Здравейте, моля за съвет за застраховка Гражданска отговорност.Искам да си я направя по интернет... знаете ли къде мога да го направя?Някой правил ли си е застраховката по интернет?Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка Гражданска отговорност в интернет???
Collapse
X
-
Сигурно има такъв начин (то в нета всичко може вече) който аз незнам, но ми изниква въпроса, как ще си сложиш бланката от застраховката при другите документи! А ако трябва да я направиш в нета а после да ходиш да си вземеш бланката от някой офис то май си губи смисала !Извинявай за спама !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
vital написа:Аз съм ползвал http://www.sdi.bg/onlineInsurance/ и ми докараха полицата на другия ден.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Здравейте,Благодаря на всички за съветите! Избрах да си направя онлайн застраховка през сайта www.sdi.bg/onlineInsurance и останах доволна. Още веднъж мерси! Хубав ден!
Коментар
-
От SDI и аз съм Удобно, бързо да не говорим, че е по-евтино.Жена ми разботи за застрахователна компания и просто не е в състояние да вземе полица от сoбствената си компания на цена, каквато аз я получавам от SDI.Дори и нулеви комисиони...Не че е голяма сумата но е прост факт.Евала, аз съм много скептично настроен към българския частен бусинес като цяло но SDI наистина ме впечатляват.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Днес си пуснах гражданската през SDI.Единствената ми забележка е, че може да се плаща онлайн само през ebg.bg. Това "нещо" даже не го бях чувал, а както и гледам, почти няма търговци регистрирани там. А, имам регистрации в ePay, Paypal, системата на Transcard и "моята" банка :D Много тъпо...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар