pr_00f написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за електро уреди Нео.
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Тази вечер забелязах че кръчмата която посещавам всяка вечер преди да се прибера за по кафе с приатели има два телевизора НЕО които са там от 3г. Питах бармана той каза от 6ч. сутрин до 23ч. работят нищо им няма .Като знам в каква среда на задименост работят и то на стоики високо и неса дали дефект , добреФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Разликата между "марковите" и не-толкова е следната:Както знаете всичко вече е интегрални схеми (чипове). Те се правят на поточна линия на едни плаки (да ги наречем). След това се слагат в корпуси и т.н.На всеки 1000 бройки да речем, има определен процент брак - да кажем около 20%. Чиповете за марковите техники се изпробват поотделно и всички, които не пасват на стандарта не се използват. Цената им разбира се е включена в цената на читавите, затова и са по-скъпи.Не-марковите техники използват всички произведени чипове, без тестове. Затова и процентът на дефекти е по-висок, а цената -по-ниска. Иначе ако попаднете на машинка, направена само от читави чипове - няма да имате проблеми.Просто вероятността да уцелите някой "дефектен" е по-висока. Колкото по-ниска цената - толкова е по-висок риска.
Коментар
-
Баща ми си взе плазма Нео, 50" някъде, не съм се интересувал точно колко е голяма.Трета година кара без проблеми, единствено картината не е кой знае какво.Иначе аз лично не бих заложил на тази марка.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Immortal написа:Разликата между "марковите" и не-толкова е следната:Както знаете всичко вече е интегрални схеми (чипове). Те се правят на поточна линия на едни плаки (да ги наречем). След това се слагат в корпуси и т.н.На всеки 1000 бройки да речем, има определен процент брак - да кажем около 20%. Чиповете за марковите техники се изпробват поотделно и всички, които не пасват на стандарта не се използват. Цената им разбира се е включена в цената на читавите, затова и са по-скъпи.Не-марковите техники използват всички произведени чипове, без тестове. Затова и процентът на дефекти е по-висок, а цената -по-ниска. Иначе ако попаднете на машинка, направена само от читави чипове - няма да имате проблеми.Просто вероятността да уцелите някой "дефектен" е по-висока. Колкото по-ниска цената - толкова е по-висок риска.
Коментар
-
SHB написа:Immortal написа:Разликата между "марковите" и не-толкова е следната:Както знаете всичко вече е интегрални схеми (чипове). Те се правят на поточна линия на едни плаки (да ги наречем). След това се слагат в корпуси и т.н.На всеки 1000 бройки да речем, има определен процент брак - да кажем около 20%. Чиповете за марковите техники се изпробват поотделно и всички, които не пасват на стандарта не се използват. Цената им разбира се е включена в цената на читавите, затова и са по-скъпи.Не-марковите техники използват всички произведени чипове, без тестове. Затова и процентът на дефекти е по-висок, а цената -по-ниска. Иначе ако попаднете на машинка, направена само от читави чипове - няма да имате проблеми.Просто вероятността да уцелите някой "дефектен" е по-висока. Колкото по-ниска цената - толкова е по-висок риска.
Коментар
-
Atanas71 написа:Тази вечер забелязах че кръчмата която посещавам всяка вечер преди да се прибера за по кафе с приатели има два телевизора НЕО които са там от 3г. Питах бармана той каза от 6ч. сутрин до 23ч. работят нищо им няма .Като знам в каква среда на задименост работят и то на стоики високо и неса дали дефект , добреFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Immortal написа:Разликата между "марковите" и не-толкова е следната:Както знаете всичко вече е интегрални схеми (чипове). Те се правят на поточна линия на едни плаки (да ги наречем). След това се слагат в корпуси и т.н.На всеки 1000 бройки да речем, има определен процент брак - да кажем около 20%. Чиповете за марковите техники се изпробват поотделно и всички, които не пасват на стандарта не се използват. Цената им разбира се е включена в цената на читавите, затова и са по-скъпи.Не-марковите техники използват всички произведени чипове, без тестове. Затова и процентът на дефекти е по-висок, а цената -по-ниска. Иначе ако попаднете на машинка, направена само от читави чипове - няма да имате проблеми.Просто вероятността да уцелите някой "дефектен" е по-висока. Колкото по-ниска цената - толкова е по-висок риска.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Съгласен съм до някъде, но я се сети за една бяла техника, която да няма чипове?Вероятно само готварските печки, но и за тях не е много сигурно.А Елит има, не е като да няма. Даже вчера гледах няколко модела ДВД за кола.
