westdogg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна
Collapse
X
-
фиатче Браво 2.0
-
tomazo написа:...нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:tomazo написа:...нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .или са ми давали една туба бензин щото свършил бензина на същият този москвич(вместо да ми пише акт примерно )но те такива полицаи вече нямаааааааа
Всчики дето ги полагахме в училище и ги пращахме за банички станаха полицаи
p.s. а за неграмотните шофьори си е друга тема ,дето често си спорим тука,за тия дето си карат кротко с 20км най вдясно и на никой не пречат .
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
SHB написа:LiGuru написа:Мдам, все пак пешоходната пътека се води като продължение на тротоара....Но! Всеки пешеходец е длъжен да хвърля по един поглед, щото не винаги тия отзад имат видимост и в момента в който другаря от дясната лента реши да се направи на пич, ти в лявата лента нямаш видимост и вместо да изпишеш вежди двама трима дават фира... Кофти е, но ситуацията е такава. Никой не иска да тепа пешеходци, но някой път дори ниската скорост не помага.
Коментар
-
LiGuru написа:SHB написа:LiGuru написа:Мдам, все пак пешоходната пътека се води като продължение на тротоара....Но! Всеки пешеходец е длъжен да хвърля по един поглед, щото не винаги тия отзад имат видимост и в момента в който другаря от дясната лента реши да се направи на пич, ти в лявата лента нямаш видимост и вместо да изпишеш вежди двама трима дават фира... Кофти е, но ситуацията е такава. Никой не иска да тепа пешеходци, но някой път дори ниската скорост не помага.
Коментар
-
westdogg написа:tomazo написа:аре бе взехте ли им книжките на тия гадове мръсни ,мамка им ....щото имам само 3 точки да знам дали да ходя да си възстановявам
p.s.нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .
. Там те "следят за безопасността" на движението, защото аз не съм видял никой да кара с 50 след ремонта.
- сега с тея технологии на спиране и т.н. 50 е смешно и адски се дразня когато някой "пенсионер" спазва тези остарели ограничения и то в най-лявата лента
Коментар
-
Не знам какво е мястото, но това ограничение 50 е повече за безопасността на пешеходците, а не на водачите. Та ако няма условия да не се пресича от пешеходци не може да е по-високо - огради, мантинели, подлезиТо мани пешеходците - вчера пред колата пресякоха 3 коня е така просто !
Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:sehnsucht написа:там винаги карам с максимума на колата - 155-160 и много се кефя на "пистата"не виждам смисъл да правят път от 3 ленти както е на Ботевградското примерно и много други и ограничението пак да е 50!!! 50 е за преди 20 години когато толко са вдигали жигите- сега с тея технологии на спиране и т.н. 50 е смешно и адски се дразня когато някой "пенсионер" спазва тези остарели ограничения и то в най-лявата лента
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
deadairplane
-
nikki_sixx написа:steven написа:То мани пешеходците - вчера пред колата пресякоха 3 коня е така просто !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар