Баси трагедията...Аз моята постоянно я ’тунинговам’ като за целта се старая да я поддържам в максимално перфектен заводски вид...Щото специално Брава/Браво имат уникално красив дизайн и всичко допълнително ако не е с мярка просто ги съсипва...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля не правете това с колите си!
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Жестоки са и двата показани тунинга.Но досега най-зверските тунинги, които съм виждал бяха като ходих в Попово преди месец. Вечер. Задава се Голф 3. Реве. Гърнето сигурно нарочно срязано. Много тръби излизат от г..за му, много нещо - лъскави. Излишно е да обяснявам за буквичките GTI. На чистачките и предния капак светлинки. Шаренки - мигат в специален режим Отдолу под праговете също (ултра ) виолетови светлинки, които осветяват земята. Създава се усещане за луноход. Имаше и разни лепенки по колата, но те са удоволствие за през деня. Другата тунинговаяна кола беше Пасат, пак на същите години. Него и фаровете му бяха нещо пошарени.Абе къртят, къртят!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Жестоки са и двата показани тунинга.Но досега най-зверските тунинги, които съм виждал бяха като ходих в Попово преди месец. Вечер. Задава се Голф 3. Реве. Гърнето сигурно нарочно срязано. Много тръби излизат от г..за му, много нещо - лъскави. Излишно е да обяснявам за буквичките GTI. На чистачките и предния капак светлинки. Шаренки - мигат в специален режим Отдолу под праговете също (ултра ) виолетови светлинки, които осветяват земята. Създава се усещане за луноход. Имаше и разни лепенки по колата, но те са удоволствие за през деня. Другата тунинговаяна кола беше Пасат, пак на същите години. Него и фаровете му бяха нещо пошарени.Абе къртят, къртят!!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
SHB написа:Абе знам ви аз-сега завиждате на човека за Бравата ,ама не е убу така,купете си лепенки и светлинки и си направете и ваш"те такива.ПП Един мой приятел си направи на Голфа нещо като вежди на фаровете с ...изолирбан,добре че първия дъжд успя да го свали.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар