Мойта кола я докара от Германия на жена ми първи братовчет (аз я бях поръчал не с този мотор, но се примирих). Нямам проблеми с нея! Той е автоджамбазин , а само ако го викне негов приятел от Германия да докара някоя кола до Бг и му плаща там нЕ’кви пари! Но той ми е разказвал следния случай : Докарвал от Германия някаква Астра комби 1.7 D бяла на 180000км взел я е от автокъща (пак само да я докара до тук ) и на една бензиностаниция някакъв сърбин му вика: - Колега тая кола е моя аз я продадох на една автокъща преди един месец и е на 400000 км. А моя човек : - Абе, бегай от тука само ти имаш такава Астра, та точно тази е твойта. Сърбина : - волана е нов защото го смених и погледни капачката за резервоара от вътре е синя. Моя човек погледнал и верно се оказало така, капачката била синя. Та си представете каква индустрия е това и какви номера се прилагат за да върви този бизнес ! Та наште автоджамбази няма да лъжат , че докторки и пенсионери са карали колите ни ! Успех !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоджамбазки номера
Collapse
X
-
u_bo написа:ами сподели ги , кои са тез изключения?един дупнишки лаф - "Колата е на малко километри щото е стояла на платформа пред магазина."
Коментар
-
Rokambol написа:u_bo написа:ами сподели ги , кои са тез изключения?един дупнишки лаф - "Колата е на малко километри щото е стояла на платформа пред магазина."N.Y. State of Mind
Коментар
-
До скоро си търсих кола, та ми направи впечатление, че голяма част от къщите и джамбазите купуват италианки "директно" от официалните представители по региони в Италия и най-често са на служители на фирмите или на техните съпруги. А колите приличат на карани от мангали какви ли не парлапани.Справка: Горубляне 1/2 джамбази, къщата срещу Мицубиши и Балкан стар, Ауто-...Обеля, почти цяла Дупница и ...................Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
хммммм интересни работи и случки стават, когато човек се реши да си купи колица втора употреба.... ....За себе си знам едно - реша ли да си купя кола (втора употреба) ще отида сам да си я избера в чужбина....някои тук ще се усмихнат и сигурно ще си кажат "тоя не знае с какво се захваща".....ходил съм и знам, вярно е че беше отдавана. Като гледам какви смешници продават автомобилите втора употреба в България, пък на всичкото отгоре какви "морги" се пласират за "некакви" пари дето са много далече от реалната цена на пазара..... ама както се вика "парите са на купувача, а колата е на продавача", както беше написал някой във форума. Пазарът на автомобили втора ръка вече е пренаситен и бизнеса вече не върви както преди. И това е нормално за сметка на нарстващите продажби на нови МПС-та в България. Това дето някой си решил да търгува и отива да внесе кола от чужбина с цел препродажба "на печалба" в БГ вече е отживелица. Не че няма да се продават коли втора ръка и занапред, но това няма да става с печалба за търговеца или поне такива каквито бяха печалбите навреме...И понеже не съм голословен пример от нашия форум: "обявен е автомобил при пускане на обява за 4 200лв. след 2 месеца цената е вече "намалена" на 3 200!!!!!", реалната на колата според мен е 2 500лв, а със всички разходи по вноса до БГ струва максимум 2000лв. Проста калкулация - закупена в Италия за 500Евро (ако е купена в пакет от няколко автомобила цената пада още поне с 10-15%), транспорт до БГ - 800лв. с автовоз. смятайте..... Всички други разходи в последствие (например екотакса) са за сметка на бъдещия купувач.Ако реша да си купя кола втора ръка от БГ, ще си търся от частно лице, там поне има вероятност да попаднеш на коректен човек....И разбира се най-добре е да си купя нова кола ....може би....скоро надявам се Пожелавам последното и на всички вас
Коментар
-
Buch написа:хммммм ....
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар