Нещо съм леко разочарован от фиат феновете.Днес сутринта 5 коли минаха на червено една след друга от Луи Айер надясно към Сребърна.Най много ме ядоса че имаше 2 фиатки - Едно сребристо Пунто и една темпра тъмно червена.Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринУтре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна
Collapse
X
-
Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Давай баце! Не сериозно ТРЯБВА ЖЕСТОКИ МЕРКИ ,за да се "спре" с тая лудост!!! Ми омръзна ми всяка сутрин по радиото да чувам: 145катастрофи САМО за София за 24часа...и 4 тежки...баси!!!!!!!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
westdogg написа:Там май няма камери....http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Спрете с нарушаването на правилника- Луи Айер и Сребърна
infineon написа:Утре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.
Коментар
-
Re: Спрете с нарушаването на правилника- Луи Айер и Сребърна
infineon написа:Нещо съм леко разочарован от фиат феновете.Днес сутринта 5 коли минаха на червено една след друга от Луи Айер надясно към Сребърна.Най много ме ядоса че имаше 2 фиатки - Едно сребристо Пунто и една темпра тъмно червена.Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринУтре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Re: Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна
infineon написа:Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.infineon написа:За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринinfineon написа:Утре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.infineon написа:Поздрави от 4 то РПУ.
Коментар
-
Вчера вечерта се случва следната ситуация...Карам аз по посока Бутонец....Ако някой знае пътя ще се сети, че има един доста голям жп прелез.....Карам аз и се спускат бариерите...Аз спирам първа кола...След спира един бус...И като почнаха да минават покрай мене и от другата страна през прелеза на спуснати бариери ми идеше да.... И така минават ли минават...по едно време се чува сирената на влака и всички спряха...Гледам влака намалил, почти спрял заради тия галфони....Не знам какво толкова ги бърка да изчакат 5 минутиEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Струва ми се, че напоследък заедно с колегиалността по улиците на големият град рязко се увеличиха и малоумщините. На много хора не може да им се влее акъл в главата, защото сами са си заравили капачката на резервоара за акъл и карат само на изгорели пари вместо с гориво... Огромни глоби, стриктен контрол и некорумпирани полицаи - това е решението.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
infineon написа:Нещо съм леко разочарован от фиат феновете....Поздрави от 4 то РПУ.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
infineon написа:Нещо съм леко разочарован от фиат феновете.Днес сутринта 5 коли минаха на червено една след друга от Луи Айер надясно към Сребърна.Най много ме ядоса че имаше 2 фиатки - Едно сребристо Пунто и една темпра тъмно червена.Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринУтре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
snake написа:Ама ти сега милиционер ли си ? Що ми се струва, че по-рано нещо друго разправяше, хакер го раздаваше май ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Днес сутринта рано спрях на един пешеходен на червено и зад мен един кретен с огромен строителен камион за малко да не ме отнесе... И слиза на гирлутия говедото...."Абе кретен що спираш бе" ми вика... щял да ме отнесе.... Баси псувнята цветиста отнесе.... най ме е страх от голфаджии - камионджии, рейсаджии и прочие...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Vladim написа:Полицай и хакер, какво му пречи да е и двете? Аз познавах един полицай дето записваше ДВД-та и ги продаваше!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар