Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за електро уреди Нео.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Между другото много хора които казват ’Аз си купих Нео телевизор 3 години няма проблем и супер картина има’ не са имали случай да сложат един до друг техния телевизор и някой от по..хмм...’марковите’. Пускаш ги едновременно, поглеждаш и хлъцваш каква разлика има на картина, цветове и геометрия. Само че не става да гледаш вкъщи - и после да идеш да гледаш в комшията. Само един до друг виждаш разликите.Но каквото и да си говорим всичко опира до възможностите. Като не можеш да си позволиш скъпото ще вземеш по-евтиното, няма нищо лошо в това. Все си мисля че ако вземахме по 3-4 000 евро заплати нямаше да има много Нео-та и производни по магазините просто щото никой нямаше да ги пазари.Според мен най-добър е средния вариант. Взел съм скъпа пералня и сушилня - но евтина микровълнова. Хубав телевизор за хола, приемлив за спалнята, боклукчив за кухнята и една въшка-бакшишка за колата.

Коментар

Технополиса един до друг телевизор САНГ и телевизор GRUNDIG един до друг, абсолютно еднакви на външен вид...
      Е нормално.Грундиг фалираха преди бая години вече, и то именно защото не си изнесоха производството в далечния изток.Производствените им мощности мисля,че ги купи Томсън, а правата в/у марката някаква турски производител, сигурно който прави и Санг.

Коментар

Ами то само като го видиш какъв недодялан вид има това НЕО, как може да го купиш, не знам. Вътре дори всичко да му е 6, като ме отвращава на външен вид, не можеш да ме накараш да си го купя. И то всичкото им е такова, дори надписът НЕО е несъразмерно голям и като че ли боде очите и казва "бягай от мен". Виж, Сони само като го погледнеш, гали окото и дори щайга да е, важното е, че е красива :D
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
          Ами то само като го видиш какъв недодялан вид има това НЕО, как може да го купиш, не знам. Вътре дори всичко да му е 6, като ме отвращава на външен вид, не можеш да ме накараш да си го купя. И то всичкото им е такова, дори надписът НЕО е несъразмерно голям и като че ли боде очите и казва "бягай от мен". Виж, Сони само като го погледнеш, гали окото и дори щайга да е, важното е, че е красива :D
          Еййй това Сони бре , колега да не си рекламен агент на малката :D шегувам се.Сега ще ви кажа какво ми каза мой приятел който е управител на голям магазин за битова техника " Всичко е едно само кутиите различни , всичко внасяме накуп , естествено няма да пуснем Сони и Санг на еднаква цена . Най-скъпата плазма която внасят сега е на цена 400долара след обмитяването :D Затова и не пожела да ми препоръча какъв телевизор да си купя , вие си правете сметка и ако някой си мисли че не е така дълбоко е заблуден Или четем на етикета страна на произход Япония и айде това е оригинално , да може да е оригинално но цената ще е два пъти по висока и екстрите сведени до минимум за да може да се продава на нашия пазар :D
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз си имам принципи - за бяла техника - Indesit или Fagor. За климатици - Carriere. За електроника - Panasonic. Мирна главица - бистра водица.

Коментар

Индезит е каймака на батака.... не бих ги причислил към марковите.

Коментар

Най-скъпата плазма която внасят сега е на цена 400долара
                Аз най скъпия телевизор в продажба който съм виждал е 19 990 лв.Мисля,че се намират и доста по-скъпи,ако това струва 400 долара...Не ми се вижда сериозно.Само да добавя,че съм работил в такъв магазин ,нищо подобно не съм чувал от управителя.Виждал съм и разпечатка с доставните цени на компютри и след това с надценката за магазина и печалбата беше изпилена на макс-примерно до 10 % от себестойността,но все пак правя уговорката,че незнам колко е фактическия разход на асемблатора и неговата печалба и че компютрите все пак се сглобяваха в пловдив а не са внос.А също така бившия управител на една друга верига е братовчед на мой приятел(сложно стана) и също не е давал такава "достоверна информация"

Коментар

SHB написа:
                  Аз най скъпия телевизор в продажба който съм виждал е 19 990 лв.Мисля,че се намират и доста по-скъпи,ако това струва 400 долара...Не ми се вижда сериозно.
                  Ауууу страшна надценка , дай инфо това чудо с какви размери е :D Ако е 3м. на 2м. каргото ще му излезе по-скъпо от Китай до България отколкото струва тази плазма :D Лакоми търговци може същия да се види и на по-висока цена важно е че като продаде един на тази цена ще купи поне 5бр.още за тези пари и тогава спокойно може да го видиш на цена примерно 9 999лв. мошенници , но не са виновни те държавата ни е такава . Един мой случай преди 4г. купих един скутер 150 кубика , нов за 2480лв. Търговеца ми даде дукоменти за регистрация в които същия този скутер беше на стоиност за обмитяване 340 долара .Прибрах се след регистрацията в КАТ и веднага разрових в интернет , не беше трудно да ги открия тези скутери на китайски сайт цената беше 325долара за количество над 20бр. Сега по същия начин е опредилена цената на внасяни АТВ-та които ги намирам в интернет за 430долара а в България същия модел се харчи в момента 2800-3400лв.
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Какво ти е виновна държавата, че някой си слага голяма надценка? Айде да не я обвиняваме за всичко...

