Що пък ги намеси немците?И изобщо нужно ли е пак да се сравняваме с целия свят,аз си гледам в мойто дворче и това,че полицаят е склонен към безскруполност не оозначава,че и аз трябва да си подтискам съвестта.Просто казано ако не правим нарушения няма да седи и дилемата "да му дам,няма да му дам".ПП Да ясно ми е че е в сферата на добрите пожелания-реалността е по сурова,но пък е повод да се замислим как караме!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна
Collapse
X
-
SHB написа:Що пък ги намеси немците?И изобщо нужно ли е пак да се сравняваме с целия свят,аз си гледам в мойто дворче и това,че полицаят е склонен към безскруполност не оозначава,че и аз трябва да си подтискам съвестта.Просто казано ако не правим нарушения няма да седи и дилемата "да му дам,няма да му дам".ПП Да ясно ми е че е в сферата на добрите пожелания-реалността е по сурова,но пък е повод да се замислим как караме!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
deadairplane
-
Вчера спирам пред пешеходна пътека защото по нея има пешеходци .... спирането ми стана плавно , но един селяк с 20 год Пасат зад мен изписка с гумите и се нареди зад мен с триста зора спря .... след около 300 метра идва светофар и естествено червено,спирам както си му е реда и онзи Цървул зад мен се нарежда от дясно,сваля джама и почва да ми крещи че за малко заради това че съм спряла щял да ме отнесе!!!Опитвам се да му обясня че на пешеходната пътека е имало пешеходци през тях ли да мина?И той отговаря че е трябвало да мина бавно и да ги заобиколя Ха опитайте се да заобиколите пешеходци на пешеходна пътека!Ударих му една псувня,вдигнах си стъклото и го обгазих с дима от ауспуха
Коментар
-
Bella написа:Вчера спирам пред пешеходна пътека защото по нея има пешеходци .... спирането ми стана плавно , но един селяк с 20 год Пасат зад мен изписка с гумите и се нареди зад мен с триста зора спря .... след около 300 метра идва светофар и естествено червено,спирам както си му е реда и онзи Цървул зад мен се нарежда от дясно,сваля джама и почва да ми крещи че за малко заради това че съм спряла щял да ме отнесе!!!Опитвам се да му обясня че на пешеходната пътека е имало пешеходци през тях ли да мина?И той отговаря че е трябвало да мина бавно и да ги заобиколя Ха опитайте се да заобиколите пешеходци на пешеходна пътека!Ударих му една псувня,вдигнах си стъклото и го обгазих с дима от ауспухаSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
На мен никога не ми се е случвало някой да спира на пилежи зад мен, както и да ми свирят отзад. На пешеходна пътека спирам само когато хората са по средата на платното . Вие или не знаете кога и как да спирате, или във ваште градове са пълни селяндури щом имате толко често такива случки.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
На мене ми се е случвало лекичко да притварям очи,когато се наложи бързо спиране на пешеходна пътека. Това ,защото аз спирам и някак си по навик поглеждам назад и обикновенно виждам някой бързак спира екстремно или пък ме заобикаля и ... аз очаквам най-лошото.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
westdogg написа:На мен никога не ми се е случвало някой да спира на пилежи зад мен, както и да ми свирят отзад. На пешеходна пътека спирам само когато хората са по средата на платното . Вие или не знаете кога и как да спирате, или във ваште градове са пълни селяндури щом имате толко често такива случки.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Мдам, все пак пешоходната пътека се води като продължение на тротоара....Но! Всеки пешеходец е длъжен да хвърля по един поглед, щото не винаги тия отзад имат видимост и в момента в който другаря от дясната лента реши да се направи на пич, ти в лявата лента нямаш видимост и вместо да изпишеш вежди двама трима дават фира... Кофти е, но ситуацията е такава. Никой не иска да тепа пешеходци, но някой път дори ниската скорост не помага.
Коментар
-
LiGuru написа:Мдам, все пак пешоходната пътека се води като продължение на тротоара....Но! Всеки пешеходец е длъжен да хвърля по един поглед, щото не винаги тия отзад имат видимост и в момента в който другаря от дясната лента реши да се направи на пич, ти в лявата лента нямаш видимост и вместо да изпишеш вежди двама трима дават фира... Кофти е, но ситуацията е такава. Никой не иска да тепа пешеходци, но някой път дори ниската скорост не помага.
Коментар
-
аре бе взехте ли им книжките на тия гадове мръсни ,мамка им .... щото имам само 3 точки да знам дали да ходя да си възстановявам p.s.нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:аре бе взехте ли им книжките на тия гадове мръсни ,мамка им .... щото имам само 3 точки да знам дали да ходя да си възстановявам p.s.нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар