Имам климатик НЕО - 12-ка, и моята е от LIH серията - 4 години тормоз и не е мръднал.Малко е по-шумен отколкото ми се иска, ама е в кухнята и не ми пречи да спя.Телевизора в спалнята е НЕО - най-евтиня който намерих - беше ми писнало да не мога едни новини да видя от детските филмчета на малкия, а телевизора в спалнята ми нямаше вход за ДВД - пенсионирах го на вилата и забих НЕО-то. Работи добре вече 2 години, ходи до сервиз веднъж за 2 дни - беше ми се скапала системата за размагнетизиране и беше се опетносал яко. Ако не беше все още в гаранция едва ли щах да го правя - ама те с 3 години ги давали тогава... Ако не ти се дават много пари и не си претенциозен - НЕО - става...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за електро уреди Нео.
Collapse
X
-
pr_00f написа:За всеки влак си има пътници -.По горе примера с мерцедес и дачия.То е ясно че като е наполовина по евтино не можете да очаквате да е същото като скъпото.Но за всяка пазарна група си се предлагат съоветните стоки.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Почти всичко в къщи е Нео - 2 телевизора, прахосмукачка, хладилник, ютия, миксер, микровълнова - нямам грижи вече 4 години. Когато се обзавеждах си купих фурна Нарди - уж скъпа и хубава, така ми я рекламираха. На втората година сдаде багажа, после 3 дни преди края на гаранцията - преди около година. Преди 2 седмици се прибирам и гледам - стъклото над часовника - счупено. Обадих се в сервиза - едно стъкло 150 кинта, а печката струваше 600 (беше една от най-скъпите преди 4 години). баси ментето, че и скъпо, много съм разочарована. Закрепих часовника и мисля да си взема Нео за 350 лева (май толкова бяха). Това абсолютно ми доказа, че по-скоро трябва да си късметлия, отколкото колко маркова и скъпа техника купуваш. ето още няколко рпимера:Преди 5 години си купих комп - не марков - сглобен от разни части - още бачка перфект. Преди 3 месеца си купи асус - хубав, скъп - развали се - на ремонт е. Купих сони ДВД плейър - боклук - развали се 5 пъти и ми го замениха (по моя молба) с Elite, работи перфект вече 3 години. Не се сещам за друго, ама сигурно има....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз имам телевизор НЕО ,21 инча ,кинескопът му е Панасоник и мога да кажа че вади страшна картина!Имам го от около 2-3 години и няма никакви проблеми!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
След всичко прочетено се сетих за онази приказка:Като кажат,че едно куче е бясно....Същото е при НЕО-то.Имам и телевизор и прахосмукачка НЕО. "Железни"са. Вярно, че е въпрос на късмет, но не съм чувал отрицателни отзиви.Все пак всеки се простира според чергата, "парите" си.Купуваш каквото можеш, пък като се заимаш-тогава друго.Бъдещата бяла техника може би ще бъде с други качества. Нима Александър Бел е очаквал, че ще има нещо като днешните GSM-и? То и аз не съм го мислил преди 20-25г.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
pr_00f написа:Ok, само че еденичен случай не прави статистика,И един въпрос - чисто любопитство - какво е КПД-то на твоят климатик и на този на комшията ти.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
blagun написа:Аз имам климатик НЕО на къщата ми и там работи по цяла зима за отопление, вече 3 година и няма грижи
Коментар
-
КИМИ написа:Говорих с един приятел, който има сервиз за климатици и ми каза че китайските се повреждат точно на 3- тата година и няма части за тях и се повреждат при гръмотевици- просто проблеми с електронния блок и ми препоръча Фуджицу- те били просто чук.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Никога НЕО Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Пич по-добре събери още някой лев .Да почвам с примерите . Имах сокоизтисквачка Нео , ами не можеше да изтиска 20 грама сок Майка ми на работата имат климатик Нео , постоянно имал някакви проблеми . Комшийката има пералня Нео , ами чака 1 месец за едно уплътнение което се скъса точно 1 година след гаранцията , после пък се появи някакъв друг проблем . Приятел има телевизор Нео , почна да зеленее нещо картината Единсвено от МП3 плеърите Нео никой не се е оплакъл , въпреки че ДВД плеърите не били и те стока Междодругото като се сетих , като ходих до Техномаркет да видят в сервиза им изтисквачката , целия беше заринат с техника НеоFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Никога НЕО Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Пич по-добре събери още някой лев .Да почвам с примерите . Имах сокоизтисквачка Нео , ами не можеше да изтиска 20 грама сок Майка ми на работата имат климатик Нео , постоянно имал някакви проблеми . Комшийката има пералня Нео , ами чака 1 месец за едно уплътнение което се скъса точно 1 година след гаранцията . Приятел има телевизор Нео , почна да зеленее нещо картината Единсвено от МП3 плеърите Нео никой не се е оплакъл , въпреки че ДВД плеърите не били и те стока
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар