Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за електро уреди Нео.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам климатик НЕО - 12-ка, и моята е от LIH серията - 4 години тормоз и не е мръднал.Малко е по-шумен отколкото ми се иска, ама е в кухнята и не ми пречи да спя.Телевизора в спалнята е НЕО - най-евтиня който намерих - беше ми писнало да не мога едни новини да видя от детските филмчета на малкия, а телевизора в спалнята ми нямаше вход за ДВД - пенсионирах го на вилата и забих НЕО-то. Работи добре вече 2 години, ходи до сервиз веднъж за 2 дни - беше ми се скапала системата за размагнетизиране и беше се опетносал яко. Ако не беше все още в гаранция едва ли щах да го правя - ама те с 3 години ги давали тогава... Ако не ти се дават много пари и не си претенциозен - НЕО - става...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

За всеки влак си има пътници -.По горе примера с мерцедес и дачия.То е ясно че като е наполовина по евтино не можете да очаквате да е същото като скъпото.Но за всяка пазарна група си се предлагат съоветните стоки.
      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
        За всеки влак си има пътници -.По горе примера с мерцедес и дачия.То е ясно че като е наполовина по евтино не можете да очаквате да е същото като скъпото.Но за всяка пазарна група си се предлагат съоветните стоки.
        Аз се обедих и в друго , някой път няма значение дали ще е скъпо зада излезе пак менте.Имам климатик Краун който ми служи отлично вече 5-та година . За годината му се набира около месец и половина почивка но работи и не е правил проблем.Кумшията с оригинална японска Тошиба на втората зима "лека" повреда хвърли компресора
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ok, само че еденичен случай не прави статистика,И един въпрос - чисто любопитство - какво е КПД-то на твоят климатик и на този на комшията ти.
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Почти всичко в къщи е Нео - 2 телевизора, прахосмукачка, хладилник, ютия, миксер, микровълнова - нямам грижи вече 4 години. Когато се обзавеждах си купих фурна Нарди - уж скъпа и хубава, така ми я рекламираха. На втората година сдаде багажа, после 3 дни преди края на гаранцията - преди около година. Преди 2 седмици се прибирам и гледам - стъклото над часовника - счупено. Обадих се в сервиза - едно стъкло 150 кинта, а печката струваше 600 (беше една от най-скъпите преди 4 години). баси ментето, че и скъпо, много съм разочарована. Закрепих часовника и мисля да си взема Нео за 350 лева (май толкова бяха). Това абсолютно ми доказа, че по-скоро трябва да си късметлия, отколкото колко маркова и скъпа техника купуваш. ето още няколко рпимера:Преди 5 години си купих комп - не марков - сглобен от разни части - още бачка перфект. Преди 3 месеца си купи асус - хубав, скъп - развали се - на ремонт е. Купих сони ДВД плейър - боклук - развали се 5 пъти и ми го замениха (по моя молба) с Elite, работи перфект вече 3 години. Не се сещам за друго, ама сигурно има....
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз имам телевизор НЕО ,21 инча ,кинескопът му е Панасоник и мога да кажа че вади страшна картина!Имам го от около 2-3 години и няма никакви проблеми!
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

След всичко прочетено се сетих за онази приказка:Като кажат,че едно куче е бясно....Същото е при НЕО-то.Имам и телевизор и прахосмукачка НЕО. "Железни"са. Вярно, че е въпрос на късмет, но не съм чувал отрицателни отзиви.Все пак всеки се простира според чергата, "парите" си.Купуваш каквото можеш, пък като се заимаш-тогава друго.Бъдещата бяла техника може би ще бъде с други качества. Нима Александър Бел е очаквал, че ще има нещо като днешните GSM-и? То и аз не съм го мислил преди 20-25г.чичо Нено
                Fiat Punto 1,1- 1996г.
                газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Аз пък още имам едно ДВД Нео. Купих го когато почнаха да навлизат тепърва ДВД-тата, и още бяха цифра пара. Постепенно и наемите за ДВД-тата паднаха, почнах да записвам на компа... абе що бой изяде тва ДВД и още бачка безотказно