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Никога НЕО Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Пич по-добре събери още някой лев .... Междодругото като се сетих , като ходих до Техномаркет да видят в сервиза им изтисквачката , целия беше заринат с техника НеоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Е чии сервиз да е заринат с НЕО бе??? Нали това си е стоката на Техномаркета??? Или сега ще ми кажете, че ОСАКА са перфектния избор, а???Защо и синът ми да ползва това, което съм купил при раждането му, а?
Коментар
-
Immortal написа:Разликата между "марковите" и не-толкова е следната:Както знаете всичко вече е интегрални схеми (чипове). Те се правят на поточна линия на едни плаки (да ги наречем). След това се слагат в корпуси и т.н.На всеки 1000 бройки да речем, има определен процент брак - да кажем около 20%. Чиповете за марковите техники се изпробват поотделно и всички, които не пасват на стандарта не се използват. Цената им разбира се е включена в цената на читавите, затова и са по-скъпи.Не-марковите техники използват всички произведени чипове, без тестове. Затова и процентът на дефекти е по-висок, а цената -по-ниска. Иначе ако попаднете на машинка, направена само от читави чипове - няма да имате проблеми.Просто вероятността да уцелите някой "дефектен" е по-висока. Колкото по-ниска цената - толкова е по-висок риска.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Predatorsi написа:Аз имам телевизор НЕО ,21 инча ,кинескопът му е Панасоник и мога да кажа че вади страшна картина!Имам го от около 2-3 години и няма никакви проблеми!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И аз съм чувал нещо подобно, но монетата има и обратна страна. Така наречените "кучи" марки (без Нео, да кажем) Беко, Санг и др. подобни, дават гаранция за повечето си продукти по 2-3 години, а марковите - 1 - 2. Би трябвало добре да са си преценили риска, щом могат да си го позволят.
Коментар
-
jenshen73, прав си донякъде, но нали се сещаш, че и да ги тестват, те в началото си работят. Развалят се в последствие...Да не говорим, че на мой приятел му се случи и чисто нов усилвател Teletech да не му работи дистанционното. Смениха му го - пак не работи. Накрая се оказа че цялата партида е с дистанционни, които не работят. Смениха му го с друг модел накрая. Какъв тест за работоспособност бяха минали неработещите?!?Е това при СОНИ не се е случвало.Гаранцията на тези марки е дълга, не защото производителят дава такава гаранция, а защото търговците няма как да привлекат клиентите към тази стока, освен с дългата гаранция (и ниската цена, разбира се).Опитвахме се да внасяме китайски стоки (специализирана техника, не стоки за 1 лв ). Китайският производител гаранция НЕ ДАВА. За сметка на това ти дава 10% отгоре безплатно. За резервни части. Пък ти гаранция ако искаш давай 10 години...А цените на техниката като цяло е завишена в пъти, т.е. телевизор НЕО например за 300 лева реално търговеца го купува за не-повече от 100. Всичките да ги подмени гаранционно по веднъж, пак ще е на далавера. Ето от там идват големите "гаранции".Предпочитам да не е гаранционна стоката, но да работи, отколкото гаранционно да си виси по сервизите.Имам телевизор SHARP от 1994 година. Никога до сега не е давал никакви признаци на повреда. През това време майка ми смени един FUNAI, един TOSHIBA (с менюта като на НЕО), един Teletech,и сега е с AKAI, който също е за боклука (изключва когато си иска)...Техниката се разваля, каквато и да е. Просто броят повреди за определен срок при някои е твърде висок.И не съм съгласен, че се купуват масово "фалшивите" марки. Хората започнаха да ги избягват - наистина са поизчезнали от пазара вече. Преди беше залято с тях, имаше моменти - не можеш да намериш маркова стока, само биташки марки...Друг е въпроса, че започнаха да идват стоки досущ като биташките, но с известни марки. Споменах вече за телевизора ТОШИБА с меню като на НЕО. Скоро гледах в Технополиса един до друг телевизор САНГ и телевизор GRUNDIG един до друг, абсолютно еднакви на външен вид...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар