Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама тъй като гледам човек да не разкрие, че е (бъдещ) полицай в автомобилен форум Не са много популярни, хич да не е :D И това е не защото тук сме за минаването на червено, а просто защото полицаите са доказали, че не ги е грижа за реда, а за джобовете им единствено. Подозирам...
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

PASSARELLA написа:
      Каква доблест! Каква самоотверженост в името на Закона! Каква професионална подготовка, обуславяща залавянето на "бандитити" по бели гащета!...Нейсе...
      Нещо никак не ми харесва намека ти.
      BolgAryan написа:
      Просто бях 1001% сигурен, че първото мнение може да бъде написано единствено и само от ченге. Всезнаещи, всеможещия и най-велик тон примесен с леко неприятен дъх се усеща дори и във форум.
      Твоят също
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да улови уошити хора. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?

Коментар

PASSARELLA написа:
          Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да уови уошити хола. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?
          Ами номера на колата ти и откъде минаваш Ти май базик си правиш нещо ми се струва. Внимавай как караш да не се возиш на градския транспорт в скоро време.Брр май в всички автофоруми ни мразят нас пазителите на реда.Разберете, че сме за да помагаме в движението и не ви глобяваме за да ви е гадно.От учете се от тоя български маниер на хитруване.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

...е, аз се предавам!
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Re: Спрете с минаването на червено - Луи Айер и Сребърна

infineon написа:
              Нещо съм леко разочарован от фиат феновете.Днес сутринта 5 коли минаха на червено една след друга от Луи Айер надясно към Сребърна.Най много ме ядоса че имаше 2 фиатки - Едно сребристо Пунто и една темпра тъмно червена.Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринУтре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.
              евала на хора като теб .. трябва да се избие от главите на някой хора че са царе на пътя или могат да играят по техни си правила .. много говорят, малко правят нещо ..
              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

infineon написа:
                PASSARELLA написа:
                Добреее...разбрахме, че колегата иска като порасте да стане поуицай, за да уови уошити хола. Също така разбрахме и, че усилено тренира NFS Underground 2... знаем също така и че неговият най-добър приятел си има "полицАйска коуа" с 4V батерии(вероятно Ford Crown Victoria)...Друго, какво не сме разбрали?
                Ами номера на колата ти и откъде минаваш Ти май базик си правиш нещо ми се струва. Внимавай как караш да не се возиш на градския транспорт в скоро време.Брр май в всички автофоруми ни мразят нас пазителите на реда.Разберете че сме за да помагаме в движението и не ви глобяваме за да ви е гадно.Отучете се от тоя български маниер на хитруване.
                Всички мразят куките много ясно,защото се мислят за отворени и се държат с всички останали като с боклуци!!! Карам като луд,правя обратни където ми падне,изпреварвам когато мога и се ръгам нахално винаги щом мога - никога никой не ме е псувал и не съм правил предпоставки за ПТП....винаги бързам,я за работа,я незнам си за къде,адски много ме дразнят сулиовците дето по цел ден си возят Д-то из улиците и правят задръстванията без да имат определена дестинация - и именно за това се налага малко по-екстемното шофиране! А куките вместо да дебнат мене и такива като мене,да фанат нощно време да обикалят кварталите,дето ни разбиват колите и децата ги е страх да се прибират,щото вършеят секви боклуци и наркомани! Да дебнат за цигани и сяква сган която застрашава спокойствието ни! Кво като ми пишеш АКТ за еди кво си - ще карам без книжка ако трябва цял живот,не ме плаши Омръзна ми БГ полицията да злуопотребява с мижавата власт която и се дава и да си прави каквото иска

Коментар

sehnsucht написа:
                  infineon написа:
                  Отучете се от тоя български маниер на хитруване.
                  ... Кво като ми пишеш АКТ за еди кво си - ще карам без книжка ако трябва цял живот,не ме плаши Омръзна ми БГ полицията да злуопотребява с мижавата власт която и се дава и да си прави каквото иска....
                  Ето типичен пример за дървена глава! Ти му говориш, а той ти се дуе. Иска да се наказват престъпници за извършени престъпления, а сам не спазва закона. Е ще извиняваш, ама понякога ме е срам, че такива, като теб са тук в този форум! Прочети ми подписа и си го набий в главата преди да си наденал някой стълб върху нея! Съжалявам, че няма да ме има три дни за да ти видя отговора, Фитипалди!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

