Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Що пък ги намеси немците?И изобщо нужно ли е пак да се сравняваме с целия свят,аз си гледам в мойто дворче и това,че полицаят е склонен към безскруполност не оозначава,че и аз трябва да си подтискам съвестта.Просто казано ако не правим нарушения няма да седи и дилемата "да му дам,няма да му дам".ПП Да ясно ми е че е в сферата на добрите пожелания-реалността е по сурова,но пък е повод да се замислим как караме!

Коментар

SHB написа:
      Що пък ги намеси немците?И изобщо нужно ли е пак да се сравняваме с целия свят,аз си гледам в мойто дворче и това,че полицаят е склонен към безскруполност не оозначава,че и аз трябва да си подтискам съвестта.Просто казано ако не правим нарушения няма да седи и дилемата "да му дам,няма да му дам".ПП Да ясно ми е че е в сферата на добрите пожелания-реалността е по сурова,но пък е повод да се замислим как караме!
      мисcлта е, че не са виновни тея дето дават- демек ние, а тези дето вземат. примера беше, че всеки иска да даде, за да му се размине, но като няма кой да вземе .....
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Винаги има две страни ...
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Коментар

Темата си е чудна даже... тук трябваше да се чете, че е шизофренична и други такива, обаче не е чак толкова ужасна! Извинявам се на infineon!

Коментар

Вчера спирам пред пешеходна пътека защото по нея има пешеходци .... спирането ми стана плавно , но един селяк с 20 год Пасат зад мен изписка с гумите и се нареди зад мен с триста зора спря .... след около 300 метра идва светофар и естествено червено,спирам както си му е реда и онзи Цървул зад мен се нарежда от дясно,сваля джама и почва да ми крещи че за малко заради това че съм спряла щял да ме отнесе!!!Опитвам се да му обясня че на пешеходната пътека е имало пешеходци през тях ли да мина?И той отговаря че е трябвало да мина бавно и да ги заобиколя Ха опитайте се да заобиколите пешеходци на пешеходна пътека!Ударих му една псувня,вдигнах си стъклото и го обгазих с дима от ауспуха
              НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
                Вчера спирам пред пешеходна пътека защото по нея има пешеходци .... спирането ми стана плавно , но един селяк с 20 год Пасат зад мен изписка с гумите и се нареди зад мен с триста зора спря .... след около 300 метра идва светофар и естествено червено,спирам както си му е реда и онзи Цървул зад мен се нарежда от дясно,сваля джама и почва да ми крещи че за малко заради това че съм спряла щял да ме отнесе!!!Опитвам се да му обясня че на пешеходната пътека е имало пешеходци през тях ли да мина?И той отговаря че е трябвало да мина бавно и да ги заобиколя Ха опитайте се да заобиколите пешеходци на пешеходна пътека!Ударих му една псувня,вдигнах си стъклото и го обгазих с дима от ауспуха
                Редовно е това и вече трябва да спра да се ядосвам. Като съм на светофар и изчаквам пешеходците, които вече са тръгнали постоянно ми свиркат и ме псуват. Честно казано... въпрос на възпитание и аз съм изнервена, но не търпя да ми се карат за това, че спазвам правилата.
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

На мен никога не ми се е случвало някой да спира на пилежи зад мен, както и да ми свирят отзад. На пешеходна пътека спирам само когато хората са по средата на платното . Вие или не знаете кога и как да спирате, или във ваште градове са пълни селяндури щом имате толко често такива случки.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Не може хората да са тръгнали да пресичат и да са на зелено и аз като първа кола да пиля гуми, щото джипа отзад бърза да се самоубие или не дай си боже да убие невинен.
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

На мене ми се е случвало лекичко да притварям очи,когато се наложи бързо спиране на пешеходна пътека. Това ,защото аз спирам и някак си по навик поглеждам назад и обикновенно виждам някой бързак спира екстремно или пък ме заобикаля и ... аз очаквам най-лошото.
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

westdogg написа:
                        На мен никога не ми се е случвало някой да спира на пилежи зад мен, както и да ми свирят отзад. На пешеходна пътека спирам само когато хората са по средата на платното . Вие или не знаете кога и как да спирате, или във ваште градове са пълни селяндури щом имате толко често такива случки.
                        Викаш, ако пешеходците са направили само една-две крачки по пътеката, трябва да минем с мръсна газ покрай тях. Не знам дали си излизал в чужбина, но там ВСИЧКИ спират, дори само като видят, че имаш намерение да пресечеш.А тук повечето "шофьори" гледат да заобикалят до последно, сакън да не им отиде инерцийката.Безумно е да се изкарват виновни хората, които спазват правилата и спират където трябва.
                        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Мдам, все пак пешоходната пътека се води като продължение на тротоара....Но! Всеки пешеходец е длъжен да хвърля по един поглед, щото не винаги тия отзад имат видимост и в момента в който другаря от дясната лента реши да се направи на пич, ти в лявата лента нямаш видимост и вместо да изпишеш вежди двама трима дават фира... Кофти е, но ситуацията е такава. Никой не иска да тепа пешеходци, но някой път дори ниската скорост не помага.

Коментар

LiGuru написа:
                            Мдам, все пак пешоходната пътека се води като продължение на тротоара....Но! Всеки пешеходец е длъжен да хвърля по един поглед, щото не винаги тия отзад имат видимост и в момента в който другаря от дясната лента реши да се направи на пич, ти в лявата лента нямаш видимост и вместо да изпишеш вежди двама трима дават фира... Кофти е, но ситуацията е такава. Никой не иска да тепа пешеходци, но някой път дори ниската скорост не помага.
                            Ти видимост в лявата лента нямаш,ама за пешеходната пътека си има знак,сиреч малко повишено внимание,другарчето от дясно няма да тръгне да спира току така пък и изобщо си е опасно да караш кола до кола...Въобще с това как "пешеходците давали фира" изби рибата,неска си си зад волана утре си на пешеходната пътека...

Коментар

аре бе взехте ли им книжките на тия гадове мръсни ,мамка им .... щото имам само 3 точки да знам дали да ходя да си възстановявам p.s.нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                                аре бе взехте ли им книжките на тия гадове мръсни ,мамка им .... щото имам само 3 точки да знам дали да ходя да си възстановявам p.s.нищо лично към полицаите ,милиционерите и прочие ,ама айде преди да взимате книжки да почнете да седите на всички възлови кръстовища в София сутрин между 7.30 -10 и вечер 16.30-19.00 ,да ръкомахате с палките ,за да няма задръствания .
                                То важно да се крият в храстите на теца , където след ремонта е като самолетна писта, ама ограничението си остана 50 . Там те "следят за безопасността" на движението, защото аз не съм видял никой да кара с 50 след ремонта.
                                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                                X