Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за електро уреди Нео.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Какво ще кажете за електро уреди Нео.

    Предстои ми да се обзаведа с малко техника за вкъщи,става въпрос за пералня и климатик.Гледам са на доста достъпни цени,а и без това не разполагам с много пари.Който има нека сподели дали е доволен.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

    #2
    Ментета, не си давай парите напразно.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    Коментар


      #3
      В никакъв случай не си купувай нещо с тази марка!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #4
        Аз имам климатик НЕО на къщата ми и там работи по цяла зима за отопление, вече 3 година и няма грижи
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

        Коментар


          #5
          Snake и Vladim, кажете конкретни случаи и конкретни уреди от марката с които сте имали проблеми. Защото така с това кратко и ясно в никакъв случай не купувай - менте е - не става ясно защо. Аз принципно не съм ползвал кой знае какво от марката с изключение на една прахосмукачка вкъщи и един телевизор в един хотел, но като цяло впечатлението ми е че работят. Затова ако има конкретни примери с техни издънки, мисля че ще са полезни на всички ни, да не се "парим" и ние.
          Punto SX 1.1 55

          Коментар


            #6
            Лошото на Нео (и подобни марки) е неблагонадеждността. Може и да излезе свястна машинка, но по-вероятно е да се развали поне веднъж дваж в гаранционния период. Вземи се разходи до някой сервиз и огледай опашката на издаващи и приемащи хора, масово са Нео, Краун и т.н.Всеки се простира според чергата си, но ние с жената проведохме сериозен разговор и решихме за някои неща да не правим компромиси големи. Не вземаме супер-дупер-последно-аууу-модно, но и не вземаме ширпотреба. Та засега пералнята, сушилнята, климатиците и телевизора не са ни предавали.Конкретно за климатика - 20% от това да работи добре и да нямаш ядове идва от монтажа. Непременно искай да дойдат ден предварително да огледат и да решите къде и защо там ще го слагате, мусят се, но като кажеш ’Това е задължително за да си закупя климатика от вас’ - идват. Настоявай за гумени тампони между външното тяло и степенките му, даже и да не са към модела - монтажниците винаги имат в склада. Изобщо не ги слушай как ще ти разправят че ’То това не се чува’ и подобни. И да не се чува вибрации има, аз поне усещам такива неща. Изобщо не ги щади, в момента фирми за поставяне на климатици под път и над път и се бият много здраво за клиенти. Искай - даваш им една шапка пари. Като дойдат даже да не разбираш можеш да им огледаш инструментариума и да кажеш ’А с какво ще го обезвъздушите?’, още нещо което ’пропускат’ често. За пералнята, абсолютен минимум 800 оборота на центрофугата, 1200 най-добре.

            Коментар


              #7
              Аз имам ютия и миксер нео. Подариха ми ги преди 2 години. Жената ги ползва ежедневно, че имаме малко дете... до момента не са се предали.Пералня с 1200 оборота няма абсолютно никакъв смисъл. Първо, че трудно се балансира прането и обикновено при 1200 оборота, трябва с анкерни болтове да закрепиш пералнята, второ се мачка много прането, трето дори и при 800 прането излиза почти сухо.Ти си прави сметката. За пералня гледай как е реализирана амортизацията на барабана най-вече.

              Коментар


                #8
                Ние имаме печка НЕО, от големите готварските. Купихме я точно, щото ни я хвалиха...наши близки ползват такава от може би две години. Никакви проблеми. Както с тяхната, така и с нашата......но до колкото знам, само с печките си се славят, другото било.....но все пак нямам опит и не мога да потвърдя.

