бях останал с впечатление, че колегата е компютърджия и работи във фирма, която е интернет доставчик. Просто имам слонска памет и рядко греша, спомням си даже, че пишеше нещо от рода на това, че бил точно до жицата и имал възможно най-голямата скорост на интернет връзка. А от тази тема се разбира, че е полицай. Сори за офтопика.
                          .Аз (собственика на ника) не съм полицай, макар че съм си подал документи, наесен ще видим какво ще стане.Бяхме с един приятел комшия който е полицай от 4 то, и затова го писа от моя ник.И аз съм тръгнал към полицията сега есента ще видим как ще се справя на тестовете Snake наистина имаш слонска памет компютържия съм все още. :PА относно снимането - тои си носи видео камера. незнам дали ще го признаят за наказание. Като се върне ще ми каже, колко акта са написали днес там. Вярно е че кръстовището е малко кофти ако идваш отляво но това не дава право на никой да минава на червено.
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                            snake написа:
                            Vladim написа:
                            Полицай и хакер, какво му пречи да е и двете? Аз познавах един полицай дето записваше ДВД-та и ги продаваше!
                            Наистина е така. Но аз може би погрешно бях останал с впечатление, че колегата е компютърджия и работи във фирма, която е интернет доставчик. Просто имам слонска памет и рядко греша, спомням си даже, че пишеше нещо от рода на това, че бил точно до жицата и имал възможно най-голямата скорост на интернет връзка. А от тази тема се разбира, че е полицай. Сори за офтопика.
                            .Бяхме с един приятел комшия който е полицай от 4 то, и затова го писа от моя ник.
                            Просто бях 1001% сигурен, че първото мнение може да бъде написано единствено и само от ченге. Всезнаещи, всеможещия и най-велик тон примесен с леко неприятен дъх се усеща дори и във форум.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Каква доблест! Каква самоотверженост в името на Закона! Каква професионална подготовка, обуславяща залавянето на "бандитити" по бели гащета!...Нейсе...

Коментар

PASSARELLA написа:
                                Каква доблест! Каква самоотверженост в името на Закона! Каква професионална подготовка, обуславяща залавянето на "бандитити" по бели гащета!...Нейсе...
                                Аз като чуя полицейски сирени, винаги си представям, че служителите на реда по горещи следи са тръгнали да заловят някой неправилно пресичащ пенсионер .
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X