Коментар

Панасоник беше,мисля 58 инча,На Владимир Вазов имаше и 103 инча ма никва идея на какво цена е бил ,не съм ходил.Са мо не разбрах коя надценка имаш предвид.Всеки е виждал неща дето след една година са на половин цена,но чак нещо което е десетки хиляди да има себестойност 400 долара...или просто твоя приятел не внася големи плазми...

Коментар

Airfan написа:
                        Какво ти е виновна държавата, че някой си слага голяма надценка? Айде да не я обвиняваме за всичко...
                        Абсолютно подкрепям,и после говориш за 430 долара.Не че имам намерение да адвокатствам на когот и да било ,ама като му сметнеш транспортние разход,митото ,ддс, и си турнеш печалба?Колко искаш да е?Всеки си гледа от собствената камбанария,ако ти с това си вадеше хляба(то не че търговците са опрели до хляба де) и ти на тея цени щеше да продаваш.

Коментар

SHB написа:
                          Аз най скъпия телевизор в продажба който съм виждал е 19 990 лв.Мисля,че се намират и доста по-скъпи,ако това струва 400 долара...Не ми се вижда сериозно.Само да добавя,че съм работил в такъв магазин ,нищо подобно не съм чувал от управителя.Виждал съм и разпечатка с доставните цени на компютри и след това с надценката за магазина и печалбата беше изпилена на макс-примерно до 10 % от себестойността,но все пак правя уговорката,че незнам колко е фактическия разход на асемблатора и неговата печалба и че компютрите все пак се сглобяваха в пловдив а не са внос.А също така бившия управител на една друга верига е братовчед на мой приятел(сложно стана) и също не е давал такава "достоверна информация"
                          Колега ще направя и лек коментар на послеписа ти. Знаеш ли че всичко това в България се вкарва от две фирми кото не враждуват по между си но недопускат други играчи на пазара като унищожават опитите им за внос още в Китай.Мафия.Колко по ефтино ще ти дават стока зависи от твоя оборот ако им продаваш 100 ТВ на ден ще имаш страхотна отстъпка но за 10 продадени не разчитай на голяма отстъпка. Това че не си чувал от управителя подобно нещо е добре ,човека е държал на работата си , а и не се знае доколко е бил вътре в нещата неме питай от каде го знам това :D Моя човек вече неработи в тази фирма беше се издигнал до мениджър и го уволниха

Коментар

Airfan написа:
                            Държава ли каза ... ...каде е .... Виновна е за много неща жалко че ме питаш прекъсвам с коментарите по темата че този е номер 7 от моя страна ще вземе някой да ме помисли за експерт

Коментар

Пределно ми е ясно,че има картелно споразумение,незнам дали са две аз знам следните-КиК,видеолукс,Аладин(преди Филипс,сега нензам)Денси.Пред магазина в който аз работех е спирал камион за доставка на уж най-големия му конкурент и зареждахме марките които те внасяха.Аз не оспорвам че големият процент от това което плащаме отива в джоба на чорбаджията(образно казано) ,а че себестойността и не е ЧАК толкова ниска колкото казваш ти.Но намирам това за абсолютно нормално -защото 1 пазара определя цените2 Не мога да си внеса телевизор от китай самичъкИначе моя телевизор го купих за 700 лева.Последно се продаваше за 400 и съм убеден че са били на печалба.Скоро може да получим по някое предупреждение за спам,че обърнахме темата на чат

Коментар

Който иска качествена покупка да пазарува с мен. Единственото условие е, аз като тъгна на ляво, другия на дясно....До сега каквато и техника да съм си купил от БГ е дала фира за около месец до два.Панасоник плазма илядо инча за хола две седмици и без Хипербанда.Климатик Тошиба, един месец и без компресор.Домашно кино Санг :D три месеца и даде фираСтерео уредба Сони едно CD не бачка след шестия месец...MP4 НЕО ми то никога не тръгна (подарък за ЧРД на жената)Нокиа 3110 седем денаНокиа 6120 или 6220 не помня един месецПералня Санг стил алайв :D:D:D:D на пет дена е....Извода е следния, по настоящем нямам телефон, пералната машина не пере, а освежава.... ТВ не гледам, музика само от комшията...И един въпрос към тия с претенциите към марковото.... Как се навихте за Фиат ...

Коментар

Working...
                                X