Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първата кола била като първата любов , не се забравя
Collapse
X
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Neno Er написа:deadairplane,А специално твоето мнение зачитам на пълно.Само ми кажи какво значи на български името ти? Не ме е срам да кажа, че с английския съм твърдо на Ви.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:ШШШШШШШШШШШт нидей рива! Първата беше Корса, и още е само че сега бащата я кара, а пък аз само като се прибера . Няма да пишеш с лошо за хлопелите.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:deadairplane написа:ШШШШШШШШШШШт нидей рива! Първата беше Корса, и още е само че сега бащата я кара, а пък аз само като се прибера . Няма да пишеш с лошо за хлопелите.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
’Щото да има по кофти кола от форд, затуй е опела! Ами моята първа - за срамотиите - изобщо е хванала ръжда та подфърча (любовта де) - голф 1-чка! Срамота! Все едно не съм го казал! Истинската си ми е ритмото! Е... и понастоящем - знаете я - Живето - туй е колата! Нещото, за което съм сигурен, че ще ида накрай света с него и после ще ме върне обратно в къщи!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар