Ама тъй като гледам човек да не разкрие, че е (бъдещ) полицай в автомобилен форум Не са много популярни, хич да не е :D И това е не защото тук сме за минаването на червено, а просто защото полицаите са доказали, че не ги е грижа за реда, а за джобовете им единствено. Подозирам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:Каква доблест! Каква самоотверженост в името на Закона! Каква професионална подготовка, обуславяща залавянето на "бандитити" по бели гащета!...Нейсе...BolgAryan написа:Просто бях 1001% сигурен, че първото мнение може да бъде написано единствено и само от ченге. Всезнаещи, всеможещия и най-велик тон примесен с леко неприятен дъх се усеща дори и във форум.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да улови уошити хора. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?
Коментар
-
PASSARELLA написа:Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да уови уошити хола. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна
infineon написа:Нещо съм леко разочарован от фиат феновете.Днес сутринта 5 коли минаха на червено една след друга от Луи Айер надясно към Сребърна.Най много ме ядоса че имаше 2 фиатки - Едно сребристо Пунто и една темпра тъмно червена.Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринУтре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
infineon написа:PASSARELLA написа:Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да уови уошити хола. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?
Коментар
-
sehnsucht написа:infineon написа:Отучете се от тоя български маниер на хитруване.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
sehnsucht написа:infineon написа:PASSARELLA написа:Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да уови уошити хола. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?
Коментар
-
infineon написа:PASSARELLA написа:Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да уови уошити хола. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?
Коментар
-
sehnsucht написа:infineon написа:PASSARELLA написа:Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да уови уошити хола. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
sehnsucht написа:Всички мразят куките много ясно,защото се мислят за отворени и се държат с всички останали като с боклуци!!! Карам като луд,правя обратни където ми падне,изпреварвам когато мога и се ръгам нахално винаги щом мога - никога никой не ме е псувал и не съм правил предпоставки за ПТП....винаги бързам,я за работа,я незнам си за къде,адски много ме дразнят сулиовците дето по цел ден си возят Д-то из улиците и правят задръстванията без да имат определена дестинация - и именно за това се налага малко по-екстемното шофиране! А куките вместо да дебнат мене и такива като мене,да фанат нощно време да обикалят кварталите,дето ни разбиват колите и децата ги е страх да се прибират,щото вършеят секви боклуци и наркомани! Да дебнат за цигани и сяква сган която застрашава спокойствието ни! Кво като ми пишеш АКТ за еди кво си - ще карам без книжка ако трябва цял живот,не ме плаши Омръзна ми БГ полицията да злуопотребява с мижавата власт която и се дава и да си прави каквото искаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Книжката няма да му вземат ама някоя двайска от раз :D
Коментар
-
SHB написа:Dedra 2.0 написа:Книжката няма да му вземат ама някоя двайска от раз :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар