Няма да забравя преди малко повече от година като я видях за пръв
Вместо да се радваш че всяка година си сменяш колата( и то не наложително)! :D Колата си е куп желязо предвидено да те придвижва от А до Б.Други са важните неща в живота...Както и да е де ,дано си намериш Марея и дано след една година пак да можеш да се зарадваш пък с още по-нова(хубава) кола!
"За едни това е просто път, за други е предизвикателство!"
С някои коли пътят наистина е предизвикателство
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Няма да забравя преди малко повече от година като я видях за пръв
Вместо да се радваш че всяка година си сменяш колата( и то не наложително)! :D Колата си е куп желязо предвидено да те придвижва от А до Б.Други са важните неща в живота...Както и да е де ,дано си намериш Марея и дано след една година пак да можеш да се зарадваш пък с още по-нова(хубава) кола!
"За едни това е просто път, за други е предизвикателство!"
С някои коли пътят наистина е предизвикателство
хахаха,Ето я моята първа Собствена кола
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Мдааа, първата кола не се забравя. Аз все едно продадох част от мен с нея преди години. Най-хубавото беше, че е продадох на човек, който й се радваше много, а не гледаше на нея като на куп железа. Дори сме се засичали по пътя след време и сме си говорили ... радост, радост :D Но да си призная, не само с първата ми беше така - с втората също, макар, че си беше по-поносимо. Май тази тръпка ще си остане и занапред, но няма да е толкова изразена. И то сигурно, защото всяка следваща кола си ми е като дясната ръка и си има и характера и красотата и капризите и собствения стил, тя си е като член от семейството, част от мен. :D Еххх, носталгия..... :P
Ами аз се притеснявам, че вероятно няма да ми повярвате....но от всички коли, които смених, от които почти всички чистак нови, най си тъжа за....темприна. Тази кола имаше дух, достойнство, чар...имах чувството, че и тя ме обича. Като и седнех на седалката - фотьол, като ми замига влюбено и всеотдайно с онова дигитално отражение на най-красивите очи / метафора с таблото /, а как нежно и еротично се люшкахме като в море с нея.......няма да я забравя никога. И никоя от посестримите и, не ми е била толкова на сърце. Казвал съм го много пъти тук, ако не се налагаше да пътувам толкова много, щях да си взема за 7-8000 лева някоя луда напудрена Темпра и щях да съм щастлив. Определено щях да съм по-щастлив....За мен Темпрата е върха на Фиат....
Ми аз, като ти казвам, че сега няма хубави коли...гледаш ги - лъскави, напудрени...обаче не ти ляга на сърце и това си му е...Ако изключим Q7 де Къде ще намериш сега такива сладурчета:
Re: Първата кола била като първата любов , не се забравя
деси_бургас написа:
Офф да си излея мъката , още не съм си продала колицата и вече ми е мъчно , толкова се чудех и умувах преди да се реша да я продам .Не ми се смейте ама сякаш е част от мен , даже и съм и говорила , винаги сме се разбирали . Няма да забравя преди малко повече от година като я видях за пръв път в автокъщата на един познат , сякаш си купувах кученце , незнам дали сте го усещали ама като си купуваш животинче то те гледа и сякаш се моли ти да си му собственик, така се почувствах и с колата . Понеже ми беше и първа лична кола много си ми е свидна , сякаш аз й бях роб а не тя на мен и никога не ми се е сърдила и да ми направи номер. Но дойде момента когато ми е малка , много пътувам и искам по- голяма кола, а и скоро ще ставам още веднъж мама и трябва да има място за всички. Никога няма да я забравя , само аз ли съм така , че на мен за мъж не ми е било толкоз мъчно.
Мила, Деси,Че аз по-лесно ще сменя жената отколкото колата.Но ядец. Смених Москвича с Пунто, но жената не можах.Майтап.Когато изкарваха Москвича, се чувствах като предател.чичо Нено
Идея си нямам как и защо...обаче "чичо Нено" изключително много ми прилича на Добрито Божилов.
Минал е Добрито Божилов покрай чичо Нено...по скоро чичо Нено е прелетял покрай Добрито...Нали знаеш, че си слаб в предвижданията - справка-един красив и червен фиат 500...
Ей това 500 ще ми го натяквате...обаче тоя път - нъцки!Не смятам, че това е Добри - онова си е единица мярка за качество на изпълнението, но и чичо Нено е от тази партия. Едно към едно.
Re: Първата кола била като първата любов , не се забравя
Neno Er написа:
... се чувствах като предател ...
Аз дори така неможах да се почувствам, понеже колата просто ми беше открадната... . Преди 8-9години имах страхотен Голф2 1.6D и вероятно много странно за много от вас , аз си го харесвах. Бях студент и колата кибичеше на едно пусто място пред 36 бл. в Студентски град мнооого време...НИКОЙ не я пипна. Една събота се бяхме прибрали до Пловдив и нъцки навръщане с влака. И до сега ми е криво!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Идея си нямам как и защо...обаче "чичо Нено" изключително много ми прилича на Добрито Божилов.
Минал е Добрито Божилов покрай чичо Нено...по скоро чичо Нено е прелетял покрай Добрито...Нали знаеш, че си слаб в предвижданията - справка-един красив и червен фиат 500...
Вижте какво Авео и Пасарела,При нас имаше един лаф: Ще ви обърна потника наопаки без да ви го събличам. Ако ви е ясно какво искам да ви кажа. И не само него.Явно, че не е. За това малките паленца дъвчат на "стария".....................
Споко Авеото даже те защитава не му скачай. А пасарелата явно днеска отново не му е ден. Нищо не станало.
С Авео няма проблем. Разбрахме се като възпитани хора.А Пасарелата явно няма "сефте" днес.чичо НеноП.П.Не ми е присъщо да се занимавам с такива глупости, но пък не мога да допусна някакви сукалчета да ми..............Да не се заричам, но повече на глупости няма да реагирам. Не сме се събрали тук за да се заяждаме като някои "голфъри".deadairplane,А специално твоето мнение зачитам на пълно.Само ми кажи какво значи на български името ти? Не ме е срам да кажа, че с английския съм твърдо на Ви.
Коментар