Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за електро уреди Нео.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, аз цитирам човек, който дълги години се занимава с ремонт на перални и сигурно са му минали всякакви през ръцете. Имам му безрезервно доверие. Сигурно всеки от нас си има по един майстор за различни неща, на когото вярва. А и колегата пита за мнение за тази марка и всеки си казва мнението. Като иска да е марков, да си накупи всичко с марката НЕО, да видим после от колко неща ще е доволен и от колко - не :D Аз такива експерименти не бих правил.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

И аз съм твърд противник на НЕО.То всеки техен продукт се поръчва на различни места в различни периоди и ако има някои сполучливи бройки ,то няма гаранция че ти точно ще попаднеш на такава.Достатъчно върнати съм видял в техномаркет ,че да не си взема никога.Веднъж само се подлъгах именно по цената(с компютър,асемблира се от една пловдивска фирма ,няма да я споменавам) НЕО и резултата беше на 2 месец сервиз.Един елит(телевизор) също го водих на лечение така че от куче марки вече се пазя.За аудио/видео -Сони, филипс,панасоник,ЛГ,за бяла техника електролукс и уърпул.Разочарован съм също от Самсунг(ама много,пълен идиотизъм) и Индезит(не чак до там).Разликата в цената м/у някой случаен продукт и относително по-стар ,но брандиран не е толкова голяма,но разликата в качеството е очевидна.

Коментар

sugarboy написа:
        Е, аз цитирам човек, който дълги години се занимава с ремонт на перални и сигурно са му минали всякакви през ръцете. Имам му безрезервно доверие. Сигурно всеки от нас си има по един майстор за различни неща, на когото вярва. А и колегата пита за мнение за тази марка и всеки си казва мнението. Като иска да е марков, да си накупи всичко с марката НЕО, да видим после от колко неща ще е доволен и от колко - не :D Аз такива експерименти не бих правил.
        Тези майстори от миналия век, трябва да започнат да влизат в час вече, според мен. Ако идеш в някой техно / маркет или полис, едва ли ще намериш и една пералня с механичен програматор. Аз лично като си търсих, нямаше нито една такава. Същото е и с автомобилите, разни майстори съветват да си купиш кола с по-малко електроника. Хубаво, но скоро такива няма да има на пазара, дори и втора употреба.Поздрави и всеки си прави сметката.П.П. 400-500 об/мин за центрофуга са малко. Дрехите излизат доста мокри. Оптимален вариант е 800, според мен.

Коментар

за пералнята съм чувал, че не е хубаво да е с плавно регулиране на оборотите. по-бързо се разваляли. иначе за НЕО - според мен е въпрос на късмет, дали ще случиш читава бройка. имаме в кухнята такъв телевизор и от 4 години не е мръднал.на работа ползваме климатик НЕО и си бачка супер вече 2 години.
          Alfa 147 JTD 115 hp
          ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

chandler написа:
            за пералнята съм чувал, че не е хубаво да е с плавно регулиране на оборотите. по-бързо се разваляли. иначе за НЕО - според мен е въпрос на късмет, дали ще случиш читава бройка. имаме в кухнята такъв телевизор и от 4 години не е мръднал.на работа ползваме климатик НЕО и си бачка супер вече 2 години.
            Хайде представи си ако няма плавно регулиране на оборотите, а има центрофуга на 1200 оборота и прането не се е наместило хубаво.... аз ще ти кажа, пералнята ти ще иде на гости на комшията, освен ако не се е разпаднала междувременно.

Коментар

Има и сполучливи. Комбинация 20" и двд НЕО от три-четири месеца работят непрекъснато на една витрина. Въобще не са изключвани. Може би е до късмет или тепърва може да се прецакат.

