Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля не правете това с колите си!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Баси трагедията...Аз моята постоянно я ’тунинговам’ като за целта се старая да я поддържам в максимално перфектен заводски вид...Щото специално Брава/Браво имат уникално красив дизайн и всичко допълнително ако не е с мярка просто ги съсипва...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ей туи е оптичен тунинг ,летни жанти и въздухоПРОводи
      fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Predatorsi написа:
        Какво им е на джантите бе колеги!?И моите са същите ,само че са с оригиналното оцветяване и си имат гланц и всичко!Е вярно не отиват на дизайна на Брава ама на Типо-то припкат!...
        На Типо да, ама на бравата изклеждат ужасно!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

много шукаритетни колици, браво !за съжаление в последно време виждам доста такива

Коментар

Жестоки са и двата показани тунинга.Но досега най-зверските тунинги, които съм виждал бяха като ходих в Попово преди месец. Вечер. Задава се Голф 3. Реве. Гърнето сигурно нарочно срязано. Много тръби излизат от г..за му, много нещо - лъскави. Излишно е да обяснявам за буквичките GTI. На чистачките и предния капак светлинки. Шаренки - мигат в специален режим Отдолу под праговете също (ултра ) виолетови светлинки, които осветяват земята. Създава се усещане за луноход. Имаше и разни лепенки по колата, но те са удоволствие за през деня. Другата тунинговаяна кола беше Пасат, пак на същите години. Него и фаровете му бяха нещо пошарени.Абе къртят, къртят!!!
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
              Жестоки са и двата показани тунинга.Но досега най-зверските тунинги, които съм виждал бяха като ходих в Попово преди месец. Вечер. Задава се Голф 3. Реве. Гърнето сигурно нарочно срязано. Много тръби излизат от г..за му, много нещо - лъскави. Излишно е да обяснявам за буквичките GTI. На чистачките и предния капак светлинки. Шаренки - мигат в специален режим Отдолу под праговете също (ултра ) виолетови светлинки, които осветяват земята. Създава се усещане за луноход. Имаше и разни лепенки по колата, но те са удоволствие за през деня. Другата тунинговаяна кола беше Пасат, пак на същите години. Него и фаровете му бяха нещо пошарени.Абе къртят, къртят!!!
              Да живее Перник.Без да се обиждат колегите от там.Те поне се надявам ,че са в правилната посока.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Абе знам ви аз-сега завиждате на човека за Бравата ,ама не е убу така,купете си лепенки и светлинки и си направете и ваш"те такива.ПП Един мой приятел си направи на Голфа нещо като вежди на фаровете с ...изолирбан,добре че първия дъжд успя да го свали.

Коментар

Ъъъъп Някои снимки съм си ги свалял от форуми ,дори и от тук!Не са снимани от мен и ако някой си познае снимката моля да не се сърди!
                  Прикачени файлове
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Re: Моля не правете това с колите си!

Vladim написа:
                    Вижте, какво е сътворил някой "мъдрец" с бравата си... Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                    това чудо, май го видях в mobile.bg да се продава
                    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

А аз това чудо
                      Прикачени файлове
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Уау...това от търговишкия манго фест ли е? ..а тая лампа отзад...с детектор ли е...да осветява, ако някой се доближи до нея

Коментар

тоя с мерДЖана изби рибата !
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

хахаха лелле , уникален , че и антени има по бронята ... .. . .
                            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Коментар

SHB написа:
                                Абе знам ви аз-сега завиждате на човека за Бравата ,ама не е убу така,купете си лепенки и светлинки и си направете и ваш"те такива.ПП Един мой приятел си направи на Голфа нещо като вежди на фаровете с ...изолирбан,добре че първия дъжд успя да го свали.
                                Абе момчета,За втори път ви казвам, че Голфаджия е диагноза.А иначе най-ми хареса "Лада"-та. С тези врати ми прилича на жътварка, един много, много стар зърнокомбаин.чичо Нено
                                Fiat Punto 1,1- 1996г.
                                газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Working...
                                X