sehnsucht написа:
                    infineon написа:
                    PASSARELLA написа:
                    Ами номера на колата ти и откъде минаваш Ти май базик си правиш нещо ми се струва. Внимавай как караш да не се возиш на градския транспорт в скоро време.Брр май в всички автофоруми ни мразят нас пазителите на реда.Разберете че сме за да помагаме в движението и не ви глобяваме за да ви е гадно.Отучете се от тоя български маниер на хитруване.
                    Всички мразят куките много ясно,защото се мислят за отворени и се държат с всички останали като с боклуци!!! Карам като луд,правя обратни където ми падне,изпреварвам когато мога и се ръгам нахално винаги щом мога - никога никой не ме е псувал и не съм правил предпоставки за ПТП....винаги бързам,я за работа,я незнам си за къде,адски много ме дразнят сулиовците дето по цел ден си возят Д-то из улиците и правят задръстванията без да имат определена дестинация - и именно за това се налага малко по-екстемното шофиране! А куките вместо да дебнат мене и такива като мене,да фанат нощно време да обикалят кварталите,дето ни разбиват колите и децата ги е страх да се прибират,щото вършеят секви боклуци и наркомани! Да дебнат за цигани и сяква сган която застрашава спокойствието ни! Кво като ми пишеш АКТ за еди кво си - ще карам без книжка ако трябва цял живот,не ме плаши Омръзна ми БГ полицията да злуопотребява с мижавата власт която и се дава и да си прави каквото иска
                    Незнам как така караш като луд и изпреварваш когато можеш и прочее и не си предпоставка за ПТП?Радвам се че закона за движение по пътищата не важи за тебе.Мен ме е страх от такива на пътя и ми е писнало докато "се влача" чинно в колоната и си спазвам лентата за ляв завой примерно някой от дясно да изпревари всички и да се набута пръв на светофара,примерно само. Бързаш...всички бързаме и за работа и по работа, ама с такова шофиране ще стигнем бързо само до един по добър свят. Ето и днес по новините пак се обърнала линейка, защото не са и дали предимство.Колкото до полицията - има и такива и такива, като навсякъде...

Коментар

infineon написа:
                      PASSARELLA написа:
                      Ами номера на колата ти и откъде минаваш Ти май базик си правиш нещо ми се струва. Внимавай как караш да не се возиш на градския транспорт в скоро време.
                      Добре как искаш след подобен род приказки хората да имат положително отношение тия боклучациА ти дори не си и ченгел да ти тегля една хубава нашенска, а си някво тъпо неориентирано уонаби

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

sehnsucht написа:
                        infineon написа:
                        PASSARELLA написа:
                        Ти си мислиш че ни си правил предпоставки за ПТП ама дали мисли същото човека на който отнемаш предимство,винаги бързаш то за тва от бързане са изби половината народ ... тези които карат без цел си карат за кеф просто така а и ти от къде знаеш че нямат цел ? И наистина кфо като ти вземат книжката ? Ти пак ще се качиш на колата и пак ще бързаш ... и има полицай които са съвестни,не всички гледат да ти преберат парата,ама щом тряяя ти гепне от парата за да ти доди "ъКъЛЪ у ГлъВътЪ" ще ти ги вземе ... !
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

sehnsucht написа:
                          Напротив, всички мразят куките именно защото не се борят достатъчно с такива като теб. Дано ти вземат по-бързо книжката и да не пребиеш някого по пътя!!!
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Книжката няма да му вземат ама някоя двайска от раз :D

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                              Всички мразели "куките".Корумпирани били-факт!Ама следващия път като ви спрат с нарушение и ви кажа"ами ти сега момче ше загазиш ако ти пишем акт,то много точки се вземат за това,чакай да измислим нещо друго" ,кажете -няма какво да му мислим дай да пишем...Даването на рушвет си е също толкова укоримо колкото и искането и приемането.Друг е въпроса,че може да се заядат и без да си извършил нарушение де...

Коментар

SHB написа:
                                Dedra 2.0 написа:
                                Всички мразели "куките".Корумпирани били-факт!Ама следващия път като ви спрат с нарушение и ви кажа"ами ти сега момче ше загазиш ако ти пишем акт,то много точки се вземат за това,чакай да измислим нещо друго" ,кажете -няма какво да му мислим дай да пишем...Даването на рушвет си е също толкова укоримо колкото и искането и приемането.Друг е въпроса,че може да се заядат и без да си извършил нарушение де...
                                глупости. по цял свят хората са сводолюбиви, арогантни и диви. кво си мислиш, че ако един немец не може да мине с 20 евро вместо да му вземат книжката няма да го направи ли- имам наблюдение над чужденсци, основно европейци и да ти кажа като дойдат тук виждат какво е диво и как може да си правиш каквото искаш и веднагически стават "като нас". въпроса е, че в цивилизованите държави ги държат изкъсо и той знае, че предложи ли подкуп няма да го примат и отива в затвора- иначе моментално го е направил! аз не мразя куките, мразя тези педараси от тях, които нарочно се заяждат, за да изкарат някой лев и тези дето не си вършат работата. момчето е право за минаването на червено, само смешния му опит за заплашителен тон не минава
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X