Коментар

Жената редовно си центрофугира на 1200 оборота - когато програмата го позволява, щото при някои програми максимум 800 дава. Пералнята не мръдва. Има лека вибрация. Клетката в която е има по сантиметър отстрани и отгоре празно пространство.При съвременните перални вибрацията не би трябвало да е проблем, но има някои неща на които трябва да се обърне внимание. Едното е ПЕРФЕКТНАТА нивелация. Нашата като я взехме и такива къчове хвърляше, но като я нивелирах - спи, дори на най-висока скорост. Другото, и това е много честа грешка на жените, е препълването на пералнята. Направете си труда и веднъж само измерете колко пране напъхва жена ви (обаче я изчакайте да затвори вратичката и "я чакай малко, вади сега да премерим колко кила сложи"). Мусят се, но в началото, защото като почнат да слагат не повече от предписаното за пералнята и изведнъж секват оплакванията че това не се опрало хубаво и онова също, а центрофугата изведнъж става тиха. За намачкването от високата скорост на центрофуга - хм, възможно е, но ние 95% от прането после го пускаме в сушилня и оттам стига да се извади и сгъне веднага след приключване на сушенето - няма нужда от гладене.Пералнята ни е "Уърлпул 6-то чувство" и е много икономична и откъм вода и откъм ток. Имаме я вече 3-4 години, преди няколко месеца викнах майстор защото се появи малка локвичка до единия крак при пране, майстора ми показа че всъщност е подлизнало от казанчето за прах щото се позатлачило, но я издърпахме така и така е дошъл да я погледне, думите му бяха ’Ееее, тя като нова бе’. Казах му да я погледне по подробно каза че не е мръднала и няма какво да и пипа.

Коментар

Имам телевизор НЕО от 3-4 години всеки ден бачка не се е повреждал !
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Купи си BEKO . Има огромна разлика, за не голяма разлика в цената. Това го казвам от сервизна гледна точка.А и да не споменавам колко от най-известните ви марки се правят в момента в заводите на Беко, съответно с доста по-ниско качество.А ако не се лъжа в момента в Англия Беко държат над 50% пазарен дял на хладилниците
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Имам DVD нео от 3 години вече и е перфектно - скъсах го от гледане - почти всеки ден гледам по някой филм записан на 1 ЦД РВ което е с милион драскотини - и ДЖДто е перфектно - чете абсолютно всичко! не е давало никакви проблеми и съм много доволен. а го взех за некви смешни пари 68 лв... Но и аз не бих си купил пералня и климатик НЕО ...

Коментар

Купувах си два различни модела електрическа четка за зъби на таз марка и се скапаха за нула време! Извинете ме, но щом такава дреболия не могат да направят, като хората, как да си купя нещо по-голямо??? Някога се заглеждах в картинката на телевизирите на същата марка, трябваше да купя малък и не скъп телевизор. Всички изображения бяха отврат, а тези с уж плоските екрани бяха криви. Ако искате да влизам в подробности, само кажете! Често работя, като отговорен оператор и седя пред контролен монитор в апаратната на новините на бТВ и настройвам камерите, за изображение можем да си поговорим. В крайна сметка предпочетох да дам една идея повечко пари и тогава купих един Thomson провокиран от добрата картина и това, че тази непопулярна за много от вас марка прави broadcast оборудване за телевизията. Всеки сам преценява дали да играе на руска рулетка с подобни марки. Аз съм се напатил и от електроинструменти със странни марки, които си купувах уж да ми свършат работа за малко и да ги хвърля, но не изкараха и на половината на това, което си представях. Предпочитам да дам повече пари за да нямам ядове, успех! А относно ДВД-тата, там не виждам, какво може да се развали!? Повечето производители на шасита са сериозни марки.ABOUT US We at NEO Corporation devote the very best of our human resources and technology to create superior products and services, thereby contributing to a better global society. Neo corporation timeline and history 1997 - 1999 - NEO corporation founding period, first colour TV set. May 1999 - NEO First Microwave Oven August 1999 - NEO First Vacuum Cleaner September 1999 - NEO First 20" TV SET March 2001 - NEO First DVD player April 2001 - NEO First mini Bar April 2002 - NEO First Home cinema June 2002 - NEO First mini systems February 2003 - NEO First DVD player with DIVX March 2004 - NEO First standart telephones MAY 2004 - NEO First CRT monitors June 2004 - NEO First Irons How we got here Ever since it was founded in 1999, NEO has continually refined its mission statement to respond both to change in itself and in the world. In the 2000’s, we once again acknowledged the need to transform our mission statement to keep pace with our growing global operations, rapid changes in the world economy, and escalating competition from well-established rivals. We believe that the success of our contributions to society and to the mutual prosperity of people across national boundaries truly depends on how we manage our company. Thus, we challenge the world to create the future with our customers. Our determination is growth - a perpetual challenge - but always working within the context of cooperation and inclusion of our customers.Кой е онсовал фирмата, къде...? Пълна мистерия
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Какво ще кажете за електро уреди Нео.