                Коментар


                  #9
                  ls1 написа:
                  За пералнята, абсолютен минимум 800 оборота на центрофугата, 1200 най-добре.
                  И защо Според мен колкото повече обороти - толкова по-бързо отиват лагерите, а те са основен компонент в пералните. И техници са ми казвали, че са в повечето случаи еднакви независимо то оборотите. Малко ще е по-мокро прането с по-малко боброти и ще се суши 1/2 час повече.Преди 4.5 години си купих някаква пералня Sang съвсем набързо и с малко пари - 400 оборота. Ами за тези години отдавна си е избила кирливите 360 кинта, които дадох за нея, и като се развали ще я сменя с чиста съвест - досега никога никакъв проблем!!! Страхотна пералня.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

                  Коментар


                    #10
                    Аз лично си патих доста пъти от тази марка и не бих ти я препоръчал... Да дребни неща са но все пак...CD за колатаСешоарМалка печка духалкаПечка тип конверторен радиаторПрахосмукачка.Нито едно от изборените не издържа повече от година. Да имат гаранция, но от техномаркет ми заявиха, че трябвало да ходя в някакъв сервиз в Младост. Е аз като се метна от Люлин до Младост 2 пъти да го занеса и да си го взема и изгубеното време... по добре да си купя ново. Така, че моя съвет е не купувай тази марка... може да случиш и на бройка, но шанса да попаднеш на боклук е по-голям
                    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

                    Коментар


                      #11
                      Имаме климатик нео и няма проблеми за сега. Микровълновата е също нео, ама не е много добра, защото стопля храната отвън, а отвътре остава студена, някакси топли на участъци не знам дали и при други микровълнови е така. Телевизор имаме нео, не е давал проблеми, но картината му не е много хубава, усеща се че са му ниски херцовете, се едно, че трепти екрана и се забелязва и при много други от по-евтините телевизори, става въпрос за 14" тея от 120лв. за плазмите не знам. Кафемашината ни е нео и не прави хубаво кафе, имаме и Симак-италианска направо на крем го вади. Човек като се замисли, всичко опира до лева, за мен най-добрите марки са: за кухненско обзавеждане-индезит и делонги, а за техника сони и шарп, но като няма пари и по-калпавите вършат работа.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

                      Коментар


                        #12
                        noriaga написа:
                        ............CD за колата................
                        ...хахаххаа, като написа, та се сетих. Имах такова и аз за колата, абсолютно дърво беше. Определено смятам, че вефа на дядо ми вади къде къде по-качествен звук....

                        Коментар


                          #13
                          Имам домашно кино Нео от 3 години и нямам никакав проблем. Не робувам на марки. Има евтини марки които не се развалят никога и скъпи които се трошат на третия месец. Всичко е до Късмет! А и пералната е Краун па още не се е развалила 3-та година :D

                          Коментар


                            #14
                            В никакъв случай тази смешна марка НЕО. Шуреят си купи един телевизор, 25 инча кинескопен - в десния му край течащите надписи се скриват все едно се навиват на руло. Аз още преди тази случка се изривам, като чуя тази марка, но позволих на жената да си купи сешоар, защото аз не ползвам такъв артикул. В интерес на истината още работи. Но климатик или по-сериозна апаратура от тази марка - абсурд! Пералнята няма никакъв смисъл да е повече от 400 оборота, защото се амортизира бързо - преди пет години по препоръка на личния ми майстор си купих един Кьортинг и още е здрава. Пак според неговите думи, колкото по-малко електроника и екстри, толкова по-добре. Хем и тогава не беше евтина, около 530 лева.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

                            Коментар


                              #15
                              sugarboy написа:
                              ...Пак според неговите думи, колкото по-малко електроника и екстри, толкова по-добре...
                              Стига сте я плюли тази електроника!Като не ви харесва електрониката и екстрите си купете пералня Роса 01 - може и да не е автоматична, но и тя пере, а за колата Респром - хваща всички станции на ДВ, а за телевизор - София 21 или Опера.Не може само да хулите електрониката в някои артикули, а постоянно да седите пред комповете и да говорите по жесеемие, в които няма електроника може би... П.П. Колко от вас четат упътванията за експлоатация и инструкциите за употреба?

                              Коментар

                              Working...
                              X