Коментар

pr_00f написа:
                    Ok, само че еденичен случай не прави статистика,И един въпрос - чисто любопитство - какво е КПД-то на твоят климатик и на този на комшията ти.
                    Няма значение КПД-то, a COP фактора. Проблема обаче е, че на съседа му, компресора струва колкото икономията от разликите в КПД-тата. Хайде, моля ви се, спрете се с глупостите. Тази зима се нагледах на аномалии - Митсубиши ЕКО-Инвертор за 2800лв при минус 17 външна температура вътре духа с около... 17. НЕО за 450лв при същата външна - вътре духа с 56 ... хайде моля. Национал Инвертор на 16 години - вътре прави баня за 28 минути. Помещенията са с еднакви квадратури, като това на Мицубишито дори е по модерните технологии - тухли, изолации и т.н.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Говорих с един приятел, който има сервиз за климатици и ми каза че китайските се повреждат точно на 3- тата година и няма части за тях и се повреждат при гръмотевици- просто проблеми с електронния блок и ми препоръча Фуджицу- те били просто чук.
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

blagun написа:
                        Аз имам климатик НЕО на къщата ми и там работи по цяла зима за отопление, вече 3 година и няма грижи
                        Аз също. През първата зима му изгоря компресора, смениха го гаранционно и от тогава никакви проблеми.Имам го от 5 години.Относно другите им уреди - аз лично предпочитам да дам повече пари за маркова техника, отколкото да спестя няколко лева и после да развивам нерви... но всеки си знае джоба. Като взимах климатика просто марковите бяха непосилно скъпи. По това време за НЕО-то дадох почти 800 лв, а марковите, дори Самсунзите бяха по над 1200...Доколкото аз знам, НЕО е търговска марка на К&К Електроникс (Техномаркет), като различните неща се правят в различни китайски заводи по поръчка. Случвало ми се е да виждам и доста качествени неща с марка НЕО.

Коментар

КИМИ написа:
                          Говорих с един приятел, който има сервиз за климатици и ми каза че китайските се повреждат точно на 3- тата година и няма части за тях и се повреждат при гръмотевици- просто проблеми с електронния блок и ми препоръча Фуджицу- те били просто чук.
                          Щото чукът фуджитсу къде се произвежда??? В Китай... значи е какъв? Китайски... Най-доброто, но за него нямаме пари са Японските хиперинвертори - цените са обикновено над 2500-2800 лв, консумират малко, COP - огромен. Трайност - почти вечни са.
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Както казваше един приятел.... скъпи боклуци много.. Ама на евтино качествено още не съм попаднал
                            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Никога НЕО Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Пич по-добре събери още някой лев .Да почвам с примерите . Имах сокоизтисквачка Нео , ами не можеше да изтиска 20 грама сок Майка ми на работата имат климатик Нео , постоянно имал някакви проблеми . Комшийката има пералня Нео , ами чака 1 месец за едно уплътнение което се скъса точно 1 година след гаранцията , после пък се появи някакъв друг проблем . Приятел има телевизор Нео , почна да зеленее нещо картината Единсвено от МП3 плеърите Нео никой не се е оплакъл , въпреки че ДВД плеърите не били и те стока Междодругото като се сетих , като ходих до Техномаркет да видят в сервиза им изтисквачката , целия беше заринат с техника Нео
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                                Никога НЕО Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Пич по-добре събери още някой лев .Да почвам с примерите . Имах сокоизтисквачка Нео , ами не можеше да изтиска 20 грама сок Майка ми на работата имат климатик Нео , постоянно имал някакви проблеми . Комшийката има пералня Нео , ами чака 1 месец за едно уплътнение което се скъса точно 1 година след гаранцията . Приятел има телевизор Нео , почна да зеленее нещо картината Единсвено от МП3 плеърите Нео никой не се е оплакъл , въпреки че ДВД плеърите не били и те стока
                                Айде бе никой...не си попаднъл.Абе живто в оптимистичния вариянт колкото гаранцията,другото е късмет че си попаднал на бройка.Незнам дали си струват нервите ,това че ще спестиш някой друг лев.А това,че ги правили в едни заводи с по-маркови продукти-ФАКТ,нещо повече,аз съм виждал монитори нео с кинескоп самсунг,и двд с оптика сони,но пак се чупят,извода за мене е че се влагат материяли 2 качество,не е толкова проблема в труда.Моята практика е ,ако е продукт с висока себестойност да гледам да е нещо средна хубост като марка,нямам пари за лукс,но нещо от което съм доволен вече,а евтинджос избягвам,но не винаги и финансите позволяват.По -горе се писа че и "марковите се чупели".Аз досега от т.нар. маркови съм пропищял само от самсунг.

Коментар

Working...
                                X