petio4528 написа:
                          Предстои ми да се обзаведа с малко техника за вкъщи,става въпрос за пералня и климатик.Гледам са на доста достъпни цени,а и без това не разполагам с много пари.Който има нека сподели дали е доволен.
                          Климатик NEO, 12LIH - така завършва. Вендъж монтиран от момчетата на Техномаркет и втори път местен от едни пичове - 4 години бичи безгрижно и зиме и лете, на всичкото отгоре тая зима при -17 бачкаше прекрасно. Вярно лаком е за ел. енергия, защото е клас сигурно Х или Y.Микровеле NEO - това, че топли на участъци може да го каже някой незапознат с действието на микровълните.... особено като пусне дълбоко замръзено пиле и иска да се размрази за 5мин.Телевизор NEO с плосък екран, не TFT - прекрасно работи, хваща всичко на кабеларката, дистанционното му вече се изтри, но все още бачка ЦВЕТНО Луд на шарено се радвал.2 броя DVD-DivX плеъри - работят и 2та, но нямат благинки като USB и HDMI - за парите си са ебаси пушките.Музика за колата - свиреше преди някакъв наркоман да се заколи по натрошените джамове докато я краде. Следващата - пак NEO - пак си свиреше и за 2те години експлоатация и се изтриха копчетата, но какво пък??? Сега баща ми се жалва, че дисковете прескачали... ни кво да правя като не слуша MP3 В общи линии - може да са боклуци, но експлоатационния срок на всяко едно нещо без климатика и евентуална пералня е 3 години. При цена от 450лв за климатика - вече си е избил парите - ще духа и тая зима и догодина ще го махам. Вече съм решил да купувам нещо енергиен клас AA.П.П. Ако парите са малко в момента, а покупката наложителна - купувай. Няма гаранция, че марковият таралясник няма да се счупи по-бързо. Лошото при климатиците НЕО, МИДЕА, Хаир, БЕКО, ГОМО, ДОМО и все марки непознати и ненамируеми в световния интернет е, че папкат ток като промишлени готварски печки. Хубавото им обаче е първоначалната цена. Сега има примоция на Самсунг климатик в Техното - дават го с платен от тях монтаж...
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Специално за озвучителна техника ( ЦД за кола, домашно кино) не се лъжете да си взимате НЕО . Има си доказани марки и качествтото на звука на НЕО-то не може да стъпи на малкия пръст на големите фирми. Имам 2 домашни кина, НЕО и Филипс- НЕО-то звучи като транзистор в сравнение с филипса.. Иначе си работи ама....... Въпроса не е само да работи , а дали качеството на работа е добро... Все едно да сравните нова дачия с нов мерцедес- и двете коли возят , ама всички знаеме ква е разликата.
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                              Специално за озвучителна техника ( ЦД за кола, домашно кино) не се лъжете да си взимате НЕО . Има си доказани марки и качествтото на звука на НЕО-то не може да стъпи на малкия пръст на големите фирми. Имам 2 домашни кина, НЕО и Филипс- НЕО-то звучи като транзистор в сравнение с филипса.. Иначе си работи ама....... Въпроса не е само да работи , а дали качеството на работа е добро... Все едно да сравните нова дачия с нов мерцедес- и двете коли возят , ама всички знаеме ква е разликата.
                              Е не сравнявай моля те несравнимото де. Нов мерцедес е поне 80х лв, а нова дачия - под 20х. А да тръгне някой да ме убеждава, че за 10те минути или 40те минути градско във Варна в час пик ще усетя много качествения звук на CD-то SONY в колата... пффф... Ей, пичове, аз в тая кола не живея - купувам си хубави части за нея, но за какво ми е музика по-скъпа от къде по-важните гуми???
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Е, конкретно за музиката в колата - цените доста паднаха и на тези глезотии. Можеш да си вземеш свестно плейърче от ренoмирана марка за 150 лева....

Коментар

Working...
                                X