LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за електро уреди Нео.
Collapse
X
-
gantcho написа:Ма ти си е..ати поразяващата ръка :D :D :D А иначе въпроса ти за Фиат и аз го бях казал по друг начин - че ако трябваше да се водим по марката само, това щеше да е форум на собственици на дърти мерцедеси и беемвета.
Коментар
-
Immortal написа:Някой май искаше да каже, че ФИАТ не спада към марковите коли ли?Моля моля.Тук не говорим за джипове The Great Wall или леки коли Samand...Концернът ФИАТ произвежда едни от най-марковите автомобили въобще...
Коментар
-
LiGuru написа:Който иска качествена покупка да пазарува с мен. Единственото условие е, аз като тъгна на ляво, другия на дясно....До сега каквато и техника да съм си купил от БГ е дала фира за около месец до два.Панасоник плазма илядо инча за хола две седмици и без Хипербанда.Климатик Тошиба, един месец и без компресор.Домашно кино Санг :D три месеца и даде фираСтерео уредба Сони едно CD не бачка след шестия месец...MP4 НЕО ми то никога не тръгна (подарък за ЧРД на жената)Нокиа 3110 седем денаНокиа 6120 или 6220 не помня един месецПералня Санг стил алайв :D:D:D:D на пет дена е....Извода е следния, по настоящем нямам телефон, пералната машина не пере, а освежава.... ТВ не гледам, музика само от комшията...И един въпрос към тия с претенциите към марковото.... Как се навихте за Фиат ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Да се изкажа и аз."Марково"в България е по-скъпо менте.В къщи почти всичката техника е НЕО-хладилник от 3 год.,телевизори 3 бр/единия е на 5 г./,готварска печка на ток и газ от 4 г.,микровълнова-2 годишна и т.н.Всичко това е купено не от липса на пари,а от липса на робуване на"марки",за които само заради името плащаш поне стотина лв.отгоре.Да чукам на дърво всичко и до ден днешен си работи перфектно.Даже и да се повреди просто ще го изхвърля и ще си купя ново и пак същата марка.Това е от мен-всеки да го тълкува както иска.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:Да се изкажа и аз."Марково"в България е по-скъпо менте.В къщи почти всичката техника е НЕО-хладилник от 3 год.,телевизори 3 бр/единия е на 5 г./,готварска печка на ток и газ от 4 г.,микровълнова-2 годишна и т.н.Всичко това е купено не от липса на пари,а от липса на робуване на"марки",за които само заради името плащаш поне стотина лв.отгоре.Да чукам на дърво всичко и до ден днешен си работи перфектно.Даже и да се повреди просто ще го изхвърля и ще си купя ново и пак същата марка.Това е от мен-всеки да го тълкува както иска.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Airfan написа:Индезит е каймака на батака.... не бих ги причислил към марковите.
Коментар
-
LiGuru написа:Е как да не е марка, само дето марката на Фиат за някои е олицетворение на кофти коли... Що НЕО да не е некоя манифактурка или Санг примерно....Идеята е че да робуваш на Марки е умрела работа, важна е как се вика гаранцията и сервиза да е близо до теб...
Коментар
-
Airfan написа:PASSARELLA написа:Airfan написа:Индезит е каймака на батака.... не бих ги причислил към марковите.
Коментар
-
А всъщност е Miele - на немски, кой както иска да го чете.А НЕО наистина дори и манифактурка не е. Просто в различни заводи правят гола техника, без марка, и после клиента казва каква марка да му сложат.Нашите умници от КиК си искат да пише НЕО и дръпнатите очи пишат НЕО.Пробвайте да потърсите такава марка в интернет...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар